V razmerju s poročenim
Bila sem v kratkem razmerju s poročenim moškim, ki se je predstavljal, da je samski. Zdaj sem pa zvedela s strani njegove žene, ki mi je pisala, da je poročen. On se niti ne javi, da bi pojasnil zadevo. Ne vem pa kaj reči njegovi ženi, če se slučajno srečava, sva namreč iz istega kraja doma. Ker študiram v drugem kraju je lahko skrival, da je v vezi. Zdaj je pa grozno. Počutim se kot totalno teslo, da sem bila v vezi s poročenim fantom, ki zdaj niti toliko poguma nima, da bi me poklical in pojasnil zadevo. Se vsaj opravičil. Nič. Prav sprašujem se kakšna je njegova žena, kakšen par sta. Kako naj jaz odreagiram, če srečam njo, njega ali pa mogoče celo oba skupaj.
Kaj bi pa moral pojasnit? A ni vse jasno? A ni že to, da se ne javi, dovolj samo po sebi? A bi rada slišala še kakšno laž?
Vprašanje je samo eno, pa še tisto je brez ? vprašaja. In zdaj naj ti mi povemo, kako naj odreagiraš. Kako si pa želiš odreagirat? Se obnašaš tako, kot čutiš ali tako kot ti drugi povejo, da se obnašaj?
Upam, da se oglasi kdo, ki ima podobne izkušnje: kaka žena, ki ji je mož tako naredil, kako gledate na ljubico oz. kaj bi najraje slišale od nje, če bi se srečale?
Tisti, ki ste tako varali, svoje izkušnje, zakaj ste to naredili.
Tiste, ki ste bile ljubice, kako ste se obnašale v takem primeru, če ste slučajno srečale ženo oz. njega?
Prosim, samo tiste, ki imate konkretne izkušnje, ne dolgih teoretiziranj.
Naj slišim tvojo teorijo medtem ko čakaš na izkušnje drugih. Nimam takih izkušenj.
Mogoče pogledaš na forum Nezvestoba (al kako je že). Tam je tega ogromno, tukaj po moje ne bo prav veliko podobnih izkušenj.
ma, jaz bi se ljubici zahvalila, če bi mi povedala, da se moj mož goni pkrog, ampak ljubici, ki ni vedela, da je poročen…..
se mi je pa zgodilo podobno kot tebi, da sem bila ljubica nekomu, ki je pozabil povedat, da je poročen….. ne vem pa kako bi njegova žena gledala na to, če bi ji povedala kaj ima doma
Ona ga ni dala na čevelj, toliko vem in kolikor vem, da nisem bila jaz prva ljubica. Jih je bilo menda še več. Koliko je pa res pa ne vem. Žena očitno, ko zve za ljubico popeni na ljubico, kako pa doma uredita pa ne vem. Očitno ostajata še vedno skupaj.
Mene boli predvsem to, ker sem ga imela za prijatelja, ki mu lahko zaupam pa sem se motila. TUdi po pravici povedano moj ego trpi, ker še vedno razmišljam o njem, čeprav vem, da me je imel le za zabavo.
tako enostavno si tu napisala – ne vem, zakaj bi okoli žene kaj drugače komplicirala.
Če se srečata in te kaj vpraša, ji povej, da si ravnala v dobri veri, da je samski in da ti je pač zamolčal svoj zakon. Pa naj se onadva zmenita.
Tako seveda v primeru, da si z njim zaključila. Ampak nekaj mi govori, da še vedno upaš, da se bo kaj razvilo.
če hočeš pravi odgovor, moraš prav vprašat. Tebe v bistvu zanima, kaj je to za ena žena, ki prenaša takega tipa, kaj je narobe z njo, da je huda na ženske, njega pa še gleda.
no pa ti jaz povem: je ravno takšna kot si ti. Njen ego ji ne dopušča, da bi si priznala hud poraz, ko je omožila tega bebca, sedaj pa krivi druge za svojo nesrečo. Ker nima jajc, da bi se soočila s svojo neumno izbiro.
Tvoj ego pa tebi govori, da si vendarle nekaj posebnega, da je tista žena res ena budala, da ti ga imaš v resnici rada. Rada bi mu povedala, da ga ljubiš, da ga boš čakala, da bo srečen samo s teboj.
Ljudje smo zmotljivi in ti si se tukaj pač zmotila. K sreči brez kakšnih hudih posledic, nisi noseča, upam, da tudi okužena s kakšno spb ne. Lahko greš naprej, bogatejša za grenko izkušnjo in morda kaj pametnejša, da ti ne bo spet kakšen lažnivi kljukec prekrižal poti.
Lahko pa narediš doktorsko disertacijo iz lastnosti te ženske, razglabljaš, analiziraš, se jeziš, preziraš.
Če misliš, da bo to kaj prineslo tebi dobrega.
Obnašaj se kot tepka, ki je dozorela, to je, kot povsem zrela tepka; nadvse prijazno ga pozdravljaj, se mu nasmehni in če te ona zaprosi za pojasnilo, ji pojasni vse, kar si zapisala tule.
Seveda se odslej globoko zavedaj, da si dozorela tepka, ki ni več naivna, ker se ceni, zato se v bodoče ogni poročenim mačkom. Ne verjemi vsega, kar slišiš. Bi šlo?
Forum je zaprt za komentiranje.