Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice valencia, barcelona www.citybreak.si

valencia, barcelona www.citybreak.si

Živjo, z družino razmišljamo,da bi šli za prvi maj v neko prestolnico. Imava enoletnika. Gledala sem razne ponudbe. Ful zanimive so mi ponudbe, ki sem jih našla na strani http://www.citybreak.si. Sploh cenovno so ponudbe kar dosegljive. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s to agencijo? Kakršnokoli mnenje je več kot dobrodošlo. Hvala in lep pozdrav,
P.s.gledam predvsem za Valencijo in Barcelono, ker se mi zdi družinam bolj prijazno ,kot kakšen megalomanski London ali Pariz.Pa še bolj južno je, ..se pravi več sončka 🙂

City break je bivši Alpetour.
Hotel Expo, ki ga ponujajo v Valencii , ni v centru mesta kot oglašujejo. Zraven je ogromen nakupovalni center in je tik ob glavni cesti, kjer je veliko prometa.
Moraš prišteti še prevoz do Benetk, pa kakšen kos prtljage , ker imate otročka.
Mi smo šli v lastni režiji, najeli apartma čisto v centru za majhen denarje in opravili vse peš.
Valencia je krasna, maja bo že super toplo – mi smo bili prejšnji mesec.Center je tako majhen, da ne rabiš prevoza. Za obisk Centra umetnosti in akvarija ali pa Bioparka pa vzameš taxi ali greš na avtobus.

Zdaj sem opazila, da pod družinski break ponujajo drug hotel , ki je še malo bolj ven iz mesta in odhod iz Trsta. Kakorkoli, Valencia je prekrasna. Prevoznik je Ryanair, tako da pazi pri teži in velikosti prtljage. So zelo nantačni.

Mama tu hvala za napotke! Mi ni dalo miru in sem jih kar poklicala ,ter se še isti dan zapeljala na agencijo, da mi malo bolj vse razložijo. No pa so bili zelo prijazni in mi vse lepo razložili. Tako ,da sem kar rezervirala :)) Izbrala sva kar hotel Expo , ki je res kakor si ti rekla tam 10 do 15 minut od starega dela centra. Odtehtalo pa je tudi to ,da imava zraven metro postajo, ter kar nekaj avtobusov. ker baje do tistih muzejev in akvarija ne pelje noben metro. Tako kot si rekla:) Vzela sva še en dodatni kufer na avionu, ter zavarovanje . Odhod pa je iz Trsta, to je res.Tako ,da naju je prišlo malo čez 600 eur. Joj komaj že čakam ,da gremo ,saj vsi tako hvalijo to Valencijo. Si že na internetu ogledujem , kaj se vse splača videti. Še kakšna ideja , predlog ,kaj ne smemo zamuditi?

Aja..agencija ni bivši Alpetur. Ampak gre za agencijo Skifun. Sem tudi po forumih malo prebrskala o tej agenciji, pa ni nekih slabih odzivov. Je pas res ,da večinoma prodajajo smučanje.

Predlagam, da greste jest v njihovo tipično restavracijo La Utieliana. Odprto je od 13,20 do 16 h
in od 21 do 23h , razen cele sobote in nedelje zvečer. Je zelo težko najti, naslov je Plaza Picadero Dos Aguas, 3 , zelo v centru. Poguglaj in si sprintaj. Zelo dobra hrana, nizke cene, krasno domače vzdušje.

Pa morate probat zmrnjen jogurt Llao Llao. Je ene par lokalčkov , povprašaj na ulici, če ti ne bo padlo v oči. Lahko naročiš jogurt s sadjem, s prelivi, z žitaricami, s palačinko…. njami,njami….
http://www.llaollao.es/

Mi smo vzeli tudi karto za turistični bus, da smo se zapeljali vse do plaže in naokrog po okolici mesta.

Živjo, jaz sem hotela preko te agencije v Valencijo med temi zimskimi počitnicami, a so žal organiziran izlet LJ -Valencia-LJ z vodenjem po Valencii zaradi premalo prijav odpovedali. Cena je bila 350 eur za 4 noči, busom iz lj in tam, vodenjem… tako da sem bila kar zalostna, a kaj čem… V Valenciji imajo krasen oceanografski muzej z akvarijem in deflinji šovi in safari-zoo. Pa seveda lepo mesto, plažo in še kaj! Mi bomo vsekakor ob priliki šli, samo še vem kdaj! Prijateljica je šla preko Skifuna v London in je bilo vse super. Uživajte! Pa napiši kaj sem gor ob vrnitivi domov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close