Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VAJETI ZA NECEPLJENE JE TREBA BOLJ ZATEGNITI – PRAVILNO

VAJETI ZA NECEPLJENE JE TREBA BOLJ ZATEGNITI – PRAVILNO

Necepljene v gulage ali pa jih prisilno precepiti in močno prešpricat z najmočnejšo dozo Gatesovega izločka.

https://www.24ur.com/novice/korona/v-avstriji-od-ponedeljka-uvedba-pravila-pc-vajeti-za-necepljene-je-treba-bolj-zategniti.html

Robi in Darwin, kmalu bosta stokala.

Kako budalo si ti, da lahko tolk slabega privoščiš ljudem. A veš kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

V rodni deželi ta glavnega nacista Dolfeta vedo najbolje kako se dela.

Odgovor na objavo uporabnika
BRUTALNO NAD NECEPLJENE, 05.11.2021 ob 22:09

Necepljene v gulage ali pa jih prisilno precepiti in močno prešpricat z najmočnejšo dozo Gatesovega izločka.

https://www.24ur.com/novice/korona/v-avstriji-od-ponedeljka-uvedba-pravila-pc-vajeti-za-necepljene-je-treba-bolj-zategniti.html

Robi in Darwin, kmalu bosta stokala.

A ne ga srat!Pa saj nisi normalen.

To pomeni,da jaz ,ki sem cepljen pokažem potrdilo in natakarju  se izriše zelena kljukica.

Pa čeprav sem zopet fasal korono in sem nanjo pozitiven.

Seveda,krivi so necepljeni,ki se skoz morajo testirat!

Kakšen butelj si ti!

Tebi se  že z aviona vidi,da si oreng precepljen,ker ti že ven seka.

od kužkov,, ki samo lajate in grizete ni prav veliko koristi.

res bi rabili v Sloveniji enega malega dolfeta.

Dej povej,kje si bil,ko so pamet delili?

za avtorja

boga zemlja,ki te prenaša.

To pomen,da je cepivo za en KURAC!

Škoduje pa možganom po prečitanem,ajoj

Karma je hudič pa to.

Saj ni čudno, da bo Europa razpadla. Najbolje je naredila Anglija, da je izstopila, sicer je kazalo na bankrot. Toda, ker ni v Europi, si bo prav zaradi Covida opomogla. Ker ne pusti izčrpavati svoje  države na račun pogače EU.

Ja ostale bodo dve, Nemčija in Francija, ki bojo popapcale nas ostale, počasi bomo kot leta 40 khm, ko se je tako začelo.

antivaksarji , obroč se zateguje, še malo pa boste lahko samo še doma, kar je tudi prav bo za nas več prostora.

Spodbudna novica, mi itak vedno kopiramo Avstrijo. To vas necepljene čaka.

lukna v glavo, 06.11.2021 ob 06:33

antivaksarji , obroč se zateguje, še malo pa boste lahko samo še doma, kar je tudi prav bo za nas več prostora.

Ljudje, zakaj ste tako žleht?!

Lej, meni je čisto lepo doma. Če tebi ni za bit doma, ti kar hodi okol in širi svoj virus. Odkar so ti ukrepi, nisem hodila okrog za brez veze. Nujne stvari dobim že zdaj, če hočem pa kaj več, se pač grem testirat. teh deset evrov ni tak problem. V  bistvu sem kar prišparala.

In … nikogar ne ogrožam. se redno testiram, upoštevam ukrepe in ne hodim naokol za brezveze. Korone (še) nisem fasala.

In zdaj prideš ti na vrsto, pametnjakovič. Cepljen, hodiš naokol kamor ti paše, toplice, pa šopingi, testiraš se seveda ne in veselo trosiš viruse. In ker si  mogoče moj sodelavec, me okužiš. Ampak pazi, jaz imam ivermektin in mi nič ni. Ti brihta cepljena pa pristaneš v bolnici.

Kdo zdaj koga ogroža.

Pa še nekaj. Noben cepljen, ki se ne vtika v mene, me ne moti. Vem, da ti HB nisi moj sodelavec, ker jaz imam normalne sodelavce,  nekateri so tudi cepljeni in mi ne težijo. Tako kot jaz ne težim drugim, zakaj kadijo, hodijo v mkdonals, pijejo kokakolo … kar je vse dokazano škodljivo.

Pa kaj tebe briga, če nisem cepljena. Toliko boljš zate!!! Ne bo gužve v mkdonaldsu, boš sam v miru.

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 08:40

Spodbudna novica, mi itak vedno kopiramo Avstrijo. To vas necepljene čaka.

Sanja svinja o koruzi!!!!!!!

kaj bi sele bilo če bi bili vsi 100% cepljeni. Vsi bi majali s papirji, zeleno obarvano preverjanje, pa še več okuženih.

Hvala bogu da se vsaj necepljeni testirajo!

eni (provokatorji) tudi 50 g soli nimajo v glavi. Mona pokaži mi eno državo kjer so 100 % precepljeni. Je ni.

Tudi pri nas se vedno bolj kažejo posledice vnosa nepreverjenih snovi, ki se vnašajo v telo in jih šele raziskujejo. Imam sodelavko srednjih let s kar hudimi težavami, ki se ji je prej dobro obvladljiva bolezen precej poslabšala. V naši soseski je zdravega in vitalnega približno 30-letnika infarkt, kar hud, šlo je za minute. Se zgodi, a hkrati z njim sta bila še dva podobnih let, enako kratek čas po cepljenju. Se spomnim, ko sem pred leti hodila obiskovati očeta po infarktu, v glavnem so bili sami starejši ali vsaj nad 50 let.

Pred časom sem bežno preletela članek v enem od uradnih medijev, da naj ob pojavu težav s sluhom cepljeni čimprej poišče zdravniško pomoč. Ni mi šlo čisto skupaj, ko pa sem naletela na članek o težavah s sluhom, ki se po cepljenju precej pogosto pojavljajo v ZDA, sem bolj razumela. Bolj kot težave s sluhom, se mi zdi problem, katera tkiva, organi, funkcije so potencialno ogroženi…

Ma daj, najbolj bojo nastradali otroci. 3xtedensko testiranje, pa mejo so spustili na 12 let, torej 13 letnik se bo moral testirati ko bo šel z mamo po nove čevlje. Hudo naj bi bilo pa antivaxerjem ker 1 mesec ne bojo mogli na kufe?

saj ne poznamo dolgoročnih stranskih učinkov teh gatesovih dozic. Da sem se cepil, je lahko moja največja napaka. Malo s strahom pričakujem stranske učinke, bo to rak, imunski deficit, krvni strdek, neplodnost? Res me malo stiska v trebuhu.

Meteorduhor, 06.11.2021 ob 12:18

Ma daj, najbolj bojo nastradali otroci. 3xtedensko testiranje, pa mejo so spustili na 12 let, torej 13 letnik se bo moral testirati ko bo šel z mamo po nove čevlje. Hudo naj bi bilo pa antivaxerjem ker 1 mesec ne bojo mogli na kufe?

Se strinjam, spet so najbolj nahebali otroci – obvezno samotestiranje 3x tedensko, maske cel dan, ponovni testi za nakup osnovnih oblačil in obutve.

Bolnice pa fila kdo?

Naj se ne sprenevedajo, da želijo zmanjšat pritiske na bolnišnice ali da želijo zmanjšat število okužb. Njihov glavni cilj je le C. Torej biznis.

Ta korona je sindrom družbe, ki se je odrekla vsakršni kritični presoji okolice. Samo še “zaupamo”, trošimo, vse meje smo spustili. Priznal, cepil sem se zato, da lahko potujem in trošim naprej, brez omejitev. Lekcije še nismo osvojili.

Kdo točno pa preprečuje tega 13 letnika, da se cepi?

2xC boste kmalu imeli enak status kot 0xC. Ko boste 3xC in bo uveden 4. odmerek…ponovi vajo. Ne bo pogoja C, če ne bo 4x pikica in tako dalje do 8xC. Ni govora, ne bom sodelovala pri tem pokolu.

Slepci, 06.11.2021 ob 12:36

2xC boste kmalu imeli enak status kot 0xC. Ko boste 3xC in bo uveden 4. odmerek…ponovi vajo. Ne bo pogoja C, če ne bo 4x pikica in tako dalje do 8xC. Ni govora, ne bom sodelovala pri tem pokolu.

Jaz pa bom. tekmujva, jaz grem vsak mesec po novi šus, tebi bodo pa na 24 ur tiščali palčko v nos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close