Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Valentino?

Valentino?

Meni je to tako brezvezni praznik – kr nekaj! Ko me kdo vpraša in kaj boš kupila tvojemu? Kaj – nič, pa me vsi tako noro pogledajo. Dobi to kot vsak dan, dobro družbo in …

… in kaj? 🙂

štiridesetletnico…))))))

leta letijo - iščem stevardeso

Kar ni nič slabega.. 🙂

Če ni dovolj tisto kar dajem vsak dan, nek bedasti praznik ne more ničesar popraviti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem razposlal 8 osebnih voscilnic. Vsem aktualnim in bodocim deklicam.Treba vzdrzevati odnose. 🙂

Veliki Casanova MON-a se je izprsil…

Meni so prazniki čist fajn. Npr. sveti Valentin je zavetnik zaljubljencev. Ja, kdo pa bolj kot oni rabijo varstva, zavetja. Lepo mi je bilo tudi videt poročen par, vzela sta si čas in ga preživela skupaj. Pa mlada zaljubljenca, ko je punca podarila fantu vrtnico. Lepo. Saj tudi novo leto ne praznujemo vsi skupaj vsak dan, a ne. Če je pa enkrat v letu ljubezen bolj intenzivno v zraku, pa tudi ne more škodit. Še sonček se je veselil.

Kok ste eni zamorjeni … eni ga pač praznujemo, drugi ne. Big deal! Meni je pa kaj drugega brezveznega pa ne grem stresat gnojnice na mon … Upam, da se boš, 40-letnica, za pusta našemila v kaj uporabnega in zabavnega, ker tale vloga “dežurne čarovnice” ti nekako ne leži heh

To je praznik zaljubljencev…samski ne praznujemo, zakaj bi ga?

Ne vem zakaj bi bila “dežurna čarovnica” – jaz v teh letih pač ne praznujem zaljubljenosti, pač pa ljubezen – no tega praznika pa ni heheh – pa ne bi imela nič proti če bi bil vsak dan 🙂

Meni je pač butasto, ker se fantje obremenjuejo in kupujejo neke brezvezne vrtnice, ker se pač tako spodobi. Jaz za valentinovo ne dobim nič, sem pa presrečna, če dobim ” včasih kartako” povabilo na super večerjico, razvajanje v hotelček, …

Kaj nisi spoznal nobene v soboto? Je bila kar pestra izbira, poleg onih, ki so prišli v parčkih. MKC je bil super, škoda d nisi prišel 🙂

Ne vem, nimam prav nič proti tem, da si parčki izmenjujejo nežnosti in darilca … kaj res mislite, da tisti, ki praznujejo Valentinovo, da si ljubezni ostalih 364 dni ne izkazujejo?

Koliko je še teh praznikov, pa dan mrtvih, pa ne pomeni, da se na mrtve spomnimo samo tisti en dan v letu. Gre pač za običaj, eni ga praznujejo, drugi ne. Ni pa treba zdej doktorirat iz tega, da tisti, ki ga praznujejo, da so ne vem plehki in brezvezni. To je ratala prav modna muha, udrihanje po amerikaniziranih običajih, ja, dejmo pljuvat no, dejmo bit nekaj slovenceljsko posebnega, hrrrrrk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close