vam je všeč, če vam liže …?
Mater, komaj sem skapirala, se mi je že malce čudno zdelo, ker starševski čvek zdaj poredkeje odpiram … ha, ha, ti si temo odprla na SČ in potem še tu sem, na seks v mestu prenesla taisto temo. Ker tu je seks v mestu, ne SČ… no, hvala bogu, to sem zdaj račistila, sem mislila, da ni nekaj v redu z mano, zdaj pa k temi.
Ne moti me nič, kar ljudje počnejo s seboj in s svojimi partnerji, dokler ne gre za zlorabo, za izažanje nadmoči, za izsiljevanje … ne moti me govor o analnem seksu, ne moti me govor o lizanju “čokoladnega očesa” (joj, Acjom, za izum tega izraza si zaslužil Nobelovo …:-), dokler ljudje s tem ne “posiljujejo” in tega ne “vsiljujejo” drugim.
Tako da, packa mala, ti kar mirno uživaj v tem, dokler ti bo partner to želel početi in dokler boš ti za to. Nisem sicer prepričana, kako bi se ti odzvala njegovi želji po tem dejanju ??
Hja, jaz pa se “analnega lizanca” ne grem, ker najdem v vseh mogočih drugih variantah več kot super nadomestilo za ta del akta, pri čemer sem prepričana, da že do orgazmčka ne bi prišla, pol je pa itak tole “sizifovo delo” ane ? Ne, jaz ne, zadaj ne, drugače pa … vse in kakorkoli, kjerkoli, v vse 101 pozah, dokler mi bo gibčnost to še dovoljevala…. :-)))))
Thanks, objeta, sem kasneje prišla do tega ja, tisto “premaknjeno” mi je dalo misliti, ha, ha, ha! Ja, je popestritev, čisto prava popestritev, ane?
Kaj človeka pripelje do tega, da začne razmišljati o analni higieni neke neznanke:)?
Eni imajo res velike skrbi;)
Sicer pa, zdrav človek ima ta, zadnji del okoli analne odprtine dokaj čist in nobenih posebnih bakterij, kakršne so v ustih in na rokah;) -včasih še najbolj čist predel;)
Je pa bila nekoč objavljena zanimiva raziskava- da je na zobni ščetki več bakterij kot na človeškem telesu, ker imajo tam idealne pogoje za razmnoževanje…
LEJ LEJ,KONČNO SE NEKI DOGAJA, JA LIZANJE LUKNJICE JE PRAV ZABAVNO, VSAJ MENI KO MI JO ON OBDELA Z PRSTKI, JEZIČKOM IN FINIŠ Z KORENJAKOM, JAZ PA MU TUDI VRNM USLUGO-MU FUL PAŠE, PA ZA ZAFUSTRIRANKE, TO NI ČIST NČ NAGRAVŽNGA, ČE JE OD TVOJGA DRAGEGA, PA VALDA SE ČLOVEČEK TUŠIRA, MOJ SI JO NAMREČ UMIJE VSAKIČ KO GRE NA wC, SAM TOK ZA INFORMACIJO, DA JE DANKICA BOLJ ČISTA OD UST KJER SE ČEZ CEL DAN NABIRAJO BAKTERIJE, DREKC PA SE ITAK ZADRŽUJE GLOBJE V ČREVESJU IN NE NA KONCU. tAKO DA GOOOOO GIRL
Sva par mz isceva njo za popestritev oba rada lizeva tut ritke isceva njo upajmo@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.