Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice, ali jih imate? Kako pogosto jih uporabljate? Kakšne imate silikonske ali kovinske? Kakšna je razlika po redni uporabi?

Odgovor na objavo uporabnika
Rafaela72, 05.02.2022 ob 08:25

Vaginalne kroglice, ali jih imate? Kako pogosto jih uporabljate? Kakšne imate silikonske ali kovinske? Kakšna je razlika po redni uporabi?

Nimam jih.

Nikoli jih nisem imela in nikoli jih ne bom imela.

Ker so brezzveze.Še ena prodajna smet.

Jih imam že več kot deset let in jih tudi redno uporabljam. Imam silikonske, dve na eni vrvici. V povprečju vssj trikrat na teden, fin občutek je ko grem laufat, če pa samo hodim ali pa sedim, pa skoraj pozabim, da jih imam notri. Zakaj so priporočljive, vprašaj ginekologa pri naslednjem pregledu. Meni se kar dosti stvari spremenilo, samo eno ti bom rekla, da ob redni uporabi dobiš zelo močne mišice materničnega vratu, to pa upam, da veš kaj pomeni.

kroglice, 05.02.2022 ob 08:30

Nimam jih.

Nikoli jih nisem imela in nikoli jih ne bom imela.

Ker so brezzveze.Še ena prodajna smet.

Kako veš,da so brezveze,če jih še nikoli nisi imela in jih nikoli ne boš.

Kadar nimaš lastnih izkušenj se vsaj zdrži odgovora.

Imam jih kratek čas tako, da o učinkih še ne morem poročati. Imam dve kovinski oblečeni v silikon. Za prvič so morda pretežke. Bi morala začeti samo z eno ali lažjimi. Sem gledala kar nekaj posnetkov na YT kjer ženske razlagajo, da so jim kar nekaj. Meni pašejo:-)

Imam. V riti.

Zdaj vem da vse kokoši nosijo jajca…

Rayisa, 05.02.2022 ob 17:14

Imam jih kratek čas tako, da o učinkih še ne morem poročati. Imam dve kovinski oblečeni v silikon. Za prvič so morda pretežke. Bi morala začeti samo z eno ali lažjimi. Sem gledala kar nekaj posnetkov na YT kjer ženske razlagajo, da so jim kar nekaj. Meni pašejo:-)

Kar vztrajaj z dvema. Namenoma so težke, zato da jih zadržuješ notri. Če jih boš redno uporabljala, sčasoma sploh ne boš vedela, da jih imaš notri. Meni je v začetku pomagalo malo bolj tesno spodnje perilo, ampak to je samo potuha, tako da vztrajaj. Jaz jih imam včasih po cel dan notri, če hočeš še malo užitkov zraven, pa si kupi vibracijske, take, ki imajo še eno kroglico v krogli in tako ona skače notri in tako povzroča majhne vibracije.

Pomagajo, pomagajo samo redno jih je treba uporabljat. Vseeno je, ali so vibracijske, ali navadne.

Vibracijske malo ropotajo. Moraš kar dobro migat, če jih hočeš čutit kako vibrirajo. Med hojo skoraj ni nič, moraš tečt ali pa bolj hitro po stopnicah. Meni pomagajo. Včasih sem jih skoraj non stop imela  zdaj pa le še enkrat, mogoče dvakrat na teden.

Dejte men mal razlozit prosim.hvala

Monća povejte mi kaj se vam je zboljsalo….zakaj vam je ginekolog to priporocal in misice materničnega vratu…kaj ste hotela s tem povedat.hvala za odgovor.lp

?lahko si nakupite še kake bolj uporabne igračke na Poredna.Shop.si ???

Anonimno 4507, 11.02.2022 ob 18:14

?lahko si nakupite še kake bolj uporabne igračke na Poredna.Shop.si ???

Poredna.Shop  ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close