Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Valentinovo

Valentinovo

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=N4-7Vvss1wA

Popolno darilo za valentinovo = vibrator + parfum… če ji parfum ni všeč, se lahko j…
.
.

Ali pa nihče nikomur nič ne kupi in potem se lahko j…. skupaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če hočeš nekomu kupiti parfum, ga pač moraš zelo dobro poznati, pa še takrat je to delikatno. 🙂

Lahko pa imaš res srečo in ji bo všeč…. potem vibratorja ne rabi…. torej ta ostane tebi in se lahko ti sam j…. :))

Če hočeš nekomu kupiti parfum, ga pač moraš zelo dobro poznati, pa še takrat je to delikatno. 🙂

Lahko pa imaš res srečo in ji bo všeč…. potem vibratorja ne rabi…. torej ta ostane tebi in se lahko ti sam j…. :))[/quote]

ne parfuma 🙂

Razen če z njo ne živiš in nameravaš kupiti tistega, ki ga uporablja… Pri parfumu ne gre le zato, kako parfum diši (in ali ji bo to všeč), ampak kao diši v kombinaciji z vonjem njene kože…) To pa dejansko lahko ugotovi le ženska sama – će ji ta kombinacija paše, če s ev njej počuti privlačno in seksi 🙂

Lahko pa imaš res srečo in ji bo všeč…. potem vibratorja ne rabi…. torej ta ostane tebi in se lahko ti sam j…. :))[/quote]

ne parfuma 🙂

Razen če z njo ne živiš in nameravaš kupiti tistega, ki ga uporablja… Pri parfumu ne gre le zato, kako parfum diši (in ali ji bo to všeč), ampak kao diši v kombinaciji z vonjem njene kože…) To pa dejansko lahko ugotovi le ženska sama – će ji ta kombinacija paše, če s ev njej počuti privlačno in seksi :)[/quote]

Točno to sem imela v mislih glede parfuma. Velja pa seveda enako tudi za moške.:)

takšni pocukrani in izumetničeni prazniki mi gredo na živce. Če imaš nekoga rad, mu vsak dan izkazuješ pozornost, ne samo na dan, ki ga je zapovedal ameriški trg.

Meni osebno Valentinovo nič ne pomeni, na živce mi pa tudi ne gre.:) Nič nimam proti, če mi kdo podari kakšen srček, ali pa samo lepo besedo.:)

Pri nas doma bi bil ogenj v strehi, če bi npr. oče “pozabil” na 8. marec.:) Mislim, da bi ga mama iz kože dala.:)

^^ Latissa: torej vsak dan v letu se izkazuje naklonjenost, z izjemo 1 dneva, in to je 14. februar 😀 Zanimivo.

Roko na srce, ko smo zaljubljeni, nam paše dobit valentinčka… me je pa danes prijateljica presenetila, ko me je poklicala in mi povedala da me ima rada in me ceni kot prijateljico in mi zaželela veselo valentinovo. To mi je bilo pa res všeč 🙂

Vsak naj si naredi lep dan na svoj način, da bi bila pa prav na ta dan slabovoljna zaradi “zaljubljencev”, pa res ne.

Ceprav je vse le komerciala, upam da ste vse doble rozce ali kaksno pozornost…

ne parfuma 🙂

Razen če z njo ne živiš in nameravaš kupiti tistega, ki ga uporablja… Pri parfumu ne gre le zato, kako parfum diši (in ali ji bo to všeč), ampak kao diši v kombinaciji z vonjem njene kože…) To pa dejansko lahko ugotovi le ženska sama – će ji ta kombinacija paše, če s ev njej počuti privlačno in seksi :)[/quote]

Če je iznad 50€ in prave marke, ni mogoče, da se ne bi počutila privlačno in seksi!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mazko, kaj si pa ti svoji virtualni punci virtualno dal?

jaz sem od očeta dobila matični mleček (zgleda kot med, samo je dosti bolj gost in nasiten inu zdrav), živel Valentin! 😀

Meni do zdaj še ni nihče ni nič dal, niti se mi ni javil kot vzrok današnjega praznika…sem pa tega že tako ali tako vajena in bi bila na smrt šokirana, če bi bilo letos kaj drugače :-)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja, zmedena samica, kar zasmilila si se mi. Začutila sem osamljnost v tvojih besedah in podoživela to kar se je dogajalo z menoj, predno sem šla v akcijo. In to ne v napad na fante, ampak na iskanje vzroka za to, da je bilo stanje tako kot je bilo. Prosila sem prijateljico za pomoč. Priporočila mi je Terapevtsko društvo, kamor sem poklicala in povedala svoj problem. S sogovornico sva prišli do bistva, da me podzavestni vzorci (ponotranjeno vedenje staršev) iz primarne družine, ki so povezani s strahom pred intimnostjo, obremenjujejo oziroma motijo pri odnosu do moških. To je znanstvena fantastika. Tega se prej sploh nisem zavedala. Po hitrem postopku sem si s to pomočjo ozavestila vzrok in ga odpravila. Sedaj so fantje še kako pozorni do mene. Nič več jih ne odbijam. Čudež, sedaj jih privlačim. Vse se da, če se hoče.

Sem dobila srček s čokoladkami… upam, da si tudi ti moski111 bil deležen kakšne pozornosti.:)

Virtualno sliko, tebi pa lahko dam virtualno ali pa morda celo pravo klofuto? Po želji? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaksi cudni-sparovni tipi se vrtijo okoli Samice. Kar nerodno mi je.
Ja Bibita sem dobu virus 🙂

Joj…pol pa zgleda, da sem jaz tudi nekaj od tebe dobila…. ali pa mogoče ti od mene…. se nekam čudno počutim, grlo me peče in čokoladke mi sploh ne pašejo.:)

Izmenjava sline? Ma ne racunalniski virus!

Hehehe…. tega pa jaz nisem dobila.:)

Vsakomur svoje. Si bila ze bolj pridna…

Če ti tako praviš, potem bo že držalo.:) Res pa je, da sem jaz vedno bolj in bolj pridna.:)

Maybi: ampak pridne dobijo, tiste manj “pridne” pa se bolj 🙂

Potem pa sploh nima smisla, da se trudim… če seveda prav razumem.:) Ker pri tebi se nikoli ne ve kaj misliš in kaj bo naslednji udarec.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close