Vam je žal, da niste imele otrok prej/pozneje?
sama bi lahko imela otroka že pri 18ih ko sem zanosila, vendar sem bila premlada za vse skupaj in splavila. sedaj 5 let kasneje otrok še vedno nimam saj je na prvem mestu šola in bi mi bilo žal, če bi takrat otroka obdržala. ne načrtujam ga še vsaj 5 let ker se še zdaleč nisva znorela, nimava urejenih financ, ni časa.
Ja kaj vam je ženske, otroka je dobro imet čim prej ne čakat 4,5,6 let ,kaj pa če ne boš mogla zanosit ali kar koli lahko pride ,da pa ene tu govorijo ja midva pa že ne misliva imet otroka?ja haloo kdaj ga misliš imet če ne prej ali pač ko ženska začuti, smilite se mi tiste ki samo nase gledate kaj nista v partnerstvu za to dva ? veliko jih na koncu ostane brez otrok ki predolgo odlašajo, in še brez deda.
če nimaš časa, ne volje, ne financ kako ga boš imel? kaj mu boš v tem življenju ponudil, če še sam nič nimaš??ampak tudi če bi bila preskrbljena nevem če bi ga imela, ker se enostavno ne vidim v tem. saj tip bi ga imel, vendar na to varianto da ga on samo nardi, da lahko reče da ga ima, skrbela bom pa samo jaz za njega, ker to po njegovem samo ženske počnejo, tako kot je bilo to pri njegovih starših. jaz sama za otroka pa res ne mislim skrbet, saj ga nisem sama naredila. vsak zase ve kaj hoče in kaj si želi
Forum je zaprt za komentiranje.