Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v trst po kavbojke

v trst po kavbojke

V CA jih nimajo. Evo eno leto trde komunistične roke na vladi, pa je šlo vse k hudiču. dobr banane bodo še dokler jih bo Rastoder švercal, pol pa….

Odgovor na objavo uporabnika
wd40951, 20.08.2021 ob 09:04

V CA jih nimajo. Evo eno leto trde komunistične roke na vladi, pa je šlo vse k hudiču. dobr banane bodo še dokler jih bo Rastoder švercal, pol pa….

Samo da ne zmanjka banan, ker potem me bo zakrcilo od pomanjkanja kalija.

Ananas pri nas lahko posadis in lepo uspeva, pa se socen je.

Banan se pa ne da… ??

Srecno glede kavbojk.

Boš šel v Trst ja, če bodo na voljo pogonska goriva – pa morda spet uvedeni bencinski boni, vožnja na par-nepar registrske številke, redukcije električne enrgije…  Stanje v vrsti za osnovna živila v trgovini  ( sladkor, moka, olje, prala sredstva).  Zveni kaj znano? Milka Planinc, pa to?

Čudno, da maš še vedno tako debelo rit, kljub trdi vladavini, da moraš CA kavbojke nosit,te so pa res samo za bajse…oćitno ti niti trda roka ne pomaga

Imajo pa v Modiani Romunske kavbojke.

mARIJA NOVAK ORJAK, 20.08.2021 ob 10:34

Čudno, da maš še vedno tako debelo rit, kljub trdi vladavini, da moraš CA kavbojke nosit,te so pa res samo za bajse…oćitno ti niti trda roka ne pomaga

Ma nemoj…imajo od st.36 dalje. In 36 so bajse????

In kaka si pol ti, imas oblacila od 5 letnice na sebi? ??

V Banja Luko na pijaco pa po superge in trenirko.

@šnelca

a dejansko obstaja pomanjkanje kalija, če pač ne stradaš, ker je kalij povsod

coco605, 20.08.2021 ob 14:57

@šnelca

a dejansko obstaja pomanjkanje kalija, če pač ne stradaš, ker je kalij povsod

Pri meni je pomanjkanje. Sem imela leta 99/00 tezave s tem. Od takrat mi je rekla dr 4-6 banan na dan oz 2- 3kg sadja/ zelenjave.

Evo in vceraj sem sla nekaj po opravkih( ki sem jih prelagala zaradi izcrpanosti in vrtoglavice). Nazadnje nisem zmogla v trgovino, banan doma nisem imela. Pa sem si rekla bom sla pac danes dopoldan.

Ponoci sem imela krce v nogi, zazegovanje, podobno kot pri manjku magnezija. Spikanje pri srcu.

Ko sem sla v trgovino, sem takoj preden sem se odpeljala domov pojedla eno banano, cez eno uro spet eno.

Pa jem vsak dan paradiznik, lubenice, suhe in sveze marelice… in je nizek. Meni je problem da se mi vit in min ne absorbirajo iz hrane.

Naslednji teden bom sla sama v laboratorij. In ce bo vrednost pod 4, grem takoj k zdravnici. Kjer kot pred leti dobis eno “belo sumeco” tbl v kozarcu vode. Ce je ne bo zanimalo pa z lab.izvidom na urgenco.

Kalij je nevaren. Pomanjkanje za srce in povisa tlak. Lahko pa tudi smrt.

Ne morem se sopat s kilo banan na dan kot opica, paradiznikom in lubenico, marelicami in met nizek kalij. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close