v šotor pa ne
Grem v šotor ni problema, ampak za 2 – 3 noči.
Da bi cel teden ali več pa ni šans.
Še app mora imet pomivalca, pečico in več kot 40cm delovne površine. Letos imamo še celo pralni stroj, da lahko operem brisače vmes, da ne rabim vlačit pol prtljažnika zraven.
Hodimo na mesto, kjer je rdeča zemlja, otroci dirkajo prek brisaš z mokrimi umazanimi nogami in so brisače po 3 dneh za pošteno pranje.,
V hotel pa grem samo pod pogojem, da imata oba otroka vsak svojo posteljo. Ni šans da kateri spi pri nama.
Dobro, potem smo mi neizobraženi in nekulturni. Postaviva šotor, notri veliko napihljivo blazino, vsak svojo spalno vrečo al pa mal večjo za dva. To samo za v hribe in planine.
Tri leta že nisva bila na morju (razen čez vikend na naši obali). Zadnje čase raje pohajkujeva in raziskujeva našo prelepo z avtodomom.
Jaz hodim pa glampirat.
Si že slišala za to?
Luksuzno kampiranje v naravi, z lastnim jazzuzijem in vsem luksuzom, ki je mogoč.
Kulninarična ponuba s poudarkom na sveže pripravljenih lokalnih posebnostih, širok izbor vrhunskih vin iz vinorodnih okolišev, masaža po naročilu … popolno doživetje … ki pa ni ravno poceni ….
😉
Pomivalc v App?
A to resno, na dopustu kuhate in pomivate?
Se pravi skoraj vse isto, samo da ste ob morju?
[/quote]
Tudi mi imamo v app pomivalca in pralni stroj. Čisti luksuz. Sicer veliko jemo zunaj, ampak posode se nabere – od kave, zajtrkov, včasih spečemo jajca ali ribe, včasih skuhamo kakšno pašto, pijemo vino ipd. Niti enega kosa posode nam ni treba oprat na roke 🙂 Isto je s pralnim strojem. Odkar ga imamo, vlačimo s sabo dve tretjini manj garderobe, pa še brisače imamo vedno sveže. Dejansko gremo štirje na 3 tedenski dopust z enim majhnim kovčkom. Prej me je vedno kap, ko sem prišla domov (še en teden prala brisače in obleke), zdaj sem fertik s pospravljanjem v enem dnevu ali še ne.
prijetna stran dopusta:)
😉
Pomivalc v App?
A to resno, na dopustu kuhate in pomivate?
Se pravi skoraj vse isto, samo da ste ob morju?
[/quote]
Lej, če greš v hotel, ti vse spedenajo drugi. Mi naprimer nismo tak tip, ki bi hodil jest ob uri in moral biti vedno spedenan.
Če greš v kamp ali apartma, se perila v enem ali dveh tednih nabere, da je joj, če gre ena familija. A si moral to kdaj prat po povratku al je zmer žena spedenala in nimaš pojma, kolk je s tem dela?
Pomivalc – tud če ne ješ kosil ali večerij v apartmaju, verjetn vsaj zajtrkuješ, spiješ kakšn kozarec vina, mogoče kavo, če maš otroke je posode najbrž še več- no in ob pomivalcu se ti tud s temi parimi šalčkami na dan in kakšnem krožniku ni treba ubadat.
strojčki v app so zakon 🙂 razen seveda, če si v hotelu kjer ti vse drugi spedenajo. eni so, eni nismo.
Tudi mi imamo v app pomivalca in pralni stroj. Čisti luksuz. Sicer veliko jemo zunaj, ampak posode se nabere – od kave, zajtrkov, včasih spečemo jajca ali ribe, včasih skuhamo kakšno pašto, pijemo vino ipd. Niti enega kosa posode nam ni treba oprat na roke 🙂 Isto je s pralnim strojem. Odkar ga imamo, vlačimo s sabo dve tretjini manj garderobe, pa še brisače imamo vedno sveže. Dejansko gremo štirje na 3 tedenski dopust z enim majhnim kovčkom. Prej me je vedno kap, ko sem prišla domov (še en teden prala brisače in obleke), zdaj sem fertik s pospravljanjem v enem dnevu ali še ne.
prijetna stran dopusta:)
[/quote]
Kakor za koga. Tebi je to luksus, drugemu pa dopust na jahti, kjer ima na razpolago kuharja, čistilko in butlerja. Se ne ukvarja s pečico, štedilnikom, pomivalnim in pralnim strojem.
Forum je zaprt za komentiranje.