Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?
Meni se je tud tako malo čudno zgodilo oz na koncu končalo. Bil sem gol, tako je zahtevala. Ker se je po enem času videlo kako mi moj korenjak počasi izrisuje silhueto pod brisačo (z njo sem bil pokrit po tem delu intime), je postala zelo nerodna situacija oz scena zame. Bilo mi je zelo nerodno ampak pomagati pa nisem mogel, da se je tako odvilo. Nato je sledilo res eno presenečenje…
Maserka je dvignila brisačo, rekla nekaj povsem hudomušnega in se dotaknila njega, ki je v tem trenutku zavzel totalno “vojaško držo”…
Na usta si je dala prst v znak “pssst” in začela je z masažo korenjaka..sprva sem bil ves lesen in razburjen nato sem se počasi sprostil. Njej pa popolnoma nič nerodno..prava profesinalka pa še izgledala ni slabo ampak dotik njenih rok…božanski. Masirala je predel korenjaka in jajčk z izjemnim občutkom za fine dotike in dražljaje..to moram reči. Ni trajalo dolgo, da je ****…saj veste kaj. Nikoli prej nisem doživel česa podobnega najbrž niti več ne bom. To se mi je zgodilo v MB.
Še vedno je bolj prijetno če se te moški kje dotakne, kot če se ženska, vsaj mislim.
Imela sem navadno masažo hrbta, ko me je ženska bolj božala kot masirala (aja, še ena zelišča so bila, pa olja, pa eni pripomočki, ježki in ne vem kaj – kar bi lahko vse naredila kot tajke z prsti, komolci itd).
Ni mi bilo prijetno, ko mi je dol šla z tistimi žgečkljivimi olji prenizko dol do trikotnika in ob strani ko mi je kot slučajno šla mimo čez prsi, nisem pa jih imela v masaži tako da sem jo morala 3x opozorit, da mi res ne paše in naj res masira višje ker se hrbet konča če ležim na prsih nekaj centimetrov ob strani, ni treba rokami povleči še decimeter nižje.
Tako da bi bilo mogoče manj gnil občutek, če bi bil maser moški, tako se počutiš kot da ti ena lezbijka slini po tebi, fuj. Nebi a masirala prsi pri maserju ali maserki, zato imam partnerja.
Masaža? Še nikoli si je nisem privoščila (vsaj tiste plačane ne). Ne čutim potrebe po tem pa tudi zelo redkokdaj me sploh boli kaj, tako da niti nikoli ne pomislim na tovrstno “reševanje” & “sproščanje” sebe. Lahko bi celo trdila, da na to gledam kot le na en od n načinov metanja denarja skozi okno.
Zakaj?
Zakaj kot lezbijka? Mogoče slučajno, se je zgodilo že 3x, da so ženske bolj slinile po meni z olji in božale, ampak tako, ljigavo, tudi če bi masaža naj bila bolj groba. Ena tajka me je dobro primila, priznam, vsak košček je obdelala, vsako mišico našla in zmasirala, ampak to je bila edina ženska da sem bila zadovoljna z masažo, da ni bilo z linijo manjšega odpora. Najhujše so mi bile v terme Olimija, take božalice, povsod kje ni treba, fuj, da moraš prav opozarjati.
jaz se pa počutim kot da se en moški slini po meni. Vsak tak stik z moškim ima zame nek “seksualni” naboj.
Pri ženski tega ni… Je le ena strokovnjakinja, ki opravlja svoje delo in se lahko popolnoma sprostim …[/quote]
Moški vsaj prime in stiska kot se zagre in tudi če ti paše, vsaj veš da masira in ne boža, pa tut če vmes zapaše, na koncu temu masaža služi. Imam raje da sem mu dana v roke (ali njej), da sem maserjevo testo, ko oddidem iz sobe, da sem kot nova, ne da me uspavajo in da rabim telovadbo da si iztegnem mišice in se zbudim. Dobar maser (ali maserka) bi moral znati tudi hrbet ali samo glavo tako dobro zmasirati, da paše še in še če je dober/ra in če ve kaj dela. Zato ne rabiš, da se ti dotika intimnih predelov.
Dobra si, da ti je vsak stik z moškim “seksualni”, mene tisti mali tajčki ne morejo vzburiti, pa me na splošno privlačijo ljudi, ki so zanimivi in me tudi kakšen (drugim lep) ne more zaintrigirati v tej eni uri. In če si v zvezi tako in tako ne bi šel maserju, če ti je vau, jaz pa tako in tako tega ne doživim ker me zaenkrat samo moj privlači. Mogoče ko bom nonica, da mi bo vsaki šeksi, kdo ve, bom poročala.
Zakaj?
jaz se pa počutim kot da se en moški slini po meni. Vsak tak stik z moškim ima zame nek “seksualni” naboj.
Pri ženski tega ni… Je le ena strokovnjakinja, ki opravlja svoje delo in se lahko popolnoma sprostim …[/quote]
Mislim, da je to “problem” tvojih občutkov, da so ti tisti v katerih se naboj ustvarja, in ne maserja oz. masaže kot take. In mislim, da je posledično to tudi problem tvojega strahu pred tem nabojem ali z drugimi besedami: morda te je strah lastne seksualnosti, ki se utegne izražeti še v kakšnih drugih (tudi “dovoljenih”) okoliščinah, in ne samo pri masaži.
Če praviš, da je to stran metanje denarja, torej so vsi športniki neumni, ker jih redno masirajo?
Rekreativci ali pa fizični delavci ali pa tisti, ki samo sedijo v službi… vsem zelo prav pride masaža.
Žal pa nimamo vsi partnerjev oz. kogarkoli drugega, da bi nas zastonj masiral, zato zadevo pač plačamo.
In ne, ni stran metanje denarja.
[/quote]
Ok, vendar preberi ponovno kaj sem zapisala, da na to gledam kot na način metanja denarja skozi okno in govorim zase (ne morem gledati namesto drugih); kaj drugi naredijo za svoje zdravje, kako in če jim kaj od tega pomaga – to ni nikakor moja stvar. Zase res ne vidim potrebe, da bi se šla tovrstni tretma….mogoče nekoč nekdaj, za zdaj me še ne zanima.
Zakaj pa ne ?[/quote]NE ODPIRAJ PANDORINE SKRINJICE!
Z_samička, nikar…. :)))[/quote]
Naj sama pove, razloži zakaj nekaj ni primerno za na MON; v nasprotnem si ljudje lahko mislijo ali mislimo marsikaj in pridemo lahko do x zaključkov, ki so povsem zgrešeni…pa čudi me, da obstaja še sploh kaj, kar ne bi bilo za ta okoliš primerno….na mon-u sem že takšne prebrala, da sem resnično posumila ali je pisanje le plod domišljije ali kaj več 🙂
Hm, hm…it’s so easy to give up :)[/quote]
Ma daaj, pusti človeku, da komentira kaj želi in bod tok uvidevna, da če o nečem ne želi, da se ga potem ne špika.[/quote]
PHA! Vprašam to kar me zanima, s komentiranjem je enako. Ne vem od kje si potegnila, da ljudem jemljem pravico, da več ne smejo komentirati kaj želijo in ravno tako povedati kaj želijo/ne žeijo…a smeško na koncu mojega odgovora je za okras kajne – kot lučke na jelki.
Hm, hm…it’s so easy to give up :)[/quote]
Ma daaj, pusti človeku, da komentira kaj želi in bod tok uvidevna, da če o nečem ne želi, da se ga potem ne špika.[/quote]
Saj ona tud komentira, kar želi. Kaj jo zdaj špikaš? :))
V Ljubljani in njeni okolici na vašem domu nudim klasično masažo celega telesa. Vnaprej se dogovorimo katere dele telesa želite, da zajema masaža, da se potem ne pojavijo kateri problemi, kot so napisani v zgornjih postih. Po najboljših močeh se potrudim, da vam je čimbolj potrebno, saj je sprostitev eden glavnih namenov klasične masaže. Glavna prednost masaže na vašem domu pa je, da vam ni potrebno odditi nikamor od doma in si lahko masažo privoščite tudi tik pred spanjem. Prav tako lahko izberete lastno glasbo in si sami uredite prostor za masažo. Kontaktirate me lahko na soncek990@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.