Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › V Steklarni Hrastnik odpoved podalo 50 delavcev,zahtevajo odstop vodstva

V Steklarni Hrastnik odpoved podalo 50 delavcev,zahtevajo odstop vodstva

Kdo pa pljuva po tvoje, ne bom pa pristal na tezo da bi brez njih pa bili kup nesreče, kot Nemčija ne bi propadla če bi takoj vsi Turki odšli nazaj doma.

Sprejmi svoj status si pač gastarbeiter in tako se tudi obnašaj, ni pa vse tvoje in zaradi tebe ne bo nič propadlo

Odgovor na objavo uporabnika
norc na 2, 08.02.2022 ob 15:59

Kdo pa pljuva po tvoje, ne bom pa pristal na tezo da bi brez njih pa bili kup nesreče, kot Nemčija ne bi propadla če bi takoj vsi Turki odšli nazaj doma.

Sprejmi svoj status si pač gastarbeiter in tako se tudi obnašaj, ni pa vse tvoje in zaradi tebe ne bo nič propadlo

Kamorkol pogledas v Zasavju, bosanka tu, bosanec tam. Poln kurac jih mam res, nej že enkrat zginejo nazaj od koder so se privlekel. Da ne govorim o nagravžnih bosankah, kako se nagravžno parijo in vlečejo socialko. Cele dopoldneve se klatijo po kafičih kot kake ciganke.

Nam je bosanc plosčice polagal, vse odstopilo. Toliko o kvaliteti.

Marš nazaj…. Nepovratno karto za BIH

Anonimno 10760, 08.02.2022 ob 17:20

Kamorkol pogledas v Zasavju, bosanka tu, bosanec tam. Poln kurac jih mam res, nej že enkrat zginejo nazaj od koder so se privlekel. Da ne govorim o nagravžnih bosankah, kako se nagravžno parijo in vlečejo socialko. Cele dopoldneve se klatijo po kafičih kot kake ciganke.

Nam je bosanc plosčice polagal, vse odstopilo. Toliko o kvaliteti.

Marš nazaj…. Nepovratno karto za BIH

Danes je dan kulture.

Res je, 07.02.2022 ob 20:48

Gleda na to, da je lastnik Igor Lah sem na strani delavcev.

Od kje ti podatek da je Igor lastnik? Čist tko, ker Igorja pa poznam….

Desperadodajka, 08.02.2022 ob 09:28

Koliko vas, ki se zgražate nad direktorjem, je stanodajalcev?

Jaz. Zakaj? Ne izkoriščam, oddajam za nizko najemnino, ker imam stanovanje kot naložbo za leta v penziji. Sem vesela, da so notri dobri najemniki, ki za stanovanje lepo skrbijo.

Evo ti Laha kriminalca, je v Sloveniji ogromno podjetij izčrpal, oškodoval upnike in potopil, kupil še Steklarno Hrastnik, potem pa se je baraba v Švico zavlekla:

About us

Anonimno 3094, 08.02.2022 ob 19:45

Evo ti Laha kriminalca, je v Sloveniji ogromno podjetij izčrpal, oškodoval upnike in potopil, kupil še Steklarno Hrastnik, potem pa se je baraba v Švico zavlekla:

About us

Ooo pa res.

Sej on ima tudi Ceeref….

Zgrožena sem nad njim.

Anonimno 10760, 08.02.2022 ob 19:56

Ooo pa res.

Sej on ima tudi Ceeref….

Zgrožena sem nad njim.

se je dotaknilo. Fej – in še fehtajo za umetnine.

Kaj vse ne prebereš, 08.02.2022 ob 13:07

Bučka936, 08.02.2022 ob 11:01

ja302, 07.02.2022 ob 16:56

ja, izkoriščanje delavcev pač ne gre v nedogled

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/v-steklarni-hrastnik-odpoved-podalo-50-delavcev-zahtevajo-odstop-poslovodstva/611574
V Steklarni Hrastnik odpoved podalo 50 delavcev, zahtevajo odstop poslovodstva

Poslovodstvo delavcem ponuja roko in možnost, da si premislijo

V Steklarni Hrastnik je počilo. Odpoved je podalo približno 50 delavcev, številni med njimi so delovodje. To so storili, kot pravijo, zaradi nemogočih delovnih razmer. Poslovodstvo na drugi strani delavcem ponuja roko in daje možnost, da si premislijo.

In oglašajo se bosanke, ki še slovensko ne znajo. Le te so najbolj brihtne, pa pojma nimajo. Naj zginejo takoj nazaj v bosnarijo in dol jamrajo.

Dokler ti bodo razni bosanci in Filipici in Makedonci, prazniki Kante za smeti, ter pucali greznice za teboj, kar zapri svoji usrano goflji. Slovenceljski Martini Krpani raje cuzate socialno, kot da po primete za delo.

Če delate v Sloveniji, govorite SLOVENSKO. Če je pretežko, enim po 30 letih tu, naj gre nazaj v gore. Preprosto.Cudi pa me, kako znate izpolnit  vse slovenske obrazce, za razne pomoči?????

Ljudje, ki delajo v steklarni že 20, 30 let, so sigurno navajeni trdo delati. Sigurna sem, da so dali odpoved zato, ker so razmere nevzdržne, povrh vsega so še slabo plačani. Vse tiste, ki pravite, da so delomrzneži, bi poslala za en sam dan delat v steklarno, pa da vidimo junake!

Za @Dgg

Hihihi sem čistokrvna, stalno zaposlena  Slovenka, ki gledam klene Slovenceljske Martine Krpane, ki cuzate socialno namesto, da poprimete za dela, da ni potrebe po tuji delovni sili, za pucanje dreka za vami, medtem, ko mlad zdrav napenja mišice na fitnesu, namesto za kante za smeti. Če bi ti delal, ni potrebe po bosancih.

Je to res. Desničarski sončki ne bi šli v proizvodnjo. Jim je lažje srat po internetu, da bi drugi to morali. Pa vsi sami debeli desničarski junci. Kdo to nekoristno maso futra? Kaj imaš od tega, da si zaredil neumnega desničarskega smrduha, ki svojih 160 kil ne more prodat niti enemu delodajalcu. Desničarskemu? Kaj desničarski delodajalci rečejo za svoj podmladek tak?

Smešno je to, dajo odpoved, potem zahtevajo odstop vodstva. Tako se ne rešuje problemov. In zdaj se bo spet cela Slovenija ukvarjala s temi delavci. To bo spet državni problem.

Ja, bo Trubenta povedala, kako se problemi rešujejo. Ona je od reševalne stroke.

Pozivam gospoda Goloba, da prevzame to podjetje in osvobodi te delavce, izkoriščevalskega jarma.

Svoboda, 09.02.2022 ob 11:18

Pozivam gospoda Goloba, da prevzame to podjetje in osvobodi te delavce, izkoriščevalskega jarma.

Žal tukaj ne bo dobil surovin pod tržno ceno….

Dripci so šli nazaj na delo. Tako je v vsakem podjetju, stara garda si na račun stalnosti dovoli mnogo preveč, izsiljujejo,  kar naenkrat ne bi več delali. Zaradi takih starih dripcev mladi raje sami dajo odpoved in odidejo v kak mlajši kolektiv.

Zaradi tega ,kar so uprizorili bi morali vsi na disciplinsko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close