Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?
Sem bil, mi ni bilo neprijetno, mogoče od začetka nenavadno, ker nisem navajen, da se me dotikajo tuje ženske, a sem se malo zamislil nad tem svojim “nenavadnim” občutkom in si dopovedal, da ona to počne čisto rutinsko, pač ima tako službo/poklic, da preživi v tem svetu in so tiste moje misli iz začetka masaže le moja zabloda, napačna tema spodbujena s preveč domišljije oz nepoznavanje/napačno tolmačenje dela maserke.
Na koncu me je bilo malo sram pred samim sabo. Še sreča, da nisem maserko obtožil za pohotnico… 😉
Bom raje sam uporabil copy/paste. 🙂
To mi je jasno. Za tvoj primer…Sem pa povedal na splošno, da lahko brez strahu povemo, da ne želimo masirati nekega dela telesa.
Razmišljam, da je stvar v tem, da ti ni bilo le neprijetno, ampak si bila v dilemi. Namreč ne moremo trditi, da je v osnovi masiranje prsi neprijetno, ampak je vedno prijetno. Neprijetno je zaradi naših predsodkov. Samemu telesu pa to ugaja. Ne ugaja le našemu razumu, ki meni, da ni prava oseba zraven nas.
Zato si “otrdela”, ker si bila v precepu.
[/quote]
pa ne vem če je to loh neumnost…..
nimaš hrbtenice, da bi povedala kaj ti paše in kaj ti ne, k ena ovčka tam….
ampak pol k prideš domov, pol pa pametna rataš, dobiš zalet in hajd pisat
če bi pa spet kam šla, bi bla pa spet lepo tiho….. in tko naprej in tko naprej :)))))
tko iz prakse bi pa rekla, da v odnosu si pa s takimi ljudmi ne bi želela bit, sem namreč mnenja, da se je ljudi, ki niso v oči sposobni mnenja povedat najbolj izognit
Saj, če je nekdo v zvezi, še ne pomeni, da je popoln. Daleč od tega. Enako velja za samske. Čeprav popolni smo v resnici vsi v svoji nepopolnosti, le zavedamo se ne vsi tega.
Mene je masiral moški in sicer maser ženske reprezentance ful dobra masaža tudi prsi ni me motilo je pa povedal, da je ženski zatipal že bulo in ji s tem mogoče rešil življenje, jaz mu verjamem. Bila pa sem v Sarajevu v savni in masaži, masiral me je mladi gospodič, ki pa je z robom roke kr naprej masiral med nogami in zadeval tam ker nebi smel, sicer ne očitno ampak tko kot da mu roka spodrsava, nakar sem mu rekla, da naj tega ne dela in je nehal, bilo mi je pa zoprno, komaj sem čakala da neha, hotela pa sem ga tudi zatožiti nadrejenim pa sem si potem premislila.
^ sej to. meni je isto nekaj tm prevec blizu (sem se nekak izvila vn iz tega, je razumel) pa sm se bla od takrat skoz pozorna na vsak prijem in ni bilo vev prijetno. Kako nej recimo jaz vem kaj je prav in kaj ne. prvic sm se masirala na Djerbi© v kopalkah sem bila in se mi ni zdel da rabim brisaco ane.potem nalednjic v ljubljani© mi rece un naj se preoblecem.seved nism vedla a to pomen da mam modrc gor al si brisaco dam okol riti al kam©potem tekom masaze mi je jasn ratal da sm si narobe dala on pa tut ni popravlju. tud vedla nisem ce je to ok da te masirajo spredi po trebuhu… no zdj bi rekla NE hvala pa tut ce to zajema masazo.
Ljudje greste na masažo in za to nekomu plačate. Pri tem pa se vam zdi težko prosit ali pa rečt, kaj vam ugaja in kaj ne, kot da maser tega ne bi mogel razumet ali upoštevat. Saj razumem, če gre na masažo otrok, ki še ne ve, kaj je zanj prav in kaj ne. Od odraslega človeka pa se nekaj pričakuje, da to že ve in da zna že sam povedat, kaj mu ne ugaja. Sicer je logično, da maser sklepa, da je vse ok. In zdaj več ne bomo šli v tisti salon (kot, da je maser(ka) kriv(a)) samo zato, ker nismo upali odpreti ust in povedat, kaj si želimo, kljub temu, da smo za to plačali.
Razumljivo bi bilo ne it tja, v kolikor bi svoje želje izrazili in tega tam ne bi upoštevali.
Lipov list, jaz imam pa z moškimi maserji dobre izkušnje. Dva sta bila zelo diskretna, obračanje tako, da ni mogel gledat prsi (zakril me je z brisačo) in tako naprej. Tako, da ni bilo neprijetnih občutkov. Sta bila bolj diskretna kot maserke, kar se tiče zakrivanja z brisačo, preoblačenja. V glavnem poskrbela sta za dobro počutje.
Marko, glavno, da si ti popoln. Tebi se seveda ne more kaj takega zgoditi, ker si popoln, samozavesten, vseveden.
Na zadnje sem bil na masaži letos na dopustu. Masirala je neka Indonezijka (in lahko rečem, da je zadevo obvladala kljub temu, da ni zgledalo, da bi imela več kot 50kg pa niti slaba ni bila ;-). Kar me je najbolj začudilo je bilo, da je zahtevala, da se čisto slečem (moji je rekla naj ima spodnji del kopalk gor). Sem jo še enkrat vprašal, če tudi kopalke, potem pa mi ni preostalo drugega kot da jo ubogam, kaj češ!!! Čez rit me je sicer pokrila z brisačo, vendar je bila kar precej korajžna, ko mi je obdelovala noge. Jaz sem pa tudi čisto pozabil, da bi mi moralo bit neprijetno. 🙂
Ne tako razumet, da se mi to ne more zgodit. Seveda se mi lahko, ampak vprašanje pri tem je, kaj lahko iz tega potegnem oziroma se iz tega lahko naučim za v bodoče. Kdo bo prevzel odgovornost, za to, kar se mi v neki situaciji zgodi in kaj lahko sam spremenim pri sebi, da bo drugič drugače?
Potem pa ne vem, kaj tebe “zdrma”, če to niti Azijki ne uspe. :))[/quote]
Meni se pa vseeno zdi, da ji je uspelo.
Potem pa ne vem, kaj tebe “zdrma”, če to niti Azijki ne uspe. :))[/quote]
Meni se pa vseeno zdi, da ji je uspelo.[/quote]
Masaža naj bi naredila kite in mišice ohlapne, en del je bil ves čas v tem stanju, sodeč iz napisanega, tako da je brez potrebe snel kopalke. 😀
Če odgovorim avtorici: sama sem bila na več različnih masažah, tako “naših normalih” kot praviš, kot kitajski, tajski in tudi v tujini že večkrat. Masirali so me tako moški kot ženske in ravno na “naši” masaži celega telesa me je maserka masirala tudi po prsih. Se mi zdi da je bilo v olimjah, na začetku se mi je malo čudno zdelo, ker pač tega še nisem doživela, potem pa čisto vredu, saj je tam sama mišica in maščoba. Mi ji blo pa neprijetno pri gospe, ki izvaja tradicionalno kitajsko masažo in masira tako po riti in vse do trtice. Neprijetno pa zato, ker me je blazno žgečkalo po “hlebčkih”. No pa me je lepo vprašala, kaj je ali me boli ali žgečka in sem povedala. Ampak tako je, če hočeš, da te lepo pregnete, da ti pomaga odpraviti vozle, da se kasneje počutiš boljše in najpomembnejše manj napet, potem se moraš med masažo sprostiti.
Nevem, zakaj hodite na masažo taki, ki vas vsak dotik moti. Če želite božanje po nogah in rokah, recite svojemu partnerju naj vas poboža.
Meni so masaže super, v njih res uživam, pa tudi bolečino potrpim, če le ni premočna, saj vem kako mi to pomaga.
Pa brez skrbi, če vam nekaj ne ustreza, morate povedati maserju, saj on ali ona ne more kar predidevati, da je vam neprijetno ali nelagodno. Gotovo vam bo hvaležen in ne užaljen, če pa bo je pa to tako njegov problem.
Želim vam čimveč užitkov in sprostitev na masažah, jaz že komaj čakam, da izkusim tudi tapravo turško razvajanje v hammamu v Istanbulu!!! çok güzel
lipov list, čist verjamem, da ti je blo neprijetno, tud men bi blo, k nebi vedla al nej uživaaaaam al kaj?? 🙂
exotic, drgač pa masaža celega telesa zajema tako masiranje hrbta, nog rok, vratu, dekolteja, trebuha, pa tud prsi, če je maser tako naučen. Mene so zmasirali že res povsod, razn tam ne k je to v navadi za eksotično masažo.
Pa lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.