Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je všeč Katjin oče?

Vam je všeč Katjin oče?

Meni se ful dopade, fizično in mentalno močan, odločen, zanesljiv, čustven, zgleda dobro, edino tista šibka čeljust mi ni decovska. Drugače pa upam, da se dobro drži in respect, da je tako pogumen, da se je javno izpostavil.

Veliko bolj se ima pod kontrolo, kot bi se jaz.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 30.09.2021 ob 10:20

Veliko bolj se ima pod kontrolo, kot bi se jaz.

Ti bi položil roko nase?

tomps, 30.09.2021 ob 10:29

Ti bi položil roko nase?

Nimam pojma kaj bi počel. Takole verjetno ne bi prenašal.

Kje ga vidite?

Tudi jaz ne bi mogla biti tako mirna. Kapo dol. Upam, da mu uspe najti pravico za Katjo.

Zeloo.

On je full pravi oče, ker ni vedel skoraj nič o njej, ker pazi to; kao da ne živijo več skupaj.. In potem ne ve kdaj se je cepila, ker jo tudi ni videl kar nekaj časa…. ( Vir: SLO 1, 28.09.2021 DNEVNIK OB 19 uri)

Zdaj bi moral zalovati. Ne pa podpihovati nestrpnosti, delati zdrah, prilivati olja na ogenj.  Cepivo  je se vedno varno.

O ljudeh in psihi ne veste popolnoma nič. Mal osnov. Računaj še na to da smo ljudje različni.
Katere faze ima žalovanje?

Nekateri avtorji so opisali proces žalovanja v 4 fazah:

Faza šoka – to je obdobje neposredne prizadetosti, v kateri lahko opažamo različne stopnje izrivanja. Reakcije kot “To ni res” in “Morali ste se zmotiti” so v ospredju. Prizadeti se pogosto le malo spominja na informacijo v tej fazi. Ta faza je kot zaščita posameznika in traja ure, dneve ali tedne.
    Reakcijska faza – obdobje iskanja. Prizadeti razvije način kako odkriti izgubljeno. Jeza nad neuspehom v tem iskanju je usmerjena proti sebi ali drugim. Strah in depresija sta pogosta. To obdobje lahko traja tedne, mesece in redkeje leta.
    Faza predelovanja – prizadeti prihaja vedno bolj v položaj, včasih se tega zaveda, včasih ne, da svojo travmo predela. V tem obdobju pogosto opažamo depresijo in pomanjkanje sposobnosti, da bi sedaj in v prihodnje videl smisel. Pri tem postopoma izpušča faze pogrešanega, in spomine vedno laže prenaša. Faza predelovanja lahko traja dolgo, neredko več let.
    Faza nove orientacije – žalujoči v tej fazi pretrga vez z izgubami in začne postopoma graditi nove vezi. Interes in apetiti se povrneta, Nova orientacija vsebuje pogosto spremenjeno podobo o sebi – in se jo lahko doživi kot osebno zrelost na osnovi predelanih izkušenj.

run, 30.09.2021 ob 12:43

On je full pravi oče, ker ni vedel skoraj nič o njej, ker pazi to; kao da ne živijo več skupaj.. In potem ne ve kdaj se je cepila, ker jo tudi ni videl kar nekaj časa…. ( Vir: SLO 1, 28.09.2021 DNEVNIK OB 19 uri)

Za run.

Ti pa orng nakladaš in širiš laži. Na protestu je povedal, da se je cepila 16. septembra.  Poglej si video, če nisi bil tam. To, da ne živijo skupaj, pa nima popolnoma nič s tem zakaj je umrla. Morda niso živeli skupaj, ker se niso razumeli, morda pa je bila deklica dovolj samostojna. Kup razlogov je lahko. Noben pa ne spremeni tega, da je umrla zaradi cepiva.

Wtf

ne, 30.09.2021 ob 13:12

Za run.

Ti pa orng nakladaš in širiš laži. Na protestu je povedal, da se je cepila 16. septembra.  Poglej si video, če nisi bil tam. To, da ne živijo skupaj, pa nima popolnoma nič s tem zakaj je umrla. Morda niso živeli skupaj, ker se niso razumeli, morda pa je bila deklica dovolj samostojna. Kup razlogov je lahko. Noben pa ne spremeni tega, da je umrla zaradi cepiva.

V 21. stoletju obstaja časovni zamik, kjer si lahko ogledaš pretekle oddaje…

Uporabi ga, ali pa naj ti nekdo pokaže!

?

ALI ALI, 30.09.2021 ob 13:36

V 21. stoletju obstaja časovni zamik, kjer si lahko ogledaš pretekle oddaje…

Uporabi ga, ali pa naj ti nekdo pokaže!

Izvoli. Moj dokaz tega, kar sem napisala zgoraj. Kje pa je dokaz tvojega blebetanja?

Oče umrle 20-letnice: Hotela si je kupiti svobodo

ne, 30.09.2021 ob 14:02

Izvoli. Moj dokaz tega, kar sem napisala zgoraj. Kje pa je dokaz tvojega blebetanja?

Oče umrle 20-letnice: Hotela si je kupiti svobodo

Takrat, ko je govoril po TV ni vedel ničesar…
    HVALA Bogu, da se je vsaj pozanimal ?

ALIALI, 30.09.2021 ob 14:22

Takrat, ko je govoril po TV ni vedel ničesar…
    HVALA Bogu, da se je vsaj pozanimal ?

Sicer mi je hudo zanj ker je izgubil otroka, ampak dejstvo je da res ni vedel nič, se je pa očitno pozanimal. Moram pa rečt da ne razumem da ljudje izkoriščajo smrt za trepljanje po lastnem hrbtu kako so imeli prav in uporabljanje te reve za dokazovanje svojih prepričanj. Še manj mi je razumljivo da to počne starš. Morbidno.

V resnici je nepomembno, če je vedel kdaj se je cepila in tudi to ni pomembno ali je živela doma ali kjerkoli drugje.  Tudi če bi imeli v družini nesoglasja, to ne spremeni dejstva, da je človeku umrla hči.

nehajte gnojiti

nima veze, 30.09.2021 ob 15:45

V resnici je nepomembno, če je vedel kdaj se je cepila in tudi to ni pomembno ali je živela doma ali kjerkoli drugje.  Tudi če bi imeli v družini nesoglasja, to ne spremeni dejstva, da je človeku umrla hči.

nehajte gnojiti

Pa je dobil trenutek medijske pozornosti.

Drugače normalni starši žalujejo….

za KK k, 30.09.2021 ob 16:03

Pa je dobil trenutek medijske pozornosti.

Drugače normalni starši žalujejo….

Norc. Vsak zaluje po svoje. Si pomislil, da je oce v soku v jezi, se izpostavil. Lahko da ji je rekel, naj se ne gre cepit s tem cepivom, ker je prej prebral, da to cepivo ni najboljse za mlajse zenske. In ce se on ne bi izpostavil, bi se veselo se naprej cepili s tem sranjem.

Ne pametujte, kako bi moral kdo žalovati. Tudi sama imam izkušnjo, ko sem še v petek govorila z povsem zdravim mladim človekom, v nedeljo zjutraj ga ni bilo več med nami. Ni bil najprej jok in urejanje pogreba. Zmrznila sem, šok, jeza,…”žalovanje” šele pride kasneje za tabo, ko se te dotakne kaj se je v resnici zgodilo – da tiste osebe ni več.

In seveda iskanje krivca ter pravice za umrlega.

Ja normalni starši poskrbijo, da ni bilo pometeno pod preprogo, da je mladina slišala in se zaveda nevarnosti cepljenja.

Ker kateremu mlademu se pa da dajat 40 eur na teden za testiranje in je… Banhje z njim.

Lažje se je cepit in zato izgubiti žal, življenje za to svobodo., ki jo mladim kratijo po letu zapiranja.

A to ste vsi Ljubljančani tukaj, ki modrujete? Moj sin je šel pri 19 študirat v Ljubljano in itak ni živel pri nas, vsake tri mesece je prišel domov na vikend. Čez poletje je tudi visel v Lj, po študiju se je tam zaposlil. Zdaj pri 27 pa pride enkrat na mesec pogledat tastara dva domov, ampak spet čez vikend in to je to.

Ker je bil od vedno zelo samostojen, sem šur, da ne bi mamice klical pri 20-tih in povedal, da se gre tega in tega cepit. Ko se je cepil pred tremi meseci, nam je samo mimogrede omenil, da je to naredil. Ko je bilo že vse mimo. In zdaj kaj, nismo povezani, ne maramo svojega sina, buhuhu, fotr ni vedel, da se je njegova odrasla hči cepila. In???? Eni se osamosvojijo zgodaj, drugi so pač pripopani na starše do 40. Ne eno ne drugo ni merilo, ali se dejansko razumejo in imajo radi ali ne!

Fotke od njega pa nisem videla. Ali od nje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close