Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija V TA ODDALJENI RAČUNALNIK SO PRIJAVLJENI DRUGI LJUDJE.

V TA ODDALJENI RAČUNALNIK SO PRIJAVLJENI DRUGI LJUDJE.

Ugasnem računalnik in mi pred tem piše. v ta oddaljeni računalnik so prijavljeni drugi ljudje, ki bodo z zaustavitvijo računalnika izgubili podatke. To mi je prvič pisalo. Kako je to mogoče? Kaj to pomeni? Računalnik uporabljam samo jaz. To pomeni da mi kdo drug brska po računalniku?

U matr,ugasn hudiča,preden kdo vn ne skoč!!

lahk, da ti en brska, lahk pa da maš vklopljeno oddaljeno pomoč, najprej preskeniraj vse z av in anti spyware, če ti bo še javljal, je pa vklopljena oddaljena pomoč.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Bi Avira zaznala če mi kdo brska po mojem računalniku?

ugasn skatlo pa spat pejt.

Kr ste eksperti..a lahko kdo zaupa, če ti kdo brska po pcju? Ogleduje zgodovino ipd.? Pa ne iz naše dnevne sobe, od zunaj.:-)

A VEŠ, DA SPLOH NISI DUHOVIT SAMO KAŽEŠ SVOJE NEZNANJE PROBLEMA !!!!

če na računalnik posredno ali neposredno naloži programsko opremo za to ( server ) potem je oddaljen dostop možen. lahko pa tudi preko zlorabe oddaljene pomoči.
če je ta računalnik na mreži kjer je več računalnikov, ali pa še celo na WiFi omrežju, je možnost zlorabe veliko večja.
anti-virusni večinoma zaznajo take škodljive kode, ako pa je vsiljivec vešč programiranja pa ni problem napisati programe ki so anti-virusu nevidni.
lahko da v tvojem primeru ni bilo nič takega, kot je napisal gunnar – onemogoči oddaljeno pomoč.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

meni to napiše, če imam prijavljenega tudi drugega uporabnika…z možem imava vsak svoj uporabniški račun na istem računalniku

in sumim, da je to nekdo, ki je zaposlen pri mojemu ponudniku, ker sem enkrat neko opombo napisala, ki mu najbrž ni bila po godu. Samo sumim lahko. Je pa res, da imam sedaj še več koraj
že pa naj kaj reče, če upa.

ponudniku interneta (ISP) ni treba sploh dostopati do tvojega računalnika, pač pa lahko vse preveri na svojem delavnem mestu, saj se vsak obisk spletnih strani ki ga opraviš zapiše ISPju v loge.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

ma kaj se sekiraš če nekomu nardiš zmešnjavo, če je nepooblašeno prijavljen v toj račun.
izklopi in kot so ti svetovali, preglej z programom vse po vrsti in morda ne bi škodilo se obrnit še na ponudnika internetnih storitev

ona se pa res ne sekira, zaradi tega če nekomu s tem naredi zmešnjavo, ampak zaradi tega, ker je nek tuj prijavljen na njenem računalniku in ji vdira v njene stvari… lol

ponavadi pa se to obvestilo prikazuje, če je na enem računalniku več identitet in niso vse izključene, ko se računalnik ugasne. nič posebnega in noben vdor to ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close