Vaginalne kroglice
Jih imam že več kot deset let in jih tudi redno uporabljam. Imam silikonske, dve na eni vrvici. V povprečju vssj trikrat na teden, fin občutek je ko grem laufat, če pa samo hodim ali pa sedim, pa skoraj pozabim, da jih imam notri. Zakaj so priporočljive, vprašaj ginekologa pri naslednjem pregledu. Meni se kar dosti stvari spremenilo, samo eno ti bom rekla, da ob redni uporabi dobiš zelo močne mišice materničnega vratu, to pa upam, da veš kaj pomeni.
Rayisa, 05.02.2022 ob 17:14
Imam jih kratek čas tako, da o učinkih še ne morem poročati. Imam dve kovinski oblečeni v silikon. Za prvič so morda pretežke. Bi morala začeti samo z eno ali lažjimi. Sem gledala kar nekaj posnetkov na YT kjer ženske razlagajo, da so jim kar nekaj. Meni pašejo:-)
Kar vztrajaj z dvema. Namenoma so težke, zato da jih zadržuješ notri. Če jih boš redno uporabljala, sčasoma sploh ne boš vedela, da jih imaš notri. Meni je v začetku pomagalo malo bolj tesno spodnje perilo, ampak to je samo potuha, tako da vztrajaj. Jaz jih imam včasih po cel dan notri, če hočeš še malo užitkov zraven, pa si kupi vibracijske, take, ki imajo še eno kroglico v krogli in tako ona skače notri in tako povzroča majhne vibracije.
Forum je zaprt za komentiranje.