V torek se ukinja letalski promet
V torek se ukinja letalski promet. Kacin pravi, da je čas da se začnemo odgovorno obnašati. Upam samo, da ne bomo hodili na državne stroške nikogar reševat. In da ne bodo nedolžni reševalci zaradi teh objestnežev, na koncu zboleli zaradi izpostavljenosti virusu. Če jih kdo že mora iti iskat, naj bodo to njihovi svojci in za lasten denar.
Naj vsi tisti, ki so MORALI na zaslužen dopust, ostanejo točno tam kjer so.
No pametnjakoviči osveščeni, potem pa dajte v štacunah maske gor. Enega do zdaj še nisem videla v masi ljudi med policami. Pametni pa vsi, ko leseni ptiči.
[/quote]
Lej, komot lahko ti sama plačaš vrnitev tistih 160 lesenih ptičev, ki so dva dni nazaj leteli v Turčijo. Nihče ti ne brani solidarnosti.
No pametnjakoviči osveščeni, potem pa dajte v štacunah maske gor. Enega do zdaj še nisem videla v masi ljudi med policami. Pametni pa vsi, ko leseni ptiči.
[/quote]
Oja, smo. jaz sem cel predprejšnji teden že v maski hrano po trgovinah za zalogo. Prejšnji teden, ko si pa ti, pa že lepo doma, stran od trgovin, ki so bile nabito nabasane, tudi z virusom verjetno.
Kaj nam bo zaprtje letališča, če gredo jutri delavci množično v službe!!! Vsi ukrepi so brez učinka, virus se bo s svetlobno hitrostjo razširil po državi. Morali bi nujno zapreti vsa podjetja, ki niso življenjskega pomena. Pripravite se na italijanski scenarij!!! Vlado očitno ne zanima zdravje in življenja državljanov, ampak samo kapital!
Vsi ukrepi so nesmiselni, če bodo delavci množično hodili na delo v proizvodnje… potem pa virus raznašali po vsej državi. Avstrija z jutrišnjim dnem zapira vsa ne življenjsko nujna podjetja, za obstoj gospodarstva. Kdo bo pri nas kasneje delal, ko bo tri četrt državljanov zbolelo. Slovenija pa bo postala glavno žarišče v EU.
Vlada podcenjuje ta virus, lahko bi se že naučili kaj, od drugih držav.
Vsi ukrepi so nesmiselni, če bodo delavci množično hodili na delo v proizvodnje… potem pa virus raznašali po vsej državi. Avstrija z jutrišnjim dnem zapira vsa ne življenjsko nujna podjetja, za obstoj gospodarstva. Kdo bo pri nas kasneje delal, ko bo tri četrt državljanov zbolelo. Slovenija pa bo postala glavno žarišče v EU.
Vlada podcenjuje ta virus, lahko bi se že naučili kaj, od drugih držav.
[/quote]
Bizgec ti bom opisal konkreten primer na sebi…jaz sem bil v stiku z dvama ki sta bila v neposrednem stiku z obilelim clovekom..tu se gre za let iz maroka in tipa ki je prvi zbolel to je tri tedne nazaj..vi iz tega leta so nemoteno hodili v sluzbo razen tipa ki je prvo zbolel…ko so nekateri to izvedeli so se hoteli testirat pa jim niso dovolili ces da ne kazejo znskov in tudi nobenih omejitev niso imeli…torej do danes se je virus lahko nemoteno diril in ne bluzite o 200 okuzenih….okuzenih je bistveno bistveno vec ljudi in tudi bistveno vec je virus prebolelo…mce sodim po sebi…imel sem suh kaselj..povisano temperaturo sem si sym meril ter tudi nekajdnevno slabo pocutje..mlahko da je bila viroza lahko pa tudi kotona izvedel ne bom nikoli ker ne lszim k zdravniku…sami iz nasega kraja je bilo vsaj tisoc ljudi med pocitnicami v tujini vecina na smucanju v italiji…zdaj pa racunajte…
Forum je zaprt za komentiranje.