Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam še gre tole?

Vam še gre tole?

Jaz jih delam na eni nogi po 20, izmenično, tri ponovitve, torej 60 počepov na vsaki strani.  52 let.

Odgovor na objavo uporabnika
ja652, 25.08.2025 ob 10:48

Jaz jih delam na eni nogi po 20, izmenično, tri ponovitve, torej 60 počepov na vsaki strani.  52 let.

Epic Fail, 25.08.2025 ob 09:18

crazyfrog, 24.08.2025 ob 19:14

Js sm misla, da bom bolš. Jih je blo 44, na začetku kr fajn,pol me je pa zmankalo in sm premore vmes mogla met??..https://www.metropolitan.si/zdravje/pocepi-kondicija-trening-starost/..

Star, kaj jaz tebi izgledam kot kaskader? Ne moreš ti mene s kavča spraviti brez stimulacije. Ob pravi stimulaciji, pa presežem to tudi za 2x. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=qetW6R9Jxs4&list=RDqetW6R9Jxs4&start_radio=1

Haha??

@modri
ta meduza se lepi name in bruha nerazumljiv gnev pogosto. Navadno naznani: dosadna si, razvajena si,naj ji pomaga kdor ji more.. Piše pa tut tk tk no. Za nikamor?? bi znau bit koki. Pč nekdo, ki ga žuli. Js pa trpim pol po nedoužnem!☝️?

jih naredim 34, pa bi jih lahko manj. taki članki so mi čist mim.

crazyfrog, 25.08.2025 ob 12:34

Haha??

@modri
ta meduza se lepi name in bruha nerazumljiv gnev pogosto. Navadno naznani: dosadna si, razvajena si,naj ji pomaga kdor ji more.. Piše pa tut tk tk no. Za nikamor?? bi znau bit koki. Pč nekdo, ki ga žuli. Js pa trpim pol po nedoužnem!☝️?

Kaj je smešnega?  Pri teh letih sem bolj fit kot sem bila pri 30 letih.  Imam mišice in moč.  Tudi v fitnes hodim, delam vaje z utežmi.  Počutim se bolje kot pred dvajsetimi leti in tudi telo imam oblikovano veliko lepše kot sem ga imela takrat, pa nisem bila nikoli debela.

Bajto spucam tik-tak  😀  😀  Polna energije  😀  😀

Gre, bp,

sem pa zadnje leto malo bolj pridna, mi moj fitness strucko-beri sine- kak trening napise in sem kar ojacala.

Na dan jih naredim ene 100, 50 v kosu pa.se potem vmes, ker imam sedece delo, recimo 2x po 30.

To se da hitro natrenirati, če so le kolena ok.

Ja fajni sta, da skrbita, da sta fit

Js sm pa velik na kolesu, pa laufam tut kdaj-ne več tk obsedeno kot nekoč in sm misla, da me ne bodo ti počepi upehali??? pa dobro je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close