Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je Robi normalen?

Vam je Robi normalen?

Kaj pa je danes še normalno? So politiki normalni? Si ukrepi normalni? Je vreme normalno? Je stanje po svetu normalno? Ne?

Potem je Robi normalen v nenormalnem svetu.

NI normalen.   Mislim, da o tem sploh ni dvoma.  Na zalost svojo teorijo norosti siri v okolico, med nestabilne in zmanipulirane reveze.

Odgovor na objavo uporabnika
idesi, 15.12.2021 ob 23:57

Moj dan D, 15.12.2021 ob 23:29

idesi, 15.12.2021 ob 22:18

Odpuljen, 15.12.2021 ob 10:25

Meni se ne zdi priseben.

Robi je sicer dokaj normalen primerek današnje družbe, saj ustreza in sledi vsem zapovedanim normam. Kako se to odraža na njegovem zdravju, pa je drugo, morda celo bolj smiselno vprašanje.

Tukaj si Idesi, bolj sebe opisal. In svoje krhko zdravje, tako fizično kot mentalno.

Praviš, da sem opisal bolj sebe, če te prav razumem. Pa poglejva: kljub korona-krizi, sem bil dopustoval v Italiji in Franciji. Od poletja sem se prosto gibljem… bil sem v Dortmundu, Lippenstadtu (tam, kjer domuje Hella, ki je kupila Saturnus), Hamburgu (kjer sem obiskal in prenočil pri nekaj prijateljih), Berlinu (enak scenarij, kot v Hamburgu), v Fuldi, v Wiesbadnu, v Bayreuthu,… verjetno sem kaj pozabil… pohajam po Sloveniji, najsi bo to obisk prijateljev v Mariboru, Novem mestu, se zabavam z Nemškimi prijatelji, ki so prišli na jesenski obisk v Ankaranu, na Voglu, na Bledu,… v Ljubljani. Vmes skočim na Hrvaško ali v BiH se malo sprostit, pokramljat s sorodniki. Torej na kratko: živim. Kljub koronakrizi živim in to precej drugače. Spim po hotelih, doma, pri prijateljih,… na vpijem ns nikogar, da je fašist, ne pričakujem od nikogar, da mi bo vrnil neke dobre stsre čase, temveč si ustvarjam trenutne dobre čase. Kar je precej drugače. In tu je hakelc. Živeti nasprotno pomeni živeti kvalitativno enako. Živeti drugače, biti drugačen je povsem nekaj drugega, kot živeti v nasprotju z vstavi poljubno. In jsz živim precej drugače, kot bi bilo normalno v teh časih. Sem običajen človek, ki pa ne spada v kategorijo normalnih. Niti ne v kategorijo ne-normalnih. Ker sem preprosto drugačen. 😉

Si natanko to, kar sem napisala. Krhek. Življenje ni skok iz Hamburga v Ankaran. Le tolaži se.

Še nekaj dejstev, pa naj vsak sam presodi o normalnosti.

https://www.facebook.com/1207315115/posts/10228087242985490/

Kitty435, 16.12.2021 ob 06:44

NI normalen.   Mislim, da o tem sploh ni dvoma.  Na zalost svojo teorijo norosti siri v okolico, med nestabilne in zmanipulirane reveze.

Kjerkoli sem vedno imam pri sebi  nabrušen nož.

Na grmado s čarovnico.! To bi radi povedali?

Zaostal folk, ki komentira normalnost nekoga v abnormalnih razmerah. Bljak. Vas se je za bati! Vse drugačne bi radi zažgali, da bi ostale same vam podobne ovce.

Tema je od avtorja in avtor je vodja teme.

xrobe, 16.12.2021 ob 07:48

Tema je od avtorja in avtor je vodja teme.

Naj crkne

Anonimno 5145, 16.12.2021 ob 07:51

Naj crkne

Tema al avtor??

CrazY FroG ?, 16.12.2021 ob 07:54

Tema al avtor??

Avtor teme. Vred s prfukneno temo.

Besede niso iz atomov.

počasi, 15.12.2021 ob 21:26

Popay npr, 15.12.2021 ob 20:45

Vsak, ki je proti jajohojsasti rumenosrajčni s(d)s greznici je človek  in pol.  Sicer pa spada med stare đombe na tej sceni tako kot jst. Mnenja o cepljenju ne berem, vsak po svojih potrebah in željah.

Večina anticepilcev je pristašev nacionalizma in rasizma.  Je pa res, da to prikrivajo in druge zmerjajo s fašisti.

Kot rečem, teme o cepljenju me ne zanimajo, zato jih tudi ne odpiram.. v politiko sem pa orng not padel.., no saj političen sem bil v bistvu celo življenje, nikoli pa član bilo katere stranke, vedno neutralen in neodvisen, poznal sem komuniste in domobrance v bivši državi. Zelo dobro sem pa spoznal slovenski nacionalizem, pa tudi nacionalizem drugih narodov ex juge, tud srbskega in hrvaškega ampak rojen sem pač v Sloveniji tako, da poznam slovenski nacionalizem uuuu nulo. In ta nacionalizem je butnil ven v stranki s(d)s z njihovim pacientom na čelu. Sam rečem tako, da more bit vsak človek vsaj malo patrota, jebeš tisto, da se imamo vsi radi(zakaj že..)…., ko gre pa ta patriotizem v to smer po kateri gre politika s(d)s greznice z njihovimi mediji, je pa to preveč in se temu reče čisti nacizem, fašizem oz. janšizem.. na moderni politični sceni… Recimo noben politik iz stranke Ns, ki je v bistvu pacientov satelit ne pljuva tako po ljudeh, kot to počenjo politiki s(d)s greznice in, če bi bila recimo stranka Ns, ki je res normalna desna sredina na tem položaju kot ga ima s(d)s greznica, preprosto ne bi bilo nobenih kolesarskih in drugih protestov v Sloveniji skoraj dve leti.. ampak za to sranje in negativno atmosfero v dražvi sta v bistvu kriva počivalšek in pivčeva.., ne pacient, za njega vsi vemo, ki sledimo politiko kakšen človek je..

Noben predsednik vlade do zdej, kao iz leve strani ni pljuval tako po ljudeh, sodržavljanih kot pacient in njegovi kreteni, ki jih je on postavil na vodilne politične položaje v tej vladi in v politični temi sem videl, da je Robi na pravi normalni strani politike in to je dosti, da rečem, da je človek ok. Sem pa vedno za kulturen dialog in tud v virtuali mi je težko xy agresorju, torej totalnemu neznancu napisat, da je podn, če me napada, vabim pa komot vsakega, na štiri oči, da se pomeniva v živo in mi to pove v oči, kar mi je napisal v negativnem smislu v virtuali, pa da si tam poveva kar si imava za povedat v pogovru ali s golimi  pestmi, s tem nimam problema, jst sem človek fair play-a in nikoli ne tolčem pod pasom, če sem pa napaden se pa pač morem branit.

Raziskuje in razmišlja s svojo glavo. Ne sledi slepo splošnemu prepričanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close