Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V slovenij na voljo le tri cepiva

V slovenij na voljo le tri cepiva

Se pravi, ko se načenja pogovor o obveznem cepljenju se ne govori kaj dosti če sploh o cepivih. Sedaj so še J&J brisali tako, da imamo le tri cepiva. Pa se vam to zdi O.K. V Srbiji so že pred letom imeli 5 cepiv na voljo. Torej Kitajsekga in Ruskega. Zakaj pri nas ne more biti tako?

Ema je pred kratkim odobrila tudi Indijskega, ki sploh ne potrebuje igle. Novavax pa je odobren samo so že takoj napovedali, da bo trajalo več mesecev, da bo na voljo. Se pravi ni za računat nanj do poletja!

Polet tega naši strokovnjaki se ne držijo takta, ki ga EMA narekuje. Recimo mi smo cepili s tretjim Pfizerjevim odmerkom še preden ga je EMA odobrila. Torej zakaj se ne naroči Rusko cepivo mimo EME?

Nekateri boste sem prišli in zagovarjali, da je Rusko cepivo kopija AstraZeneke. Pa naj bo. Samo v Astri je grafen hidroksid v Sputniku ga pa ni. Zahod nam hoče vbrizgati poleg proti teles še nano antence, da nam bodo sledili. Vsaj tistim, ki bodo preživeli uničujočega grafen hidroksida.

Torej moj pogled na obvezno cepljenje je sila preprost. Dokler bodo na voljo samo zahodnjaška cepiva se nimamo kaj za pogovarjat. S takimi cepivi vsakemu odsvetujem cepljenje. Tu se gre samo za politiko in moramo ustvarit tak pritisk, da bodo popustili in nam nabavili še Rusko in Indijsko cepivo. Pod nobenim pogojem ne smete popustiti njihovim pritiskom in se it cepit, ker boste pogubljeni. Ta cepiva med drugim tudi spreminjajo karakter osebe.

Hallo, veliko Srbijo primerjaš z malo Slovenijo.

Imamo Pfizer !     Kaj boljsega pa si lahko zelis.   Glej le, da gres po tretji odmerek !

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

Rusko cepivo Sputnik V je odlično, ker nima stranskih učinkov. Ne prinaša nobenih krvnih strdkov, čeprav je vektorsko cepivo tako kot sta vektorska tudi AstraZeneca in Janssen. Poenostavljeno povedano, dobiti Sputnik je enako, kot da bi se cepil z AstroZeneco in hkrati s Pfizerjem.  Poleg celične zaščite, ki jo nudi AstraZeneca, tako dobiš tudi celice ubijalke, ki jih sproži Pfizer. Skrivnost je v sestavi Sputnika.

Indijskega in kitajskega cepiva pa ni treba hvaliti, ker menda ni visoke učinkovitosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Sputnik je the best, 29.12.2021 ob 08:23

Rusko cepivo Sputnik V je odlično, ker nima stranskih učinkov. Ne prinaša nobenih krvnih strdkov, čeprav je vektorsko cepivo tako kot sta vektorska tudi AstraZeneca in Janssen. Poenostavljeno povedano, dobiti Sputnik je enako, kot da bi se cepil z AstroZeneco in hkrati s Pfizerjem.  Poleg celične zaščite, ki jo nudi AstraZeneca, tako dobiš tudi celice ubijalke, ki jih sproži Pfizer. Skrivnost je v sestavi Sputnika.

Indijskega in kitajskega cepiva pa ni treba hvaliti, ker menda ni visoke učinkovitosti.

Aja, se pravi so vektor združili z MRnA?

Uauu kaki đeki, spet so pred samo znanostjo tile rusi!

Zdaj ne najdem tistega o obojestranskem združenem delovanju.

Zdaj pa so še boljše novice o dokazih tudi iz ne-rusko govorečih področij, češ, da je Sputnik celo boljši od samega MRNA, Pfizerja in Moderne.

Russia Says Sputnik COVID-19 Vaccine Shows Better Efficacy Than mRNA Vaccines

Sputnik je the best, 29.12.2021 ob 08:59

Zdaj ne najdem tistega o obojestranskem združenem delovanju.

Zdaj pa so še boljše novice o dokazih tudi iz ne-rusko govorečih področij, češ, da je Sputnik celo boljši od samega MRNA, Pfizerja in Moderne.

Russia Says Sputnik COVID-19 Vaccine Shows Better Efficacy Than mRNA Vaccines

Seveda, če to reče HPV je 100% res. Enim internet naredi več slabega kot dobrega.

Sputnik in AZ “isto sranje drugo pakovanje”.

To da Skutnik nima stranskih učinkov je izmišljotina. Rusi ti dajo pištolo na vrat, pa se raje sam ubiješ, kot da rečeš,  da si slab po cepivu.

Naivni smo vsi skupaj.

Ogromno stranskih učinkov imajo vsa cepiva.

Seveda imajo vsa cepiva veliko stranskih učinkov. Samo če že pride do tega, da se je treba cepit izbereš pač manjše zlo in kot kaže je Sputink top izbira!

Bela ovca opazovalka, 29.12.2021 ob 06:32

Se pravi, ko se načenja pogovor o obveznem cepljenju se ne govori kaj dosti če sploh o cepivih. Sedaj so še J&J brisali tako, da imamo le tri cepiva. Pa se vam to zdi O.K. V Srbiji so že pred letom imeli 5 cepiv na voljo. Torej Kitajsekga in Ruskega. Zakaj pri nas ne more biti tako?

Ema je pred kratkim odobrila tudi Indijskega, ki sploh ne potrebuje igle. Novavax pa je odobren samo so že takoj napovedali, da bo trajalo več mesecev, da bo na voljo. Se pravi ni za računat nanj do poletja!

Polet tega naši strokovnjaki se ne držijo takta, ki ga EMA narekuje. Recimo mi smo cepili s tretjim Pfizerjevim odmerkom še preden ga je EMA odobrila. Torej zakaj se ne naroči Rusko cepivo mimo EME?

Nekateri boste sem prišli in zagovarjali, da je Rusko cepivo kopija AstraZeneke. Pa naj bo. Samo v Astri je grafen hidroksid v Sputniku ga pa ni. Zahod nam hoče vbrizgati poleg proti teles še nano antence, da nam bodo sledili. Vsaj tistim, ki bodo preživeli uničujočega grafen hidroksida.

Torej moj pogled na obvezno cepljenje je sila preprost. Dokler bodo na voljo samo zahodnjaška cepiva se nimamo kaj za pogovarjat. S takimi cepivi vsakemu odsvetujem cepljenje. Tu se gre samo za politiko in moramo ustvarit tak pritisk, da bodo popustili in nam nabavili še Rusko in Indijsko cepivo. Pod nobenim pogojem ne smete popustiti njihovim pritiskom in se it cepit, ker boste pogubljeni. Ta cepiva med drugim tudi spreminjajo karakter osebe.

Torej je po tvojem prvo cepivo, ki je prišlo ven kopija? Brez pameti.

Da pa serješ stalno o grafen oksidu pa kaže da smisla nimaš.

Torej brez smisla, brez pameti.

HALOŽANKA, 29.12.2021 ob 09:12

Seveda, če to reče HPV je 100% res. Enim internet naredi več slabega kot dobrega.

Sputnik in AZ “isto sranje drugo pakovanje”.

Saj ni res, od kod tebi informacije  da sta Sputnik in AstraZeneca isto sranje? Sputnik je vektorski, vendar drugace sestavljen in daje zascito na vec  nacinov. Saj Evropa iz Pfizerjrvega monopola kritizirala Sputnik, ces da so vektorska cepiva slabsa in da ze itak imamo tezave z AstroZeneco zaradi smrtnih stranskih ucinkov in celo vse do danes zadrzuje njegov prodor na evropski trg. Na to pa se je oglasil tudi sam Putin. Je rekel, da to ni res, saj Sputnik dokazano ne povzroca smrtnih izidov in krvnih strdkov po cepljenju.

Još jedno u nizu istraživanja objavljeno u @TheLancet koje pokazuje funkcionalno oštećenje mozga nakon COVID-19. Molim vas čitajte pažljivo sljedeći niz, ovo nisu mala kognitivna oštećenja ??? 1/4 pic.twitter.com/FLKt2mXblf

— Almir Aljović (@AlmirAljovic) December 29, 2021

Sputnik je na podoben način kot AstraZeneca in Johnson ampak se mi zdi, da je ruski za dva različice virusa, torej ima zapis za dva covid virusa. Kitajski je pa narejen na klasičen način kot cepiva v rednem programu. Eni strokovnjaki pravijo da katergakoli že zberemo, da je bolje kot nobenega. Jaz sem lansko leto huje zbolel po naravni poti pa se potem nisem cepil, pa je bila mogoče napaka, ker ko sem se čez  9 mesecev drugič okužil, je tudi par dni trajalo. Ni bilo tako kot prvič ampak prijetno pa ni bilo. Po cepljenju pa pravijo da si dober za dan ali dva.

Ne verjamete nikomur in ničemer. Verjamete pa, da Sputnik nima stranskih učinkov???

A ste vi nori? No v bistvu ste res nori.

Kakšno manjše zlo. Kaj pa ste študirali biokemijo?

Nihče od nas ne ve nič.  Vejo strokovnjaki in ne smejo povedat. So pa tudi sami tvegali svoje življenje in se cepili.

Jaz s pfizerjem nikoli več. Čakam kaj drugega.

Bela ovca opazovalka, 29.12.2021 ob 16:39

Seveda imajo vsa cepiva veliko stranskih učinkov. Samo če že pride do tega, da se je treba cepit izbereš pač manjše zlo in kot kaže je Sputink top izbira!

Nikakor ni top izbira Sputnik… Novavax bo  najboljša izbira od sedaj razpoložljivih.

Zakaj, si pa preberite:

.https://en.wikipedia.org/wiki/Novavax_COVID-19_vaccine

Pa pa novavax so že napovedali, da bo na voljo čez par mesecev. Naši in tuji politiki pa nabijajo na polno nekaj o obveznem cepljenju. A boš zdržal brez cepljenja to zimo in jesen?

Bela ovca opazovalka, 30.12.2021 ob 06:42

Pa pa novavax so že napovedali, da bo na voljo čez par mesecev. Naši in tuji politiki pa nabijajo na polno nekaj o obveznem cepljenju. A boš zdržal brez cepljenja to zimo in jesen?

ja, preobrat in še so razumni med “stroko”

.https://www.24ur.com/novice/korona/epidemiologi-tudi-tretjic-ne-obveznemu-cepljenju-proti-covidu-19.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close