Valentinovo
Ja, zmedena samica, kar zasmilila si se mi. Začutila sem osamljnost v tvojih besedah in podoživela to kar se je dogajalo z menoj, predno sem šla v akcijo. In to ne v napad na fante, ampak na iskanje vzroka za to, da je bilo stanje tako kot je bilo. Prosila sem prijateljico za pomoč. Priporočila mi je Terapevtsko društvo, kamor sem poklicala in povedala svoj problem. S sogovornico sva prišli do bistva, da me podzavestni vzorci (ponotranjeno vedenje staršev) iz primarne družine, ki so povezani s strahom pred intimnostjo, obremenjujejo oziroma motijo pri odnosu do moških. To je znanstvena fantastika. Tega se prej sploh nisem zavedala. Po hitrem postopku sem si s to pomočjo ozavestila vzrok in ga odpravila. Sedaj so fantje še kako pozorni do mene. Nič več jih ne odbijam. Čudež, sedaj jih privlačim. Vse se da, če se hoče.[/quote]
Hehe…zakaj bi se morala komu smiliti? Meni ni cilj, da si koga najdem, praviloma niti ne iščem – je pa tako, da mi marsikdo očita (baje nezdravo) samskost od bližnjih, v sebi še nisem zasledila,da bi trpela zaradi pomanjkanja pozornosti. Resnično sem raje sama, kako pa da se počutim osamljena ali celo nataknjena v dvoje;)
V psihoterapijo načeloma ne verjamem; človek mora biti aktiven in dejaven pa takoj odmisli vse travme, slabe spomine in omejitve – delovna okupacija je najboljša terapija!
Vseeno hvala za dobronamerni nasvet, morda bo kdo drug temu prisluhnil 🙂
Virtualno sliko, tebi pa lahko dam virtualno ali pa morda celo pravo klofuto? Po želji? :)))[/quote]
Kakšen đentlemen pa si ti! 🙂 Kar klofuto bi dal? Ja, pridi pa jo v živo daj. Tisti parfum, ki ga boš takoj za tem podaril v znak obžalovanja, naj bo pa Armani Code. Hvala.[/quote]
Jah, ni nobenega oboževalca? Zakaj pa ima škriv kljun, si si sama kriva. 😀
Ne, ne, jutri pride, saj poznaš “uvoženo robo”, never on time hehe
^^klepetulja: pod nasiten sem mislila bolj za tiste, ki ga ne poznajo, ker je matični mleček pač bogat. V zmrzovalniku verjetno težje hraniš 😀 Verjetno si mislila hladilnik. No jaz ga imam kar zunaj, res pa je da vsak dan samo najmanjšo žličko tega, ker to ni za v čaj. Se razumemo, jasno 🙂
Samica ti rabis bolj nezno mosko duso, pa bo vse ok. Saj ves nasprotje 🙂
Bibita ti si namazana z vsem zavbami, tako da moram biti previden. Da bi te pa utisal? Dej nehaj no…
Hm, ne vem če…po izkušnjah po sebi trdim, da se privlačimo predvsem ljudje, ki smo si čimbolj podobni,….ko je nekdo moje naspotje me to utruja, naredi nataknjeno, ne čutim privlačnosti le odpor.
Od kje splošna logika, da se nasprotja privlačijo, ta pri meni še ni obrodila nobenih sadov :))
Pravijo, da je retorično vprašanje nekaj, na kar ni možno dati odgovora dati oz ni pričakovan, bom pa ob tej priložnosti priznala nekaj drugega – ob vprašanju sem se spomnila, da sem v sebi že večkrat prepoznala trenutke, kako samo sebe pogrešam.
Pravijo, da je retorično vprašanje nekaj, na kar ni možno dati odgovora dati oz ni pričakovan, bom pa ob tej priložnosti priznala nekaj drugega – ob vprašanju sem se spomnila, da sem v sebi že večkrat prepoznala trenutke, kako samo sebe pogrešam.[/quote]
Tole pa že nekam meji: Kaj menite?[/url][/quote]Ajga, ti ki si si naravnala kljun:))…si mi s tipkovnice snela:))…to je narcisika…
Zamrznjenega kupiš in zamrznjenega daš v zamrzovalnik. V bistvu ga ni niti en štamperle, ampak pol (20 gramov) in ga vzameš za noževo konico.[/quote]
Jaz večkrat kupim matični mleček od Medexa; je v kozarcu mislim da je 250 g, hrani se pri sobni temperaturi (25 st. C) in uživa 3 x na dan po 1 čajno žličko.:)
http://www.youtube.com/watch?v=g9G201XW4Js
… in tebi in tebi in tebi.
Forum je zaprt za komentiranje.