Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je všeč Katjin oče?

Vam je všeč Katjin oče?

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav soncu, 30.09.2021 ob 19:24

za KK k, 30.09.2021 ob 16:03

nima veze, 30.09.2021 ob 15:45

V resnici je nepomembno, če je vedel kdaj se je cepila in tudi to ni pomembno ali je živela doma ali kjerkoli drugje.  Tudi če bi imeli v družini nesoglasja, to ne spremeni dejstva, da je človeku umrla hči.

nehajte gnojiti

Pa je dobil trenutek medijske pozornosti.

Drugače normalni starši žalujejo….

Ja normalni starši poskrbijo, da ni bilo pometeno pod preprogo, da je mladina slišala in se zaveda nevarnosti cepljenja.

Ker kateremu mlademu se pa da dajat 40 eur na teden za testiranje in je… Banhje z njim.

Lažje se je cepit in zato izgubiti žal, življenje za to svobodo., ki jo mladim kratijo po letu zapiranja.

Za  KK k

Prva njegova izjava v prvem članku o tem dogodku je bila, da sploh ni vedel, da se je cepila. Očitno se je potem pozanimal. Bravo.

Ko bom jaz umrla, upam, da ne bodo moje smrti za agendo uporabljali.

RIP

hahaha haha, 30.09.2021 ob 19:25

A to ste vsi Ljubljančani tukaj, ki modrujete? Moj sin je šel pri 19 študirat v Ljubljano in itak ni živel pri nas, vsake tri mesece je prišel domov na vikend. Čez poletje je tudi visel v Lj, po študiju se je tam zaposlil. Zdaj pri 27 pa pride enkrat na mesec pogledat tastara dva domov, ampak spet čez vikend in to je to.

Ker je bil od vedno zelo samostojen, sem šur, da ne bi mamice klical pri 20-tih in povedal, da se gre tega in tega cepit. Ko se je cepil pred tremi meseci, nam je samo mimogrede omenil, da je to naredil. Ko je bilo že vse mimo. In zdaj kaj, nismo povezani, ne maramo svojega sina, buhuhu, fotr ni vedel, da se je njegova odrasla hči cepila. In???? Eni se osamosvojijo zgodaj, drugi so pač pripopani na starše do 40. Ne eno ne drugo ni merilo, ali se dejansko razumejo in imajo radi ali ne!

Saj ste sebi ne kar tako popravljivo škodo storili s tem, ko svojemu otroku niste dali prej vedeti, da naj se sploh ne odloča tako,kot se je. Da imam prav boš izvedel, KOT PRIBITO.

In zdaj ti je smešno obratno pa ni smeh.

In še to. Če oče ne bi spregovoril, se ne bi vedelo NIČ! Dekle je umrlo, roko dam v ogenj, da nihče od pristojnih ne bi objavil v medije. Kot so bili pometeni pod preprogo tudi drugi stranski učinki cepiva, ki jih sploh ne sporočajo NIJZju. Razen tistih takoj po cepljenju, enodnevna vročina in ostale brezveznosti. Hudih posledic pa priročno nikoli ne pripišejo cepivu. Kot bi oboleli za kovidom prišel 5 dni po bolezni v bolnico, ker se mu je rapidno poslabšalo, pa bi dohtarji telebanili, da je to zihr kaj drugega, ne pa kovid. Očitno da je zraven fasal še kakšno pljučnico, ker po kovidu se hitro pobereš, velika večina ne rabi hospitalizacije. To delajo pri cepljenju. Dva tedna po cepljenju zdrav človek umre, ampak neeeeee, najbrž nima veze s cepljenjem. Ali pa dobi parezo obraza, pa mu nevrolog bluzi, da je najbrž borelioza. Pa 5 dni po cepljenju drugače vedno zdrav človek dobi herpes zoster, tako močan, da ne more ne sedet, ne ležat, ne hodit, vročina, izpuščaj pri izpuščaju….ampak jah, pravi dohtar, pač navaden pojav zosterja. Če bi pogledali kaj v tuje raziskave in posledice po cepljenju, bi videli, da je vse to posledica cepljenja. Ampak ker je 5 dni po cepljenju, zihr ni zaradi cepljenja. Njihova mentaliteta. Potem pa verjemi stroki.

Darwin969, 30.09.2021 ob 19:32

Saj ste sebi ne kar tako popravljivo škodo storili s tem, ko svojemu otroku niste dali prej vedeti, da naj se sploh ne odloča tako,kot se je. Da imam prav boš izvedel, KOT PRIBITO.

In zdaj ti je smešno obratno pa ni smeh.

Svojega otroka sem predvsem navadil, naj se odloča po svoji glavi. Je pameten, odrasel človek in mu jaz nimam kaj bluzit, kako naj se odloči. Če pa meniš, da bi se odrasel otrok moral vedno odločati tako kot njegovi starši, potem bolje, da nimaš otrok.

ALIALI, 30.09.2021 ob 14:22
    ne, 30.09.2021 ob 14:02

ALI ALI, 30.09.2021 ob 13:36

ne, 30.09.2021 ob 13:12

run, 30.09.2021 ob 12:43

On je full pravi oče, ker ni vedel skoraj nič o njej, ker pazi to; kao da ne živijo več skupaj.. In potem ne ve kdaj se je cepila, ker jo tudi ni videl kar nekaj časa…. ( Vir: SLO 1, 28.09.2021 DNEVNIK OB 19 uri)

Za run.

Ti pa orng nakladaš in širiš laži. Na protestu je povedal, da se je cepila 16. septembra.  Poglej si video, če nisi bil tam. To, da ne živijo skupaj, pa nima popolnoma nič s tem zakaj je umrla. Morda niso živeli skupaj, ker se niso razumeli, morda pa je bila deklica dovolj samostojna. Kup razlogov je lahko. Noben pa ne spremeni tega, da je umrla zaradi cepiva.

V 21. stoletju obstaja časovni zamik, kjer si lahko ogledaš pretekle oddaje…

Uporabi ga, ali pa naj ti nekdo pokaže!

Izvoli. Moj dokaz tega, kar sem napisala zgoraj. Kje pa je dokaz tvojega blebetanja?

Oče umrle 20-letnice: Hotela si je kupiti svobodo

Takrat, ko je govoril po TV ni vedel ničesar…
    HVALA Bogu, da se je vsaj pozanimal ?

Odkar se je rodila.

dejstvo, 30.09.2021 ob 19:26

Prva njegova izjava v prvem članku o tem dogodku je bila, da sploh ni vedel, da se je cepila. Očitno se je potem pozanimal. Bravo.

Ko bom jaz umrla, upam, da ne bodo moje smrti za agendo uporabljali.

RIP

In? Kaj dfak ima veze, če starš za svojega odraslega otroka ne ve, kdaj se je šel cepit?? A ste sami obsedenci z nadzorom ali pa imate take loleke za otroke, da vam o vsem poročajo še pri 30-tih? 20-letna punca je morda živela s tipom v najemu ali pri njegovih, morda je bila v najemniški sobi v Ljubljani, ker tam študira in itak plačuje sobo tudi čez poletje. Morda je o cepljenju povedala mami, mama je omenila očetu, ta si pa ni zapomnil datuma. Jaz si ga tudi ne bi. Pa nehajte že s temi nebulozami, kako morate vedeti za vsak korak svojega polnoletnega otroka, no.

Sožalje svojcem in prijateljem Katje.

A lahko nekdo razloži zakaj je testiranje 10-12 eur/osebo, ko pa smo kupili teste po 1 eur?

Ta cena testiranja za zaposlenega nanese kar velik strošek, kaj šele za študenta. In biti stisnjen takole v kot pod pretvezo, da si solidaren do drugih.

Rizične skupine in kdorkoli želi, naj se cepi – kakšna sreča,, da imamo demokracijo.

Kdor ne želi se očitno zaveda tveganja bolezni in je pripravljen reskirat.

Kdo je sploh vedel kaj o vektorskem cepivu ali mRna cepivih, do Katje…? Predvidevam, da ne veliko ljudi, niti tisti, ki so se cepili. Smrt, pa tudi če je statistika skromna, je vsaka preveč. Vsi bi lahko bili ona.

Všeč mi je, da so se izpostavili, ker očitno bomo samo še tako dobili prave novice, v pravem času, mora bit pa to zelo težko in že zato si zasluži samo lepe besede.

Iskreno sožalje vsem bližnjim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close