Vam je kaj žal, da ste bilie ali ste kot lepotice sperm kanta za luzerje….
Večina današnjih zelo lepih ali lepih deklet, ima za fukaše neke luzerje, mlade fante, ki ne vedo, kako se stvarem streže in jim te punce ne pomenijo drugega, kot sperm kanta za praznenje jajc. To je dejstvo, mladostniki pač ne vedo, kaj je življenje. Pravi seksulani in višji duhovni odnos je, da dekle razvajaš na vseh nivojih in ti ni samoumevna, da ji omogočaš v seksu vs enajlepše, da se ure ukvarjaš z njo, da jo božaš, poljubljaš da doživlja orgazem za orgazmom. Ti mladci pa not ven not ven špric in zdej moram pa jit ali po domače ko te jebe do drugič, ko bom spet imel polna jajca. Kako se to mlada dekleta ponižujejo in z lahktoto dajejo svoje lepo telo takim bedakom in potem v imenu ljubezni, trika matere narave, še mislijo, mislite, da vas imajo ti mladci radi. 20 letnik ne ve in ne zna imeti osebe rad. tud 25 letnik ne, zrelost, čustvena inteligenca, empatija s ezačne, ČE SE, ker večina tipov so idioti, tam nekje po 30 letu. jaz kot moški , pravi moški to vem.
Anonimno 121, 10.08.2025 ob 06:35
Večina današnjih zelo lepih ali lepih deklet, ima za fukaše neke luzerje, mlade fante, ki ne vedo, kako se stvarem streže in jim te punce ne pomenijo drugega, kot sperm kanta za praznenje jajc. To je dejstvo, mladostniki pač ne vedo, kaj je življenje. Pravi seksulani in višji duhovni odnos je, da dekle razvajaš na vseh nivojih in ti ni samoumevna, da ji omogočaš v seksu vs enajlepše, da se ure ukvarjaš z njo, da jo božaš, poljubljaš da doživlja orgazem za orgazmom. Ti mladci pa not ven not ven špric in zdej moram pa jit ali po domače ko te jebe do drugič, ko bom spet imel polna jajca. Kako se to mlada dekleta ponižujejo in z lahktoto dajejo svoje lepo telo takim bedakom in potem v imenu ljubezni, trika matere narave, še mislijo, mislite, da vas imajo ti mladci radi. 20 letnik ne ve in ne zna imeti osebe rad. tud 25 letnik ne, zrelost, čustvena inteligenca, empatija s ezačne, ČE SE, ker večina tipov so idioti, tam nekje po 30 letu. jaz kot moški , pravi moški to vem.
Vse lepo in prav, ampak ti se tudi nisi že rodil galanten ljubimec, ampak si si moral najprej nabrati izkušnje in izpiliti tehnike.
Si že tako star, da si to pozabil?
Pusti mladim, da se učijo med sebi enakimi, ti pa ne zijaj za premladimi, poišči si svoji starosti primerno bejbo.
Kar si zamudil, si zamudil, ne moreš ponavljat kot neizdelan razred.
Dvomim v tvoje sposobnosti, dobra roba se ne hvali, jo pohvalijo uporabniki.
Kar se tiče kante, se nikoli nisem tako počutila, se pa nimam za neko lepotico. Izbrala sem človeka, ki je moj najboljši prijatelj in ob katerem se počutim varno, ljubljeno, spoštovano. Ljubljenje z njim nikoli ni bilo zgolj praznjenje, ampak želja po bližini, po intimi, po povezanosti tako telesni kot srčni in duševni. Z vsemi čuti se ljubiva. To je kot magnet in ko enkrat najdeš svojega človeka, ob katerem si lahko res ti, gol v dušo, ki te ne obsoja in s katerim si lahko čudak, otročji, nor in hkrati preizkušaš vse različice sebe skozi življenje, on je pa vedno tu v oporo, je tudi spolnost vsakič novo doživetje. Ob njem nikoli nisem občutila da nisem dovolj, sramu, obžalovanja, ker je vedno bil moja varna točka. Nikoli se mi ni posmehoval, me žalil ali kakorkoli dal vedeti, da bi kaj bilo z mano narobe. Vse kar naredim, je njemu vse kar si je želel. Nikoli me ni silil v karkoli, je pa bil vedno odprt za vse nove domislice, ki sem jih želela preizkusiti. Ne gre le za ljubkovanje, božanje, gre za dosti bolj globoko povezanost, da temu lahko rečeš kvalitetna spolnost in kvaliteten ljubimec.
JE TEBI avtor kaj žal da te je žena SKANTALA zato ker sta z mamico tvojo od nekdaj zaljubljena drug v drugega, da zdaj še shojene stare malhe ne dobiš za skup tm živet ker te zenske sovražijo in prezirajo se jim gabiš na lepotice si si ga pa že od malega lah sam drkal ker si tako ne privlačen in še smrdiš?
Čudno da nis že na Dobu. Ponavadi norci tvojega kova postanejo serijski morilci žensk.
Pri meni bi jo slabo odnesel če bi bil jaz ženska.
Za take kot si ti imam s sabo vedno Hackler Koch, pa vojaški nož z rebrastim rezilom. Da ko ti ga zabodem v trebuh samo okoli rezilo obrnem.
O avtor ti sovražnik žensk. Zarinil bi ti ga not do kraja da bi čutil kako ti param črevesje. Potem ne bi ob nedeljah več odpiral na stotin sovražnih tem ženskam.
Imel sme takega sošolca kretena. Marko Osolnik. Mogoče si to celo ti.
V vsakem primeru potrebuješ zdravljenje z nožem in na koncu milostni strel v tilnik.
Staraš se, 10.08.2025 ob 10:02
Vse lepo in prav, ampak ti se tudi nisi že rodil galanten ljubimec, ampak si si moral najprej nabrati izkušnje in izpiliti tehnike.
Si že tako star, da si to pozabil?
Pusti mladim, da se učijo med sebi enakimi, ti pa ne zijaj za premladimi, poišči si svoji starosti primerno bejbo.
Kar si zamudil, si zamudil, ne moreš ponavljat kot neizdelan razred.
Saj se strinjam, da je večina seksa pri mladih klavrnega, saj gre po večini za dokazovanje moške nadvlade nad ženskami s prakticiranjem neobveznega seksa.
Ampak … nisi pomislil, da te punce so tudi same odgovorne za ta način, ki ga imajo ti predatorji do njih, saj jih k temu malodane spodbujajo s svojo seksualno izzivalnostjo. Torej ni ravno tako, da bi bile te punce žrtve mladih fantov, temveč delajo iz sebe žrtve tako kot iz fantov, ki jih spodbujajo. Fantje so že evolucijsko seksualni predatorji, punce pa evolucijsko vedno podrejene, zato je treba mlade ozaveščati o medsebojnem vplivu promiskuitetnega vedénja.
Obnašanje mladih je odraz seksualizirane medijske družbe, ki jo soustvarjamo vsi odrasli.
Pa tudi odraslih življenje je največji meri seksualizirano! Človeka se ne ocenjuje po strokovnih kvalitetah, temveč po seksapilu. Pogosto se za moški svet nedovoljšnji ali popačen ženski (anti-)seksapil vulgarizira na družbenih omrežjih političnih veljakov, kakor vemo.
Prav odrasli ste obsedeni z objavljanjem seksualiziranih fotografij sebe in svojih materijalnih dobrin. Neprestano je gobora o seksu, tudi kot ženskem orožju za dosego statusnih ciljev. Moški humor je agresivno preplavjen s povdarjanjem moške seksualne potence kot znak dominance nad ženskami.
In po vsem tem se nekdo sprašuje, kakor avtor, zakaj je toliko športnega seksa brez dostojanstva in ljubezni in kako da so punce tako brezglave, da pustijo fantom izkoriščati njihova telesa zgolj za užitek, brez moralne oogovornosti.
Saj je vsak človeški korak tako živalsko nagonsko in destruktivno definiran s predatorsko nadvlado močnejšega nad šibkejšim za dosego užitka, pa še to ne obojestranskega, ko gre za običajni spolni odnos med moškim in žensko.
Snajperist, 10.08.2025 ob 11:03
JE TEBI avtor kaj žal da te je žena SKANTALA zato ker sta z mamico tvojo od nekdaj zaljubljena drug v drugega, da zdaj še shojene stare malhe ne dobiš za skup tm živet ker te zenske sovražijo in prezirajo se jim gabiš na lepotice si si ga pa že od malega lah sam drkal ker si tako ne privlačen in še smrdiš?
Čudno da nis že na Dobu. Ponavadi norci tvojega kova postanejo serijski morilci žensk.
Pri meni bi jo slabo odnesel če bi bil jaz ženska.
Za take kot si ti imam s sabo vedno Hackler Koch, pa vojaški nož z rebrastim rezilom. Da ko ti ga zabodem v trebuh samo okoli rezilo obrnem.
O avtor ti sovražnik žensk. Zarinil bi ti ga not do kraja da bi čutil kako ti param črevesje. Potem ne bi ob nedeljah več odpiral na stotin sovražnih tem ženskam.
Imel sme takega sošolca kretena. Marko Osolnik. Mogoče si to celo ti.
V vsakem primeru potrebuješ zdravljenje z nožem in na koncu milostni strel v tilnik.
samski cinik, 10.08.2025 ob 15:39
Ma kaj jih bo sram, s takimi imajo ponavadi tudi otroke. Tudi z zapitki. Tudi z nasilneži.
Ženske so danes v glavnem kante za praznjenje. To je njim njihov feminizem dal. zdaj je samo vprašanje, ali jim na tej poti kdo naredi otroka ali ne.
Le kaka nula si šele ti, da se ti niti nobena kanta ne odpre za tvoje izmečke? Slabši od onih zapitkov?
Uf, jaz bi na tvojem mestu bil tiho.
Smokica425, 10.08.2025 ob 09:48
Ma daj. Da mi vtika jezik v gobec pol dneva in mi zraven še buzerira. Nazadnje mi je pobral 5 ur, tam se svaljka po postelji in mi gre na koorac. In ne, še bi ostal. In kdaj naj kaj naredim, ko mi gre že tako na kozlanje vstat. “Mojih 5 minut” in to je to.
Starikula!, 10.08.2025 ob 22:07
Mlade punco smo na morju, imamo svoje vrstnike in uživamo na polno. Sej ne misliš resno mladi fantje imajo tisti tač, tvoje sorte starostniki nam niti ene mal ne dišite, komplicirate do amena. Ma dej no z vami nimamo nobene stične točke pa še brez tabletke vam niti vstane ne.
O lej ga. ?
Ti me boš poučeval ali biseksualnost obstaja in koliko imajo punce rade moško homoerotiko in koliko ne, ti KI SPLOH SEKSAŠ NE in te punce nočejo? ?
Absurd vseh absurdov.
Bolj absurdnega človeka od tebe še nisem srečal. Mi je jasno zakaj te nočejo in se jim upiraš.
?
Še celo strokovnjak za ženske si, ko si že strokovnjak za vse. A pri vsemu, tudi pri ženskah brez vsake prakse.
Pa ne moreš, da verjameš. Kakšna patetika, se to bere, kar si spisal.
Forum je zaprt za komentiranje.