Valentino?
Veliki Casanova MON-a se je izprsil…
Meni so prazniki čist fajn. Npr. sveti Valentin je zavetnik zaljubljencev. Ja, kdo pa bolj kot oni rabijo varstva, zavetja. Lepo mi je bilo tudi videt poročen par, vzela sta si čas in ga preživela skupaj. Pa mlada zaljubljenca, ko je punca podarila fantu vrtnico. Lepo. Saj tudi novo leto ne praznujemo vsi skupaj vsak dan, a ne. Če je pa enkrat v letu ljubezen bolj intenzivno v zraku, pa tudi ne more škodit. Še sonček se je veselil.
Ne vem zakaj bi bila “dežurna čarovnica” – jaz v teh letih pač ne praznujem zaljubljenosti, pač pa ljubezen – no tega praznika pa ni heheh – pa ne bi imela nič proti če bi bil vsak dan 🙂
Meni je pač butasto, ker se fantje obremenjuejo in kupujejo neke brezvezne vrtnice, ker se pač tako spodobi. Jaz za valentinovo ne dobim nič, sem pa presrečna, če dobim ” včasih kartako” povabilo na super večerjico, razvajanje v hotelček, …
Ne vem, nimam prav nič proti tem, da si parčki izmenjujejo nežnosti in darilca … kaj res mislite, da tisti, ki praznujejo Valentinovo, da si ljubezni ostalih 364 dni ne izkazujejo?
Koliko je še teh praznikov, pa dan mrtvih, pa ne pomeni, da se na mrtve spomnimo samo tisti en dan v letu. Gre pač za običaj, eni ga praznujejo, drugi ne. Ni pa treba zdej doktorirat iz tega, da tisti, ki ga praznujejo, da so ne vem plehki in brezvezni. To je ratala prav modna muha, udrihanje po amerikaniziranih običajih, ja, dejmo pljuvat no, dejmo bit nekaj slovenceljsko posebnega, hrrrrrk
Forum je zaprt za komentiranje.