v službi s fantom/možem
oj,
moj fant mi je predlagal, glede na to, da se odpira novo delovno mesto, da bi bila njegova sodelavka. mene osebno je precej strah kako bi to slo, fant-punca v istem oddelku (sicer velikega podjetja). jaz bi zasedla nizjo pozicijo (posledicno podrejena tudi njegovim sodelavcem), kar me ne moti (visjo od njega ze tezko 🙂 ocitno tudi njega ne.
kaj mislite? kako naj se odlocim?
Jaz sem že v taki situaciji. Po treh letih veze na daljavo sva se preselila skupaj in kupila stanovanje v njegovem kraju. Jaz sem se zaposlila v isti firmi kjer je on že delal. Pisarne imava nasproti.
Kadar je dosti dela ga itak cel dopoldne ne vidim, sodelavci pa pri malici radi spečejo kako šalo na najin račun, kar se tudi nama zdi smešno.
Aja, pa potne stroške prišparava
Če je res služba res hudo (!) dobra ..samo v tem primeru…ali , da si morda brezposelna…
morda bi ti bilo sedaj dobro, samo čez čas bi ti presedalo…ne bi znala več ločevati prostega časa od službenega…enostavno bi tudi doma reševala službene zadeve…
Nekatera podjetja imajo politiko, da take situacije sploh ne dovolijo. Ker zna biti zelo zoprno sčasoma. Je pa tudi lahko zelo moteče, če bi bil tvoj fant potem tvoj šef. Te bodo postrani gledali sodelavci, tudi če v resnici ne boš imela nobene protekcije, kar je pa seveda zelo težko doseči, da je res ne bi imela.
Pri nas v službi imamo situacijo, ko skupaj delata mož in žena. Ker sta bolj vzkipljive sorte, smo bili že večkrat priča kakšnim ‘domačim’ scenam, ki jim raje ne bi bili. Zato kar razumem delodajalce, ki takih situacij ne pustijo.
no sej, jaz imam tudi polno pomislekov… sem pa brezposelna, sluzba bi bila RES super, placa tudi, ljudje so pa tudi na nivoju, RES bi bil pa tudi moj fant kmalu moj sef, ker njegov v kratkem napreduje. glede protekcij me ne skrbi, ker je narava dela zelo ‘linijska’ in nisi prevec vezan na druge…. ma ne vem no, prav grozno
hvala za predloge in lep dan vam zelim
Forum je zaprt za komentiranje.