Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V soboto ob 17 uri bom v strunjanu masturbirala za protiuslugo

V soboto ob 17 uri bom v strunjanu masturbirala za protiuslugo

Na koncu zaliva, tam ko je en tak fini prostorček urejen iz lesa za ležat. Sem mlada vitka lepa punca 23 let, črnolasa, tam je divja nudistična. Ogled stane 20 evrov, če me misliš snemati, lahko za 50 evrov v tem primeru bom dala gor masko kirurško korona, da ne bom prepoznavna v obraz. Potrebujem denar.

Pa kdo te bo  gledal, ko se boš matrala…

Ogabna si!

Masturbirala bi za denar :)))))) kaj pa če bi maturirala pa hodila v službo? Gravž res OMG

Odgovor na objavo uporabnika
wd40951, 26.08.2021 ob 05:39

Pa kdo te bo  gledal, ko se boš matrala…

He, he… WD – dobra!

Odgovor na objavo uporabnika
masturbiram za denar, 26.08.2021 ob 04:41

Na koncu zaliva, tam ko je en tak fini prostorček urejen iz lesa za ležat. Sem mlada vitka lepa punca 23 let, črnolasa, tam je divja nudistična. Ogled stane 20 evrov, če me misliš snemati, lahko za 50 evrov v tem primeru bom dala gor masko kirurško korona, da ne bom prepoznavna v obraz. Potrebujem denar.

Na zavodu za zaposlovanje je cel kup prostih delovnih mest, pa si najdi službo tako kot moram jaz delati. Aja, problem je zgodaj vstajat, pa 8 ur tam bit, pa kakšne obveznosti in dolžnosti imeti…..zato je danes ta svet tako pokvarjen, ker sociala podpira lenuhe in delomrzneže. Ostali, ki pa delamo po 14 ur na dan, plačujemo prispevke in davke, smo pa loleki….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close