Vam je kdo na forumu pri srcu?
Bistroum, 01.09.2021 ob 12:10
Se še vedno najdejo kulturne in dobre. Tebi leta hitro tečejo in izgovor ti dobro pride.
ehhh, leta res jebeno hitro bežijo, zavedam se jst svojih let. Nikoli nisem rekel, da zgledam 115 let mlajši, hehe.. Ampak, evo, recimo primer Tara_S, o kateri sicer nimam pojma, kdo je…., je bila res reden dnevni (tako kot jst) obiskovalec na prejšnem forumu, pač ne moreš da ne bi opazil in tudi vsak dan napadana od trolov. Ampak ok., res je, da zdaj niti ni zanimivih tem, tud političnih ne, saj so še rumenosrajčni s(d)s propagandni troli dvignili roke od tega foruma.
Recimo, videl sem da je trol pod njenem imenu pisal na rtv mmc v stilu, kako bi treba vse begunce na svoj dom sprejeti. Seveda je pa še kar nekaj ok. žensk, ki jih ni ampak one niso bile tako redne obiskovalke prejšnega foruma.
1x sem omenil, da je obisk tega foruma isto kot kafič v soseščini v kateri živiš in greš zjutrej tja na kavo, juice, kakav, čaj.., pa vidiš iste ljudi v njemu, jih pozdraviš, kaj podebatiraš, spiješ in greš… in to je to, tega kafiča z ljudmi, ki jih navidezno poznaš pač več ni.
Popay npr, 01.09.2021 ob 12:57
ehhh, leta res jebeno hitro bežijo, zavedam se jst svojih let. Nikoli nisem rekel, da zgledam 115 let mlajši, hehe.. Ampak, evo, recimo primer Tara_S, o kateri sicer nimam pojma, kdo je…., je bila res reden dnevni (tako kot jst) obiskovalec na prejšnem forumu, pač ne moreš da ne bi opazil in tudi vsak dan napadana od trolov. Ampak ok., res je, da zdaj niti ni zanimivih tem, tud političnih ne, saj so še rumenosrajčni s(d)s propagandni troli dvignili roke od tega foruma.
Recimo, videl sem da je trol pod njenem imenu pisal na rtv mmc v stilu, kako bi treba vse begunce na svoj dom sprejeti. Seveda je pa še kar nekaj ok. žensk, ki jih ni ampak one niso bile tako redne obiskovalke prejšnega foruma.
1x sem omenil, da je obisk tega foruma isto kot kafič v soseščini v kateri živiš in greš zjutrej tja na kavo, juice, kakav, čaj.., pa vidiš iste ljudi v njemu, jih pozdraviš, kaj podebatiraš, spiješ in greš… in to je to, tega kafiča z ljudmi, ki jih navidezno poznaš pač več ni.
Drži.
wd40713, 01.09.2021 ob 13:04
Drži.
Se še jaz podpišem pod tole.
Kar nekaj jih je bilo, pa jih ni več, Šavrinka, Zloba, No-ja, Nina (z marjetico), Katalena, Barca, pa še nekaj kulturnih dedcev je bilo poleg vaju.
Kar pogrešam tisti naš stari kafič, sem me zanese samo še občasno, pa sem vsakič bolj razočarana.
Hahaha, 01.09.2021 ob 19:23
Same čudne ven mečete. Barca se oglašuje sama, bolj očitno ne gre. Popay in wd sta odcvetela in nista imela ne takrat jajc, zdaj jima je še pimpek odletel. Evnuha dobesedno. Misst in južna sta iztrošena roba, žalostno, žalostno.
To sem tud jaz pomislila.
Barca, No – Ja nikoli nista bili družbi zame.
WD je imel tu dosti žensk, ki so odkrito naspisale, da bi bile z njim. Nikoli se ni ojunačil. Pa fajn punce kot sem zasledila in registrirane na starem forumu.
Res škoda,, da se izogiba ljubezni.
A Popay kot Popaj.
Skozi fura isti fazon.
Večni mladenič.
Forum je zaprt za komentiranje.