Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam še gre tole?

Vam še gre tole?

Js sm misla, da bom bolš. Jih je blo 44, na začetku kr fajn,pol me je pa zmankalo in sm premore vmes mogla met??..https://www.metropolitan.si/zdravje/pocepi-kondicija-trening-starost/..

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 24.08.2025 ob 19:14

Js sm misla, da bom bolš. Jih je blo 44, na začetku kr fajn,pol me je pa zmankalo in sm premore vmes mogla met??..https://www.metropolitan.si/zdravje/pocepi-kondicija-trening-starost/..

Imam zjebano koleno. Ne pride v poštev.

Nimam cajt. Bundo za zjutraj pripravljam, rokavice in zimsko kapo iščem.☝️?

Sicer pa to je spet ena tistih. Moral bi toliko pri toliko letih. Moral bi kurac. Po enem mesecu vadbe pa to številko presežeš, če si zdrav.

Anonimno 9186, 24.08.2025 ob 19:43

Imam zjebano koleno. Ne pride v poštev.

Pa se multinik te dodatno sfuka.?

Brez problema, tudi kot je priporočeno za kakšno generacijo mlajše.

Brez težav. Pa obe nogi dam za vrat (ob podpori hrbta).

rok-1, 24.08.2025 ob 21:01

Brez problema, tudi kot je priporočeno za kakšno generacijo mlajše.

Senza736, 24.08.2025 ob 21:06

Brez težav. Pa obe nogi dam za vrat (ob podpori hrbta).

Bravo. Js sm kr mal zakrnela videt. Res sm pričakovala več??

A se lahko nehas brukat po tem forumu? Kje najdes te teste? Koliko pocepov nastepas v minuti NI RELAVANTEN podatek in ni enota mere, v kaksni telesni pripravljenosti si. O fak ?

Poleg napotkov v clanku ? Pri pocepih ni pomembna sirina ramen ? Stopala morajo biti potisnjena malenkost navzven, kolena morajo iti v smeri srednjega noznega prsta. V zgornjem polozaju ne gres do popolne iztegnitve kolena …

Naduta. In glupa dvozivka.

O ouch maš pa strupene lovke. Nisi v razburkani vodi, tk da umiri in brig kam drugam ha?

crazyfrog, 24.08.2025 ob 21:43

O ouch maš pa strupene lovke. Nisi v razburkani vodi, tk da umiri in brig kam drugam ha?

https://www.youtube.com/watch?v=98WtmW-lfeE

Zapoj si svojo himno. Mama. Na nivoju 17-letnice.

Forum ni tvoj. Ceprav v svoji prevzetnosti dojemas stvari drugace.

?, 24.08.2025 ob 21:57

https://www.youtube.com/watch?v=98WtmW-lfeE

Zapoj si svojo himno. Mama. Na nivoju 17-letnice.

Forum ni tvoj. Ceprav v svoji prevzetnosti dojemas stvari drugace.

Zanimiv okus imaš, mislim pa, da smo eni ven iz perry manije. Ni prvič, ko mi slediš in preračunavaš osebno, da kaj dokažeš kk si odraslo? Ne razumem. Mislim, da je škoda tvojga in tut mojga časa za tvoj domišljijski izbruh. Varčuj energijo za kam drugam.

Gre. Na srečo sem stara – čez 50 in je dovolj le 20 počepov 🙂

Hja, glej, saj lahko počasi natreniraš, da ti to ne bo noben problem. Ampak… hiti počasi, ne pretiravat!

SIcer pa ima tale ki pravi da hitrost ni pomembna… načeloma prav, če gledamo moč. Sam jih sicer lahko naredim hitro – in včasih jih, za spremembo. A načelom jih itak delam doma, a drugače – dol ekstra počasi, gor pa hitreje. Kadar se lotim, jih ponavadi delam v setih po 25 – kakšnih 4 – 6 setov.

Pomaga, da malo kri poženeš…

rok-1, 24.08.2025 ob 22:06

Hja, glej, saj lahko počasi natreniraš, da ti to ne bo noben problem. Ampak… hiti počasi, ne pretiravat!

SIcer pa ima tale ki pravi da hitrost ni pomembna… načeloma prav, če gledamo moč. Sam jih sicer lahko naredim hitro – in včasih jih, za spremembo. A načelom jih itak delam doma, a drugače – dol ekstra počasi, gor pa hitreje. Kadar se lotim, jih ponavadi delam v setih po 25 – kakšnih 4 – 6 setov.

Pomaga, da malo kri poženeš…

Jah js članka sploh prebrala nism, da bi vzela vse tk striktno. Preletela. In kot en  izziv je pč v članku izziv časovno določen. Saj tut ni važno a pretečeš pet km v eni uri al 30min. Če je izziv kok pretečeš v 30 je pč to tista trenutna fora. Seveda lah delamo iz kurca kapelco in modrujemo o življenjskih principih ter sodimo grehe mene, ki sm avtorica teme, ker ena budala vzklika: js sm tuuut tuuu…???

Ona z 20pr 50?

crazyfrog, 24.08.2025 ob 22:00

Zanimiv okus imaš, mislim pa, da smo eni ven iz perry manije. Ni prvič, ko mi slediš in preračunavaš osebno, da kaj dokažeš kk si odraslo? Ne razumem. Mislim, da je škoda tvojga in tut mojga časa za tvoj domišljijski izbruh. Varčuj energijo za kam drugam.

Ti ne sledim. Si mi od nekdaj zoprna, nedorasla, plehka, domisljava, hci po poklicu.

Vedno gres v koalicijo z jeznimi in zaljivimi, ki agresivno napadate in zasmehujete tiste, ki na lep nacin izrazamo svoje mnenje.

Res lep karakter ✌️

?, 24.08.2025 ob 22:20

Ti ne sledim. Si mi od nekdaj zoprna, nedorasla, plehka, domisljava, hci po poklicu.

Vedno gres v koalicijo z jeznimi in zaljivimi, ki agresivno napadate in zasmehujete tiste, ki na lep nacin izrazamo svoje mnenje.

Res lep karakter ✌️

Baaam.. si povedalo zdaj pa lahko noč že tk sanjaš?

crazyfrog, 24.08.2025 ob 22:11

Jah js članka sploh prebrala nism, da bi vzela vse tk striktno. Preletela. In kot en  izziv je pč v članku izziv časovno določen. Saj tut ni važno a pretečeš pet km v eni uri al 30min. Če je izziv kok pretečeš v 30 je pč to tista trenutna fora. Seveda lah delamo iz kurca kapelco in modrujemo o življenjskih principih ter sodimo grehe mene, ki sm avtorica teme, ker ena budala vzklika: js sm tuuut tuuu…???

Ona z 20pr 50?

Ha ha, lepis linke od clanka, kjer si si prebrala naslov, naredila izziv in podala mnenje. Fak, do kam seze tvoja plehnoca?

Preko 50 v minutki. Res jih delam redno. Navadno ne hitim, je pa zanimivo vedet, kje sem.

Iz fore sem jih. 48 za 42 let odlično.

Da me spet v križu useka, ko je komaj nehalo?? Nikoli nisem delal počepov na število, razen v vojski pri jutranji telovadbi. O telesni pripravljenosti ne povedo nič. To je kvečjemu za kake rogljičeke na cesti o katerih je bilo že veliko povedanega. Rok je menda eden teh na forumu.☝️?

Tole zgoraj ki se je na frogico spravilo je tisti umsko zaostali jebač?

modrivrag, 24.08.2025 ob 22:54

Tole zgoraj ki se je na frogico spravilo je tisti umsko zaostali jebač?

Nope, Modra meduza in Zabica se usklajujeva.

Modri Milan,

nociko in dobro ajaj ?

?, 25.08.2025 ob 02:55

Nope, Modra meduza in Zabica se usklajujeva.

Modri Milan,

nociko in dobro ajaj ?

Retardirano si. Normalno umsko razvita oseba ne bi pisala na tvojem nivoju.

Samo smrdljivi kurjek je pod tisoč vzdevki. Tip je tako defekten, da bolj ne more bit.

Star, kaj jaz tebi izgledam kot kaskader? Ne moreš ti mene s kavča spraviti brez stimulacije. Ob pravi stimulaciji, pa presežem to tudi za 2x. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=qetW6R9Jxs4&list=RDqetW6R9Jxs4&start_radio=1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close