Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vaje za povešena prsa

vaje za povešena prsa

kakše vaje naj delam? da bo res kaj haska

predklone

z vajami nobenega, pomaga samo plastik.

In kako hudiča pričakuješ, da boš povešene prsi utrdila z vajami?
Daj malo logično razmišljaj;
– z vajami lahko utrdiš mišice
– v prsih ni mišic ampak so sestavljene iz mlečnih žlez in podkožne maščobe

??????? Se ti kaj svita?

skleni roke v molitev pred prsmi … pritiskaj skupaj in moli

Samo tega pa res še nisem slišala, da bi katera delala vaje za povešene prsi.

Ni treba delati vaj, povesijo se sama!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne bodi tako vzvišena, če nimaš pojma! Fajn si lahko polepšaš prsi, res ni za pričakovat, da se bodo dvignile za 20 cm, ampak se pa opazno izboljšajo! Jaz sem imela pred leti tak pripomoček za vaje (na ta način, kot če samo roke pod prsmi stiskaš) in zraven dobila cel program z vajami, ki traja recimo 2 meseca – prišla sem od tega, da sem bila totalno nezadovoljna do tega, da so mi bile kar lepe… To je velik napredek za takrat dvajset-nekaj-letnico, ki z ničimer ni zadovoljna… Žal mi je, da tega programa vaj nimam več, po dveh otrocih stanje spet ni več tako, da bi skakala do stropa od veselja, delam pa občasno sklece in pa tole stiskanje rok, samo nisem tako dosledna kot takrat, pa šele začela sem…

Ne bodi tako vzvišena, če nimaš pojma! Fajn si lahko polepšaš prsi, res ni za pričakovat, da se bodo dvignile za 20 cm, ampak se pa opazno izboljšajo! Jaz sem imela pred leti tak pripomoček za vaje (na ta način, kot če samo roke pod prsmi stiskaš) in zraven dobila cel program z vajami, ki traja recimo 2 meseca – prišla sem od tega, da sem bila totalno nezadovoljna do tega, da so mi bile kar lepe… To je velik napredek za takrat dvajset-nekaj-letnico, ki z ničimer ni zadovoljna… Žal mi je, da tega programa vaj nimam več, po dveh otrocih stanje spet ni več tako, da bi skakala do stropa od veselja, delam pa občasno sklece in pa tole stiskanje rok, samo nisem tako dosledna kot takrat, pa šele začela sem…[/quote]

Točno tako, saj vsi vemo, da v samih dojkah ni mišic, so pa “pripete” na mišice in če te mišice utrdimo, bo vse skupaj veliko boljše izgledalo. Sama delam vaje z utežmi, tako da ležim na hrbtu in delam metuljčka, ta se mi zdi da najbolj pomaga, pa seveda tudi vse druge vaje, pri katerih prav čutiš, kako prsne mišice delajo. Poleti delam vaje v morski vodi, stojim v vodi skoraj do brade in s stegnjenimi rokami odrivam vodo nazaj, tako da se roki zadaj dotakneta, potem obrnem dlani naprej in ponovim gib tako, da se roki vrenta naprej, to ponavljam čimvečkrat. Stara sem 48 let in sem trenutno kar zadovoljna s stanjem:)

Virtualna,

kako težke uteži pa uporabljaš? Razmišljam, da bi si jih nabavila…

Meni so te vaje, in navodila, ki jih daje Tracy – super, treba je upoštevat vse mišice in ne le ozko področje, poglej, pa poišči še kakšne, te so njene osnovne, potem ima prav posebej za roke…

http://www.youtube.com/watch?v=c9yBdGqeNU0

Ko se dojke enkrat povesijo, jih ne bo nobena telovadba rešila. Prsni del se sicer lahko ojača, vendar, če dojke enkrat visijo dol, jih pač s telovadbo, kljub ojačanim mišicam ne boš spravila niti malo gor. Malo ti bo pomagalo, če se boš držala bolj vzravnano, ampak, še vedno ti ne bodo stale gor. V dojkah ni mišic …

Zgoraj, ko je ena podobno odgovarjala – povedala je le realno stanje. Je pa dejstvo, da ali ko če človek športa, se že tako bolje počuti, pridobi na samozavesti, zato se tudi lepše vidi v svoji luči.

Če bi bila dojka ritna ali trebušna mišica, potem bi vam z veseljem rekla, da bo viden učinek tudi pri trdoti in čvrstosti, če boste dosledne. Ampak pri dojkah pa, ko enkrat visi, pač visi. Ni pa nič narobe, če kljub vsemu okrepite ves organizem, saj je bistveno, da če utrjujete prsni del, da utrjujete tudi zgornji hrbtni del, da če utrjujete trebušne mišice, da utrjujete tudi križne mišice itd..

Ko se dojke enkrat povesijo, jih ne bo nobena telovadba rešila. Prsni del se sicer lahko ojača, vendar, če dojke enkrat visijo dol, jih pač s telovadbo, kljub ojačanim mišicam ne boš spravila niti malo gor. Malo ti bo pomagalo, če se boš držala bolj vzravnano, ampak, še vedno ti ne bodo stale gor. V dojkah ni mišic …

Zgoraj, ko je ena podobno odgovarjala – povedala je le realno stanje. Je pa dejstvo, da ali ko če človek športa, se že tako bolje počuti, pridobi na samozavesti, zato se tudi lepše vidi v svoji luči.

Če bi bila dojka ritna ali trebušna mišica, potem bi vam z veseljem rekla, da bo viden učinek tudi pri trdoti in čvrstosti, če boste dosledne. Ampak pri dojkah pa, ko enkrat visi, pač visi. Ni pa nič narobe, če kljub vsemu okrepite ves organizem, saj je bistveno, da če utrjujete prsni del, da utrjujete tudi zgornji hrbtni del, da če utrjujete trebušne mišice, da utrjujete tudi križne mišice itd..[/quote]

Ni res. Tudi jaz sem s telovadbo precej izboljšala videz. Ko so mišice bolj čvrste, se napne tudi koža in vse skupaj se mal učvrsti. Seveda ne moreš narediti čudeža, niti slučajno ne izgleda kot silikon, je pa opazna razlika.

Uporabljam 2 kg uteži. Ampak po določenem času itak postane premalo, zdaj bi že morala kupiti težje.

Pa še nekaj sem pozabila: pomaga tudi mrzla voda. Vsakokrat po tuširanju si jih oprham z ledeno vodo. Če se zjutran ne tuširam, si jih pa nad umivalnikom umijem z mrzlo vodo. To učvrščuje tkivo.

to z mrzlo vodo drži. Vsako jutro se umijem pod pazduho in prisi z mrzlo vodo.
Kar se prsi tiče, se ne morem pritoževat. Imam jih skoraj 60
lp

Pozdraček,

Na htpw//www.faceforceyoga.si

imate napotke za to od učiteljice yoge Savine, ona daje veliko povdarka na lepe prsi.

Simone Godina – moderator

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close