valentinovo, jaz pa . . .
Ine, pusti se presenetiti… Nekoč sem bila tudi jaz sama, pa mi jenjboljši prijatelj prinesel šopek in me malo pocrtal (ma, pa ne na tak način kot naj bi te partner, da ne bo pomote), češ, da mi ne bo dolgčas in, da ne bom žalostna. In mi je res polepšal dan. Bolj kot kdorkoli izmed mojih dotedanjih partnerjev…
No, danes pa bom jaz razvajala svojega moža. Zdajle še spančka, pa mu kuiham kavico in pripravljam zajtrk…
Kakorkoli že – vedno se najde nekdo, ki te ima rad. In nekdo, ki ga imaš rad ti. Glavo pokonci! Če boš gledala v tla, ga morda ne boš opazila…
Lep dan!
ja, jst sm se tut skregala, pa mislm, da bom dons koncala s knjigo v postli…
pa sej ne da mi ta praznik kej velik pomen al pa kej, sam ce si skregan,. je pa kr mal bedno, k bi lahk vsaj kej delu skupi na tak lep dan…
moj je pa se tko ponosen, da se ze dva dni dela uzaljenga in name prelaga vso krivdo, da dvomim, da bo danes sploh kaj poklicu…
kaj cmo, eni so trmasti…
Eh, tole Valentinovo…
Me ZARES zanima če sploh kdo iskreno uživa na ta dan – po mojem še tisti pravi zaljubljenci niso najbolj sproščeni. Vsi polni pričakovanj, z vprašaji okrog sebe – če bodo uresničili pričakovanja ljubljenih -…Vsaj pri meni je bilo tako, ko sem imela še resno vezo. Nobeno Valentinovo ni bilo za zapisat v srček.
Ko sva bila enkrat za Valentinovo na večerji, pa okrog naju kup drugih parov, sem se počutila kot ovca – “…vsi tako, vsi tako, sam da nam je luštno blo…” Beeeee….Beeee….
Najlepši so itak trenutki, ki niso načrtovani.
Zato tudi zdaj, ko sem sama, še bolj uživam in Vam po pravici povem, da se mi kakšni parčki prav smilijo, ker podležejo pritisku Valentinovega.
Punce, glavo gor, pa ne pustit, da Vam en skomercializiran praznik uniči tako lepo sončno soboto!
Tud jaz sem pred nedavnih nehala s fantom (približno 4 mesece nazaj) in sem mislila, kako bo letos žalostno Valentinovo. Pa sem presenečena ugotovila, da zna biti še najlepše doslej!!! En prijatelj me je povabil na tortico, drugi moški (ki je pa bolj znanec kot prijatelj) pa je včeraj poklical in me povabil če bi z njim praznovala. Tako da imam sedaj kar dva Valentina, he he. In grem najprej z enim na pijačko, pol z drugim na tortico, kasneje pa se zna zgodit da pride še tretji. Pestro, ane :-)?
No, danes sem tudi jaz sama, ker je moj dragi ostal v Ljubljani, pa mi ni hudo, ker mi valentinovo ne pomeni kaj dosti. Včeraj sva se po telefonu pogovarjala (raje ne razmišljam, kakšen bo račun za telefon), in je rekel, da ne razume, zakaj moramo imeti valentinovo, tako kot v Ameriki, če pa smo včasih imeli gregorjevo, ko se ptički ženijo. No, pa sva se dogovorila, da odpadejo vsi čokoladni srčki in podobno, da si bova pa vzela en dan čisto zase in šla na en doooolg sprehod, kjer bova sama s sabo, ker zadnje čase premalo časa posvečava najinim dušam (ti presneti izpiti!). Pa mnogo več mi pomenijo najini prazniki, ne komercialni.
Najbolj sveti prazniki so tisti,
ki jih slavimo daleč od sveta,
skrivne obletnice srca…
HENRY WADSWORTH LONGFELLOW
Joj, pa ne bit tako mizerne, no… Pa kaj če ste same!
Jaz sem tudi, pa se niti najmanj ne sekiram! Imam še nekaj dobrih prijateljic, ki so tudi še samske in namesto da bi se smilile same sebi doma npr. danes, ker je Valentiinovo (oh…) in smo samske, gremo lepo skupaj ven na večerjo in se bomo zagotovo imele super, kot vedno!
Ne glejte tako ozko na ta praznik, saj ga ni treba ravno s “frajerjem” ali princem na belem konju preživet, tako kot so že ene lepo rekle, lahko se imaš super tudi na tortici z “zgolj” dobrim prijateljem ali ob “ženskem čveku” z najboljšimi prijateljicami – pa hitro pozabiš, da si sam – ker pravzaprav sploh nisi!! (vedite, da je mnogim še dosti hujše na tem svetu, žal…)
Naj vam povem, da je bil dan zelo lep, čeprav nisem nikomur rekla I LOVE YOU. Po kosilu sma s kolegico šle na sprehod, še psa sem vzela zraven. Potem pa so k meni prišle kar tri prijateljice. Malo smo čvekale, pa pikapolonice (za pusta) šivale in dan je bil čudovit. Aja in ena od teh mi je prinesla bonbonjero in rekla, da ima mene tudi rada.
Lepo se imejte!
ina
Valentinovo se mi res zdi zelo bedast praznik. Ce bi morala izbirati, bi rajsi dobila eno rozico na obicajen dan, kot pa danes. Tako bi vsaj videla, da mi jo je dragi podaril res ker se je sam spomnil, ne pa zato, ker vsi trgovci to oglasujejo na veliko.
In dejansko sem res dobila roza vrtnico pred stirimi dnevi.. Zelpo lepo presenecenje.
No, da poročam…imela sem torej kar dva Valentina, he he…eden od njiju mi je prinesel modro vrtnico, drugo pa Raffaello. Oba sta samo prijatelja, da ne bo pomote. Z enim sem bila na sokcu, z drugim na kakavu. S prvim sva klepetala urico in pol, z drugim pa kaki dve urici in pol. Bilo je luštno, čeprav nisem bila s tistim s katerim bi si želela. Pa kaj morem…vseen je bilo lepo in vesela sem bila, da sta bila moja dva prijatelja z mano.
Eh Valentinovo….ga ne praznujem, ker veliko več dam na majhne pozornosti čez vse dni.
Smo pa v soboto imeli zelo naporen dan in smo bili vsi trije zvečer lačni in utrujeni. In reče moj – gremo ven nekaj pojest. In gremo – v prvo restavracijo – vse polno(valentinovo)….pa v drugo – polno….pa v tretjo- že vsi trije komaj stojimo, želodci krulijo – kaj mislite….POLNO…..in smo poklicali babi….gremo tja in skupaj nekaj na hitro naredimo…..in smo se lepo najedli. In hvala bogu , da je Valentinovo mimo.:))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.