Valkanela – Vrsar
Smo bili. Bilo je luštno in zanimivo, še posebej meni, ker sem po dolgih letih bila znova v kampu.
Boste srečali veliko Slovencev. Celoten kamp je pod debelo senco dreves. Tu pa tam je kakšna luknja.
Plaža je zelo razgibana. Nekaj betona, nekaj kamenčkov, nekaj travce in skal. Senca je, samo se moraš zanjo potrudit. Torej zgodaj, zgodaj vstati in rezervirati senčko. Za otroke je urejeno igrišče na plaži, cartkano stranišče in tuši. Imajo zadevce, ki se plačajo od trampolina, do avtomatov. samopostržna trgovina, nekaj štandov, restavracija… cene kod povsod na Hrvaškem.
Vzamite čim več igrač, družabnih iger, žogo, če imate prostor za kolo, skiro, rolerje… Večina otrok riše, piše, barva, karta, šahira, se rola, kolesari… Je zelo, zelo nalezljivo:)
Živjo!
Jaz sem bila lansko leto tam, ker imamo prikolico.
Kamp je super, vse je lepo urejeno, ničesar ti ne primankuje, WC-ji so čisti in lepi.
Kar se pa cen tiče, pa plačaš osebe, avto (lahko pa ga imaš parkiranega tudi pred recepcijo-prek vhodom v camp), potem plačaš še taxo, pa prijavo v camp, pa pač ceno za šotor. Potem si moraš pa pogledat termin in kakšne so cene takrat.
Ja ene parcele so označene tam, to so tiste, ki jih ima folk ”zakupljene”, pač prikolice imajo skus tam.
Evo en link, mislim da gledaš za ceno –> parcela.
http://www.maistra.com (pojdi pod kampe-vrsar-valkanela pa maš tam vse)
Če se prav spomnim je to B kategorija parcel, samo ne me preveč za besedo držat.
Senčke je pa tud ogromno, tko da to naj vas ne skrbi.
Lp upam da sem kaj v pomoč,
Maja
Samo za avto ni cene, je samo drugi avto. Po moje se plačajo osebe + parcela, slišala sem da pod parcelo spada en šotor in en avto (drugi šotor in drugi avto se plača posebej). Kako je pa z elektriko, je tudi za šotor vključena v ceno?
In ja, Maja, zelo si pomagala. Vsak nasvet in izkušnja prav pride za nas, ki gremo prvič tja.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.