Valeta – kakšna obleka
Nimam pojma, kako izgleda valeta dandanes. Odvijala se bo kar na šoli, ampak malce boljše se pa verjetno že moramo obleči? Žal pa res ne vem, kaj v takih primerih danes nosijo naši pubertetniki, sploh, ker našega fanta obleke trenutno še ne zanimajo.
Mi lahko pomagate? Majica, srajca, jasno da ga ne bom tlačila v kravato….Pa mame?
Ma daj ne kompliciraj. Potem se pa 14-letnice oblečejo in naličijo, kot bi imele 25 let. Bolj ko boste starši komplicirali in vaše mulce oblačili v neke večerne toalete za navadno valeto, bolj bo vse skupaj delovalo prisiljeno, snobovsko, brezvezno in nenazadnje pedofilsko. 14-letnica s push up modrčkom, odkritim dekoltejem v večerni obleki, s popolnim make upom in pričesko za 500 evrov ter visokimi petami name deluje kot punčka, ki hoče biti odrasla.
Starši, nehajte s tem pretiravanjem pri valeti, pa bo vse okej. Mi smo jo dali skozi lansko leto. Tisti, z normalnimi starši, so bili čisto navadno oblečeni, pač malo boljše kavbojke in majica, punce kakšno krilo in mikica. Nekateri pa kot bi šlo za maturantski ples, s kravatami ovešenimi okrog 14-letnika in večernimi oblekami na popolnoma popedenanih najstnicah. Zame totalka mimo. Fant naj se obleče, da bo njemu udobno in da bo sproščen.
js mam valeto naslednje leto in bom mela po vsej verjetnosti takšno obleko http://luxepetite.files.wordpress.com/2007/12/1213-wrapped-dress.jpg tak da nebom neki ful nakičana pa to… simpl pač…..:D
jst mam naslednji mesec valeto (bom mela luškano roza oblekico)- po moje je najboljši nasvet za vse punce ki ne vejo kaj obleč, samo to da naj se izogibajo dolgim resnim oblekam in kakšnim fuul visokim petam za katere se vidi da so za odrasle ženske. Najboljše je samo pazit da je vse skupaj bolj igrivo in, da paše tipu postave =)
Živjo, obleka je zelo simpatična. Nanjo bi lahko kombinirala salonarje na špičko, lahko tudi z nizko peto. Ali pa sandale v tem stilu:
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.