Varal je, zdaj pa cvili
Si ljubica ali si bila prevarana?
Če si bila prevarana, se vprasaj zakaj. Ne rečem, eni moški selajo to za šport. Pa vendar vsi z razlogom. Doma ženo boli glava, pa treba je bajto spucat, pa sončki so najbolj važni in z vama v postelji. Itd…
Če si ljubica in te ljubimec ni uslišal in pustil žene, imam zate novico. Praviloma je nikoli ne. Redko, vzelo redko. Zato, če se podaš v te vode, moraš v naprej vedet kaj te čaka. In uživat tiste ukradene trenutke. Ce to znaš, verjemi, imate lahko vsi nekaj od tega.
Anakonnda, 19.01.2022 ob 09:04
Vidno zadnje čase na treh primerih znancev. Vsi so varali žene, eden na skrivaj, dva čisto odkrito. Žene so izvedele, jih nagnale, zdaj je jok in stok. Zakaj??? Saj so to hoteli, tako so govorili pred kolegi, da imajo doma zmaja in se norčevali iz njih. Zdaj ga nimajo in se lahko f** okrog kot se hočejo. Pa sedijo doma in jokajo.
Moški, a vam je res varanje zanimivo samo dokler imate občutek, da ženo okrog prinašate?? Da ste veliki frajerji, trapa doma pa nič ne ve? Dokler veste, da ženo lahko prizadenete, je zabavno, potem pa ne več? Zakaj vam družina, žena, otroci tako malo pomenijo, da jih odvržete za en nepomembni fu**c?
Ravno obratno je, zaradi enega brezveznega fuka ki si ga je dec privosco baba naredi tako stalo da unici celo familijo.
mimores, 19.01.2022 ob 11:08
Pravi moški nima časa varati.
Hodi v službo,dela doma,vzgaja otroke
Strinjam se s tem, zato pa imajo ženske veliko več časa da se gonijo okoli… pri meni je tak primer…
delam 14h in vse počnem kar je našteto, ONA pa ima časa preveč in se goni okoli…
Kaj pa boste drage dame na to povedale ????…
ne vem zakaj takšne teme odpirate… ker vsaka ženska se bo dala dol ko pride priložnost.. NOČETE priznati..
ravno tako moški.. itn… znano je da je 50:50 moški in ženske.. PIKA…
Laik312, 19.01.2022 ob 10:48
Preprosto moški pač radi tu pa tam kero kresnejo, definicija zvestobe je pomanjkanje priložnosti.
Ne pomeni izdaje in ne vem kaj bla, bla, bla… Moškim tako kresanje tu pa tam omogoči izživetje prvinskega nagona, brez nekih čustev in ne vem česa, da bo zdaj skrbel za novo in ne vem kaj…
Kresne se dobro počuti pride domov in je ljubeč mož in dober oče, če pa je nesamozavesten potem pa se lahko celo zatreska v ljubico, ampak take kretene potem ljubice hitro zamenjajo.
Načelo nategni in pobegni pa lahko reši marsikateri zakon. Ne jemat preresno tega.
Velja enako za ženske…sploh ko se njegova žena znajde “na krožniku” enega takega tipičnega kresača, verjetno mož ni več tko samozavesten ali pa misli da je dovoljeno samo njemu. Pa mir na svetu…
Sneguljčica618, 20.01.2022 ob 16:25
Si ljubica ali si bila prevarana?
Če si bila prevarana, se vprasaj zakaj. Ne rečem, eni moški selajo to za šport. Pa vendar vsi z razlogom. Doma ženo boli glava, pa treba je bajto spucat, pa sončki so najbolj važni in z vama v postelji. Itd…
Če si ljubica in te ljubimec ni uslišal in pustil žene, imam zate novico. Praviloma je nikoli ne. Redko, vzelo redko. Zato, če se podaš v te vode, moraš v naprej vedet kaj te čaka. In uživat tiste ukradene trenutke. Ce to znaš, verjemi, imate lahko vsi nekaj od tega.
Ja, moški varajo z razlogom. Četudi je razlog, da je doma vse ok, ampak rabijo popestritev.
Sem moski srednjih let, s partnerko sma skupaj cca 10let. Mama 2 otroka in na sploh sem proti varanju…
Trenutno lahko recem da sma v kriznih cajtih. Pa ne glede spolnosti. To lahko tudi 4x na dan, ce je vsaj 1 od naju malo bol zagrizen.
Problem nastane v komunikaciji. In prevec posledicno prevec vmesavanje tasce. (Ni da neznama naredit red… Prevec za pisat :))
Komunikacija je bistva iz moje strani… Pa priznam da sem se na raznoraze portale prijavo za iskanje partnerja in izkljucno za komunikacijo in mam ze enih par dobrih kolegic ko jim lahko malo potozim pa zastopijo da tudi kaj vec nebo.
Hnjtnt, praviš da rabijo popestritev? No ta je pa res najbl tehten razlog ever, brez popestritve v smislu varanja vam živeti ni, popestritev za take brez domišljije, k ne znajo s svojo žensko nič druzga počet kot po joških grabit in natikat, pa še to dve minuti najbrž, če ima dobr dan.
A nisi nkol slišal za domišljijo, da se popestritev da delat tud doma, a veš to je tisto k rabš mal možgan, ne pa sam tiča k druzga ne zna k ga vtikat not pa ven, pa not pa ven. Pejd dol z Mona, pa mel prebrskej net in se uči.
mislm kake mate, rabi revček popestritev… jao, ni čudn da gre svet u maloro
seveda se izide, 21.01.2022 ob 12:17
seveda se izide, ker poročeni moški večinoma ne seksajo s poročenimi ženskami, ampak s samskimi. Moške v povprečju bolj rajca skok čez plot, samske ženske v povprečju bolj rajca, da poročenega desca speljejo ženi. oz. si ga vsaj malo izposodijo.
Teorija veseljakinj, ki lovijo statistiko, torej.
crna_vrtnica_neprij, 19.01.2022 ob 11:14
Anonimno 8566, 19.01.2022 ob 11:03
Replika54g1, 19.01.2022 ob 11:01
človeški samec naj bi imel najvišje razvite možgane, 19.01.2022 ob 10:50
Moški so po naravi lovci plenilci in trosilci semena – to je njihov glavna funkcija. IN ne, niso bili niti ustvarjeni za monoganmijo do konca življenja, Ker je to za njih na nek način kastracija.
Samo za razliko od drugih živali pa naj bi imeli najbolj razvite možgane. In torej bi morali trosenje svojega semena in za svoj užitek početi razumno, pošteno, monogamno do tiste, s katero so v trenutni zvezi in ne vsevprek, nagonsko tako kot je to v živalskem svetu 🙂
Monogamijo so si izmislili moški.
Monogamija je socialni konstrukt, ki predvsem ženskam omogoča boljše življenje. 😉
hecaš se, ne?
Sem takoj za – odprto razmerje. Pa dokler gre samo zanj gre, ko pomisli, da bi kdo tikal mene, pa vidi vse rdeče. Zakaj ne velja za oba enako? Družina je skupaj – gospodinjska dela delata oba in nato zvečer enkrat en, drugič drugi.. se ne sliši tako dobro ane? 🙂
Zanimivo, kako hitro se tukaj zaključi debata.
Niti ne. Meni ni bilo nikoli nič težko doma kaj postorit, niti se ukvarjat z otroki, jih vozit okoli zdravnikov, se uvarjat z njuno šolo ipd.
Problem je, ker je dobrota vse prevečkrat dojeta kot šibkost.
Forum je zaprt za komentiranje.