Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VABILO NA PLES 50+

VABILO NA PLES 50+

V kolikor si želiš popestriti sobotni večer v ritmu tanga, čača, sambe, rubme, dunjskega ali angleškega valčka………in če jih šteješ 50+ in še več, starost navzorg je brez omejitve, se nam pridruži v plesnem centru FREDI, Zadobrovška 88, Ljubljana-Polje. Tam plešemo samski tako moški kot ženske in se družimo v prijetni družbi vsako soboto od 20. do 24. ure na živo glasbo.

Res je, tam vsako soboto dobesedno kampirajo pari ali zaključene družbe 🙂
Če ne prideš s svojo družbo, tam nimaš kaj iskati. Žal.

Le kam naj gremo plesat 35-, samske, brez soplesalca.

Sem:

http://www.ona-on.com/pages/spoznavni_dogodki_plesnitecaj_januar_lj_napovednik.jsp

Zanimivo. Samo ne vem s kom bi na tem tečaju plesala?
Na tečaj se bo prijavilo 70% žensk in 30% moških. A potem bomo ženska z žensko plesale?

Tega si po moje ne smejo dovoliti. Ampak tudi mene zanima, kako bodo to rešili. Lahko pa da se bo prijavilo več moških, ker pričakujejo, da bo tam več žensk, kaj pa veš…

Glede na moje izkušnje, je zelo težko dobit soplesalca za plesni tečaj. Vedno je veliko več žensk kot moških. Tako, da ne vem no. Tudi, če vprašaš po plesnih šolah, vedno hočejo, da prideš v paru. Če pa imajo neke vrste ‘oglasno tablo’ za sestavljanje parov pa vedno povedo, da imajo ogromno žensk, premalo moških.
Sploh pa, če bi šla recimo na nadaljevalni tečaj. Ker začetni mi pa res ne diši :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close