Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?
Vam je bilo kdaj na masaži (v masažnem salonu) neprijetno? Recimo kaj takega kot meni.
Bila sem na neki masaži, ayurvedska ali nekaj takega in sicer na začetku vse ok. Potem pa je prišla na vrsto tudi masaža mojih prsi. Nekak kar otrdela sem. Nisem vedela kaj bi. Razmišljala sem, da bom delovala zadrta, če bom rekla, da se maserka ne sme dotikat mojih prsi. V glavnem nič nisem storila. Stvar mi je bila pa neprijetna.
Se vam je tudi zgodila kaka taka neprijetnost?
Si pustite recimo masirat prsi?
Ja, vem, da sem smotana, ker nisem upala reči ne.
Meni je načeloma vseeno ali je zdravnik ali zdravnica ali maser ali maserka. Je pa dejstvo, da pri ginekologu mi ni fajn pa naj bo ona ali on. Komaj čakam, da je mimo.
Pri prsih mi je bilo pa res neprijetno. Sploh ne vem zakaj nisem rekla maserki da nočem. Preprosto mi ni všeč, če se z mojimi prsmi kdo drug ukvarja razen mojega partnerja.
hmmm, predvidevam tudi, da imaš ginekologinjo in ne ginekologa pa zdravnico in ne zdravnika[/quote]
Imam zdravnico (pa mi spol ni pomemben, to sem dobila in potem capljam za njo, ko zamenja kraj službe, ker mi po karakterju in pristopu do dela ustreza) in ginekologa. Pri ginekologinji mi je (bilo) nerodno, sem se vedno počutila “ocenjevana”. Saj vem, da se sliši kot bedarija, ampak tako je 🙂
Vem, da je težko razumet, zakaj ginekolog in zakaj maserka. Pa tudi sama ne znam razložit. Načeloma se namreč z moškimi bistveno bolje razumem kot z ženskami, ampak masiranje mi je pa tako intimna zadeva … da enostavno ne zmorem popolnoma uživati, če me masira moški.
JA, edino te ajurvedske masaže so za prsi, kolikor vem. Mi je žal, da se ti je to zgodilo, masaža. Jaz sem tudi bila pa mi ni bilo ravno kul. Vseeno ali je moški ali ženska, prsi so meni intimni del.
Zdaj ne hodim več na ajurvedske masaže. Takrat pa itak ne pričakuješ tega, ker če greš na naše normalne masaže celotnega telesa, prsi niso nikoli zraven.
Za vas ostale šaljivce pa imam nekako občutek, da niste bili na kaj dosti masažah… ali se morda motim?
khmmm, jaz tudi ne več :). Je pa smotano, ker ko na net pogledaš opis masaže, nikjer ni navedeno, da ti masirajo tudi prsi.
Jaz sploh nisem pričakovala, sploh, ker sem bila že na različnih tipih masaž pa je redkost, da ti sploh trebuh masirajo, prsi pa sploh nikoli.
Namesto, da bi rekla, da nočem masaže prsi, sem bila kar tiho in se neprijetno počutila. Škoda, da nisem zinila, da tega pa nočem.
Mogoče je pa bolje, da si bila tiho. Danes vidiš, da si “preživela” brez, da bi te kdo izkoristil za ne vem kaj.
Mogoče je bilo tudi maserju/maserki neprijetno pa, ker je to sestavni del terapije, ki jo izvaja je moral/a še to naredit.
Dvomim, da je to počel/a iz kakega drugega vzgiba. Kot bi se nekdo odločil za ginekologa, ker rad gleda mednožja…. :/
Če pa žensko ne znam/zmorem… 🙂
Malo me je zmotilo to kar opisuje “masaža”. Kot, da bi tisti maser/ka čakal/a kdaj bo ona prinesla tja svoje joške….. :/
Mogoče je bila to zanjo neka nova izkušnja, da se ji nekdo dotika prsi, samo ne vem no….
Sedaj, če hodi na masažo z namenom tam doživet neko “erotično izkušnjo” in je bilo to, da so ji “premešali” prsi malo tumač… ali pač gre tja da se potem (telesno) bolje počuti.
Ne vem, lahko bi to vzela bolj “tehnično”, ker v nasprotnem naj raje koga od bližnjih nauči masirat, da se je ne bodo tujci dotikali. 😉 Saj če ti masira noge tudi ni čisto nedolžna stvar, sploh če jih gnete bolj tam od koder rastejo….. :))))
On, ti pa še nisi bil ravno na veliko masažah.
Kje sem jaz namignila, da je maserka čakala na moje joške? Omenjala sem izraz prsi in nikjer nobenih erotičnih namigov. Tako, da ne vem od kje ti to.
In ja, masažo plačaš, pričakuješ sprostitev, uživanje. Jaz pa nisem uživala.
Ti predlagam, da greš kdaj na kako masažo. Mogoče boš dojel zakaj so masaže in da eni masaž ne jemljemo kot erotično zadevo.
Masaža to pa sedaj ne gre skupaj…. :/
Če masažo ne jemlješ kot erotično zadevo, zakaj pa potem pišeš, da ti je bilo neprijetno, ker se je dotikal/a prsi?
Saj so tudi prsi tvoj del telesa…. tebi je bilo pa neprijetno. Čemu le če ni nič erotičnega v tem početju?
Zato pa ti priporoča, da naj te masira nekdo, kateremu dovoliš, da ti masira tudi prsi. Ali pa preprosto izbereš masažo, ki tega ne zajema.
Ah daj no kaj si to sedaj napisala? :/
Če bi bil zloben bi ti lahko nazaj napisal, da mi deluješ kot mlada potrebnica, ki ne ve kako bi da nebi...
Pa ti ne bom napisal, ker nisem zloben…. 😉
Verjamem, da ni prijetno pri ginekologu samo, če si nekako dopoveš, da greš tja na “servis” na neko tehnično zadevo je nekoliko lažje, kot pa če imaš v mislih bolj “abstraktno čustvene misli s pridihom erotičnosti”. Vsaj pošteno bi bilo do ginekologa, da nanj ne gledaš kot na starega poročenega pohotneža, če te vpraša kaj kar je povezano s tvojimi intimnimi stvarmi.
Briga me kaj se s tabo dogaja na masaži in kako to reč osebno doživljaš si pa napisala nekaj o tem in sem pač komentiral, ker sem…… stari poročeni pohotnež…. :/
In to je eden in edini razlog, da sem se obregnil v tebe (pohotnico) in tvoje pisanje….. 😉
sveta preproščina.pres 🙁 :/
Kapiš. In zdaj te zanima, če je še kdo kdaj šel na masažo, brez da bi vedel, kakšna masaža sploh to bo in kje se ga bo masiralo in če je kljub vsemu neznanemu pričakoval, da se bo imel fino, čeprav se sam počuti neudobno, ko ga drugi masirajo po prsih.
Zdaj boš pač verjetno prej vprašala, kakšna masaža je in kaj obsega, da ne boš spet naletela na neprijetnost. Sklepam.
Forum je zaprt za komentiranje.