Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V POREČU 5 VARNOSTNIKOV HOTELO UBITI SLOVENSKEGA FANTA

V POREČU 5 VARNOSTNIKOV HOTELO UBITI SLOVENSKEGA FANTA

Zgodilo se je na tujih tleh….

Fant je šel na zrak, ker mu je postalo zadušljivo.

Kelnar ga je videl in laufal za njim in se drl: ovaj slovenac nije platio..

Zaštitari so zastrigli z ušesi ob : slovenac.

Predpostavljam, da bi lahko bilo to.

5 varnostnikov so specialci našli v Pulju in so jih priprli.

Ne vemo kaj se je dogajalo v klubu. Na posnetku ni videti glih prav hudo.

Če ima fant že kartoteko v Sloveniji, je mogoče jebal mater šiptarju za šankom. To je huje kot, da bi ga na gobec.

Odgovor na objavo uporabnika
Res je slabo., 26.07.2025 ob 16:45

Istra in Dalmacija so tko tko. Imaš normalne ljudi in imaš te ultrafašiste. Preostala hrvaška je pa 100% ustaš terror. Ni zastonj imel Thompson največjega koncerta na svetu pri narodu, ki je en od najmanjših na svetu.

Vzrok za to da je hrvaška takšna kot je je pa tudi v naših baby boomerjih, ki se hrvatom vsakič poklonejo. Deset let nazaj so hoteli Američani in  Nemci kupovati našo industrijo, pa so boomerji znoreli in protestirali. Danes je hrvaška vse to prevzela (z nelegalnim financioranjem btw: turizem->davki->država->kmetijsko ministrstvo->prevzemi Slovenskih podjetij) in isti boomerji, ki so se drli na vse grlo da se Nemcem ne prodamo so danes tiho kot driskice.

Ko gre hrvat v Slovenijo bommerji z njim govorijo hrvaško.

Ko gre boomer na hrvaško bo do vsi gorovili hrvaško.

Ko so šli hrvati v EU so zganjali obrekovanje pri vseh članicah EU. Našim ministrstvom so prisluškovali, obenem pa celo na naši nacionalki zganjali propagando prek svojih overjenih vohunov. Namesto da bi mi temu rekli stop in udarli po mizi smo se poklonili in jim ga pocuzali. Narod je izglasoval ljubezen do hrvatov na referendumu in dobil nož v hrbet.

Namesto da bi jim dali klofuto takrat, ko si jo zalužijo vsi pokleknejo.

Danes je hrvaška naravnost psihopatska država. Ubija vse kar lahko, najmočneje se spravlja na Bosno, kjer jim v Džamije nastavlja orožje, potem pa s televizijskimi ekipami tam snem,a da so ko češ Đihadisti tisot orožje tja postavili. Srbijo popolnoma sesuva pri poskusih Evrointegracije. Vse provajo poklat. Ko so delali svoj genocid so družino in sorodstvo Nikole Tesle poklali. Danes so ga dali na kovaned da ga še tam ukradejo.

Ne bi jih smeli spustiti v EU.

So pa naši politiki tako razdeljeni na leve in desne, da ne vidijo kaj se dogaja okoli. Hrčki pa vse izkoristijo v njihov prid.

Tako so se zamerili, da na dopust Slovenci ne bodo več hodili. Tisti vikenda si pa bodo vse s seboj prinesli. Ko jih šljivi.

Besoz je samo en in od enega bodo težko živeli. Še kolcalo se jim bo, po Nemcih se jim že. Drugo leto po Avstrijcih in Slovencih. Tenko bodo piskali, saj jim turizem prinese več kot 1/4.

to bi bilo dobro, 27.07.2025 ob 09:25

Zabitočrednik, 27.07.2025 ob 08:30

Meni tole bolj zgleda kot poskus umora in ne kot pretep. Ker pri nekem pretepu bi mu dal varnostnik mladeniču ene dve klofuti in je to to. Tole. Tole je bila pa resna zadeva z brutalnimi poškodbami. Mogoče mladenič ne bo nikoli več mentalno isti in bodo morale “gorile” in klub celo življenje za njega plačevati.

Naj starša naredita nek sklad, da doniramo za odvetnike. Treba jih je stožiti do gat.

To bi bilo res dobro. Dobra ideja.

In res, na vseh videih, ki so objavljeni, je res videti  kot poskus umora. Pošastno.

Grozljivo.

Kje pa so ti videi?

Kje so, 27.07.2025 ob 22:58

Kje pa so ti videi?

Zdaj so tudi že kar na novicah

Povsod so. Index, Jutranji, Večernji, Istarske hr.  …Žurnal, Novice, Dnevnik,

Komentarji so zanimivih

https://www.24sata.hr/news/krvavi-napad-u-porecu-tijekom-nastupa-jale-i-bube-pretukli-su-slovenca-pukla-mu-je-lubanja-1065416

Ja, lahko  pretepejo kar tako iz čistega mira! Moj 19-letnik je bil zadnjič napaden zgolj zato, ker je menda nekoga narobe pogledal. Samo to, nič rekel. Pa ker temu silaku nekaj na njemu ni bilo všeč….vse sorte najdejo. K sreči so bili drugi bolj prisebni, če bi bilo več takih divjakov v tej grupi vprašanje kako bi bilo.

komentarji, 28.07.2025 ob 08:05

Komentarji so zanimivih

https://www.24sata.hr/news/krvavi-napad-u-porecu-tijekom-nastupa-jale-i-bube-pretukli-su-slovenca-pukla-mu-je-lubanja-1065416

ja, predvsem tale:

Zao mi je decka, ali slovence nitko ne voli. Previse su bahati u Istri, rade sto hoce, ne postuju Hrvatsku, ne postuju prirodu, prometne znakove, svadaju se… Ne mogu reci sam si je kriv, decko nije izazivao, htio je otici, ali platio je ni kriv ni duzan zbog tudeg ponosanja. Nekad su mete bile talijani, danas su to slovenci. Toplo bi preporucio slovencima da ne idu sami u javnost. Za sve kojima je bitno sto su isli 5 na 1, svaki od njih ce ici i 1 na 5, ti decki su kickboksaci, MMA borci…Porec ima strasnu kickboxing skolu.

lahko bi bilo tako, 27.07.2025 ob 18:41

Fant je šel na zrak, ker mu je postalo zadušljivo.

Kelnar ga je videl in laufal za njim in se drl: ovaj slovenac nije platio..

Zaštitari so zastrigli z ušesi ob : slovenac.

Predpostavljam, da bi lahko bilo to.

Predpostavljajo, da res ni plačal. Za tak “prekršek” se skoraj ubije človeka !?  Halllo !!

mah753, 28.07.2025 ob 08:28

ja, predvsem tale:

Zao mi je decka, ali slovence nitko ne voli. Previse su bahati u Istri, rade sto hoce, ne postuju Hrvatsku, ne postuju prirodu, prometne znakove, svadaju se… Ne mogu reci sam si je kriv, decko nije izazivao, htio je otici, ali platio je ni kriv ni duzan zbog tudeg ponosanja. Nekad su mete bile talijani, danas su to slovenci. Toplo bi preporucio slovencima da ne idu sami u javnost. Za sve kojima je bitno sto su isli 5 na 1, svaki od njih ce ici i 1 na 5, ti decki su kickboksaci, MMA borci…Porec ima strasnu kickboxing skolu.

Ampak to je res. Prav hudo sovraštvo Hrvati so razvili do Slovencev!

Je pa res, da ga Slovenci dol večinoma žrejo kot obsedeni in potem so glasni in zoprni!

In nato sovražijo vse Slovence, tudi tiste, ki so civilizirani.

Res nas sovražijo.

zelo res, 28.07.2025 ob 08:39

Ampak to je res. Prav hudo sovraštvo Hrvati so razvili do Slovencev!

Je pa res, da ga Slovenci dol večinoma žrejo kot obsedeni in potem so glasni in zoprni!

In nato sovražijo vse Slovence, tudi tiste, ki so civilizirani.

Res nas sovražijo.

Očitno res. Za nekaj, kar bi Hrvata samo okarali in ga nagnali iz kluba, Slovenca skoraj ubijejo.

Dajte to razložit vašim komaj polnoletnim otrokom, naj ne hodijo tja v klube in na koncerte, ker jih lahko fajn skupijo.

V Španiji so nabito polne diskoteke ,nikoli incidenta ,pa se ga napijejo Angleži …,ampak varnostnik mora bit kot robot ,ko te odstranijo iz lokala ,so ful pazljivi ,da ni poškodb…pa je na  milijone mladih vsako leto ….sploh ni opravičila ,človeka v pijanem stanju ,karkoli ti izreče , varnostnik ne sme jemati resno…on je za varnost in red …če ne zmore ,pokliče policijo. Ni tu bomo videli drugo stran ,beseda ali neplačilo ,proti uboju …ma kje smo no…sej so ljudje ,ki po par kozarcih ne vejo kaj govorijo …za prireditve bi morali ful pazljivo izbiraat varnostnike ,tudi pri nas.

Parkrat se mi je zgodilo nekaj, kar potrjuje, da HR res ne marajo Slovencev. Prvič pred cca 15 leti. Sosed mi je na mojo izjavo, da smo se cjazili čez mejo , odgovoril: pa šta onda dolazite ? Njegova žena je Slovenka- kako gre to skupaj?!

Drugi znanec mi je pred par meseci povedal, da bo sedaj grozno, saj “dolaze ovi ludi Slovenci “. Od tega  znanca je mati Slovenka.  Oboje se je zgodilo v Istri .

Ti ljudje morajo biti res grozno nastrojeni proti Slovencem, če še taki, ki imajo v 1. kolenu Slovence dajejo take izjave. Kaj šele “čistokrvni”?

hrvati nacionalisti, 28.07.2025 ob 08:58

Parkrat se mi je zgodilo nekaj, kar potrjuje, da HR res ne marajo Slovencev. Prvič pred cca 15 leti. Sosed mi je na mojo izjavo, da smo se cjazili čez mejo , odgovoril: pa šta onda dolazite ? Njegova žena je Slovenka- kako gre to skupaj?!

Drugi znanec mi je pred par meseci povedal, da bo sedaj grozno, saj “dolaze ovi ludi Slovenci “. Od tega  znanca je mati Slovenka.  Oboje se je zgodilo v Istri .

Ti ljudje morajo biti res grozno nastrojeni proti Slovencem, če še taki, ki imajo v 1. kolenu Slovence dajejo take izjave. Kaj šele “čistokrvni”?

V današnjem nacionalističnem času, ko gre cela Evropa v desno smer, je pa to eskaliralo do konca. Prihajajo na dan skrajneži, na Thompsona pride pol milijona ljudi …

Časi ko so samo govorili “pa šta dolazite u Hrvatsku” so mimo. Zdaj mlade Slovence ti skrajneži pretepajo.

Brez veze mečete vse v isti koš ,dejstvo pa je da že mi smo balkanci ,so težave v lokalih,Hrvaška ,Srbija ,itak,pejte v Italijo ,je pač kultura na drugem nivoju..

jaz pravim tam kjer je dim je tudi ogenj. Osebno nisem nikoli imel nobenih problemov na Hrvaškem.

pa lepo ti je rekel (zašto onda dolazite).

Hrvatje se z nenormalnimi cenami v turističnih krajih itak hočejo znebiti Slovencev v turizmu. Zastavili so višje, na Nemce, Italijane, Avstrijce, tudi Američane, ki zadnja leta trumoma hodijo na Hrvaško. Slovence imajo za težake, ki itak nimajo za burek in vlačijo vso kramo iz Slovenije v prikolco. Zato se jih hočejo znebit.

o buh no, 28.07.2025 ob 09:14

Hrvatje se z nenormalnimi cenami v turističnih krajih itak hočejo znebiti Slovencev v turizmu. Zastavili so višje, na Nemce, Italijane, Avstrijce, tudi Američane, ki zadnja leta trumoma hodijo na Hrvaško. Slovence imajo za težake, ki itak nimajo za burek in vlačijo vso kramo iz Slovenije v prikolco. Zato se jih hočejo znebit.

Ne vem, če se hočejo znebiti Slovencev. Slovenci predstavljajo skoraj 50%  turistov na njihovi obali. Nočejo si priznati, a tako je.

zeloodvisno02, 28.07.2025 ob 08:48

V Španiji so nabito polne diskoteke ,nikoli incidenta ,pa se ga napijejo Angleži …,ampak varnostnik mora bit kot robot ,ko te odstranijo iz lokala ,so ful pazljivi ,da ni poškodb…pa je na  milijone mladih vsako leto ….sploh ni opravičila ,človeka v pijanem stanju ,karkoli ti izreče , varnostnik ne sme jemati resno…on je za varnost in red …če ne zmore ,pokliče policijo. Ni tu bomo videli drugo stran ,beseda ali neplačilo ,proti uboju …ma kje smo no…sej so ljudje ,ki po par kozarcih ne vejo kaj govorijo …za prireditve bi morali ful pazljivo izbiraat varnostnike ,tudi pri nas.

Bi se kar strinjal. Sem v Grčiji videl na svoje oči, ko so se Angleži kvalitetno napili in so se potem stepli. To so letele flaše po ulici, ni da ni. Ko so prišli grški specialci jih niso brutalno pretepali, ampak so jih na silo strpali v marice. To brutalno pretepanje mladine je zgleda bolj domena bivše juge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close