V POREČU 5 VARNOSTNIKOV HOTELO UBITI SLOVENSKEGA FANTA
kaj se dogaja, 25.07.2025 ob 23:37
Nič ni nikomur storil, samo vroče mu je bilo in je stopil na zrak. Skakali so po njem, ima počeno lobanjo, bobnič .. uničili so ga–
A ne bi bilo tako normalno, da če bi 19letnik delal težave da se pokliče policijo in vkleni…
Ne pa da varnostnik sam obračuna.
A dejte a zdaj se bo pa kar mlatilo…
Namesto na fax se bo dijak moral konkretno zdravit.
Super a ne
A kar s čistega mira?, 25.07.2025 ob 23:41
Pa ja, kar tako brezveze so ga naskočili? Ker niso imeli ravno kaj drugega za počet?
A seveda…
Kako je že bilo pri Globalu, ko sta dva nabildana mojstra borilnih veščin ubila mladega fanta, ker je enemu od njiju minuto prej na vhodu verbalno ‘jebal mater’?
Tukaj je še en članek in še en video, tudi komentarji so pod člankom. Kako žalostno, fant je uničen. Bori se za življenje v bolnici. Si predstavljate, da je vaš?
Lahko si realna, a si pi.zda, ne mati. Ker vsaka normalna mati bi pomislila na grozo, če se njenemu otroku to zgodi.
Za vse, ki vedno iščejo krivdo v žrtvi, pa naj povem, naj raje držijo gobec in spoznajo, da so eni ljudje tudi zlobni, psihopati, sadisti …in včasih ima človek samo smolo, da naleti na njih. Že tako si v taki situaciji prizadet, prestrašen, ponižan…, potem pa še eni pametujejo, da si si sam kriv.
Mene in prijatelja so tudi hoteli pretepst 3 varnostniki že davnih 30 let nazaj pred diskom v Ljubljani, iz ljubega miru, na srečo nas je rešil mladenič, ki jih je pošprical s solzilcem. Še danes sem mu hvaležna.
še en članek, 26.07.2025 ob 10:10
Tukaj je še en članek in še en video, tudi komentarji so pod člankom. Kako žalostno, fant je uničen. Bori se za življenje v bolnici. Si predstavljate, da je vaš?
Seveda normalni ljudje to obsojajo! Ne glede na to, kaj se je prej dogajalo in ali je fant jezikal in jim “jebal mater”, tole ni ničemur podobno. Če je delal sranje, bi ga morali zgolj onemogočit do prihoda policije, ne pa brutalno premlatit. Idioti pač.
Osebno ne verjamem, da taka stvar pride iz nič. Ne vemo, kaj je bilo prej in s čim jim je pubec stopil v živec. Vendar za ravnanje varnostnikov ni opravičila. Kazen in odškodnina bi morala biti taka, da jih bo pekla do konc življenja. Pubec, no, on pa je tudi dobil je vseživljenjsko lekcijo, da je včasih boljše bit tiho.
no ja, 26.07.2025 ob 10:28
Seveda normalni ljudje to obsojajo! Ne glede na to, kaj se je prej dogajalo in ali je fant jezikal in jim “jebal mater”, tole ni ničemur podobno. Če je delal sranje, bi ga morali zgolj onemogočit do prihoda policije, ne pa brutalno premlatit. Idioti pač.
Res je. In tip še beži in niti ne maha nekaj nazaj. Ma fukjeno je res vse to. Že več let nazaj sm vidla, ko je v klubu varnostnik pretepu enga mulca, ga vleku ven in mulc njemu naj neha.. on varnostnik pa čist v deliriju ven pa glavo med avto vrata -zapiral, norel in klatu.. mi smo pa zravn varnostniku po imensko-poznamo se naj neha, da je nor. Nič ni slišal ta je sam mlatu, mene je čist šokiralo, ker me je ta tip vztrajno pecal dlje časa, pol pa ni slišal nič in me še odrinil.. poblaznelo. No ta je pol sedel. Umiril se še danes ni. To se kr tepe in takih norcev je ogromno, med policaji, varnostniki itd. ??????
Včasih nepotrebne besede zanetijo marsikaj. Tu je morda ena na ena, dol zna biti pa tisto zajedinstvo. Vsi za enega. Iz golega miru te tudi, sploh ne gruča, ne bo napadla. Pa sigurno je bil pri vseh alkohol. Če so bile še droge, pa pri takih lahko že napačen pogled požene kri. Če pogledam na bus, so sončki s sončicami res fajn vzgojeni. Bodisi besedno ali kot da so na busu doma v dnevni ali svoji sobi. Sem skeptična, da je šel samo na zrak in so ga iz čistega miru nagajžljali. Kaj je bilo pa notri pred tem? Ne odobravam pa rezultata. Spore se rešuje po mirni poti. In ta dogodek sigurno ni samo, da je šel na zrak. Se je že kaj znotraj dogajalo.
Brez nič ni nič, 26.07.2025 ob 11:22
Osebno ne verjamem, da taka stvar pride iz nič. Ne vemo, kaj je bilo prej in s čim jim je pubec stopil v živec. Vendar za ravnanje varnostnikov ni opravičila. Kazen in odškodnina bi morala biti taka, da jih bo pekla do konc življenja. Pubec, no, on pa je tudi dobil je vseživljenjsko lekcijo, da je včasih boljše bit tiho.
Ti že veš. Ne vem, kako je danes ampak njega dni so bile v Ljubljani razne skupine, katerih cilj je bil pretep. Seveda so iskali nekoga, ki je lahek plen, saj jih taki neradi dobijo nazaj. Tako smo nekoč bili na Trubarjevi pred nekim lokalom, 4 ali 5 nas je bilo in pride iskat pretep ene 50, 6o komad ‘briljantine’, ja resno, toliko. Pa so nekaj oklevali, moja višina in predvsem širina ramen ter videz nosu je bolj pametnim med njimi sporočal, naj raje dvakrat premislijo. Golazen je še vedno vztrajala in gledala, zato sem se spomnil neke zabavne zadeve – vstopil sem v lokal in si od naključnega gosta sposodil prijaznega, odvezanega pitbula (tedaj so imeli pitbuli nek mitičen status pobesnele zveri, ki se ji, ko zagrize, zaskoči čeljust), in sva prišla ven. Trenirkarji so takoj pobegnili.
PIKULET VELIKOMODNI, 26.07.2025 ob 13:16
Ti že veš. Ne vem, kako je danes ampak njega dni so bile v Ljubljani razne skupine, katerih cilj je bil pretep. Seveda so iskali nekoga, ki je lahek plen, saj jih taki neradi dobijo nazaj. Tako smo nekoč bili na Trubarjevi pred nekim lokalom, 4 ali 5 nas je bilo in pride iskat pretep ene 50, 6o komad ‘briljantine’, ja resno, toliko. Pa so nekaj oklevali, moja višina in predvsem širina ramen ter videz nosu je bolj pametnim med njimi sporočal, naj raje dvakrat premislijo. Golazen je še vedno vztrajala in gledala, zato sem se spomnil neke zabavne zadeve – vstopil sem v lokal in si od naključnega gosta sposodil prijaznega, odvezanega pitbula (tedaj so imeli pitbuli nek mitičen status pobesnele zveri, ki se ji, ko zagrize, zaskoči čeljust), in sva prišla ven. Trenirkarji so takoj pobegnili.
A bejž no. Kakih 50 ali 60 so se te bali? Pa kar pitbula si imel pri roki za sposodit? Pa ti si boljši od mon kokošija.??
v glavnem , varnostnik naj bi bil izdelana osebnost, psihično močna, trdnega značaja, katera ne vzame vsega takoj zares…, da če ga z besedami začno zmerjati itd. itd…, saj vemo – kaj vse se združi po lokalih …, pijanci, drogeraši, nesrečneži, motenci taki ali drugačni …, ostane notranje hladen in močan, ker to ne leti na njega osebno …tud ,če ti jebe mater…ostaneš hladen in reagiraš drugače, so postopki.., so procesi itd,itd….in v nobenem primeru ga ne pretepeš , to je tako primitivno in nizkotno …itd, itd…
tole pa res žalostno, upam, da se mladenič izliže , da ozdravi in se okrepi v fizičnem in psihičnem smislu. bo pa lekcija vsekakor. za povzročitelje pa kazen po zakoniku…
Sovražijo Slovence. A je to kaj novega? Mogoče se je ena zacopala vanj, pa so znoreli.
Kaj pa pričakjujete od te okužbe imenovane “hrvaška”. Največji koncert na svetu je koncert hrvaškega nacizma. Več kot vseh Evropskih najstnic pride na koncert Taylor Swift, več kot je vseh metalcev šlo na Metallico, več kot je raperjev kadarkoli šlo na Cypress Hill. Iz enega nikakoršnega naroda je na en sam fašistični koncert šlo skoraj 20% odrasle populacije.
Prepotentni nasilni ponosni brezdelneži, ki si še otroka ne upajo pretepsti, če nimajo številčne premoči.
Zdaj je treba žrtev poniževati, si izmišljati da je mbil 19 letnik kriv nečesa da se je potem 5 profesionalcev izživljalo poo njegovem nezavestnem telesu. Treba si je izmišljevati, da je tisti večer posilil otroka, da je kradel, da je enega varnostnika ugriznilk, drugega porezal, teba jih je nadapati. Nabrati se moramo na kup in vsi po vrsti pisati “jaz še nikoli nisem imel problemov na Hrvaškem.”
REŠIMO SEZONO!
THOMPSON JE PACIFIST! THOMPSON NE POMENI MITRALJEZ AMPAK OBJEM!
saj so priče, 25.07.2025 ob 23:45
Ja iz čistega miru. Je posnetek, so priče. Prišel je ven, nikomur ni rekel nič, napadli so ga s hrbta. 5 na enega! Pazi 5 odraslih juncev na enega praktično otroka!
Tako pravijo mediji. Koliko je kateremu koli mediju za verjeti je seveda drugo vprašanje. Poslušajmo še drugo stran. Obe na soočenje pa naj povedo eni in drugi in še posnetki naj se pokažejo, (celotni, ne samo njihov del), kaj je bilo. V vsakem primeru bi nam Slovencem že lahko kapnilo, da v Croaciji nismo zaželeni. Saj je še cel kup drugih destinacij, celo cenejših, da o podpiranju domačega turizma na rečem nič.
?, 26.07.2025 ob 14:59
Tako pravijo mediji. Koliko je kateremu koli mediju za verjeti je seveda drugo vprašanje. Poslušajmo še drugo stran. Obe na soočenje pa naj povedo eni in drugi in še posnetki naj se pokažejo, (celotni, ne samo njihov del), kaj je bilo. V vsakem primeru bi nam Slovencem že lahko kapnilo, da v Croaciji nismo zaželeni. Saj je še cel kup drugih destinacij, celo cenejših, da o podpiranju domačega turizma na rečem nič.
Tukaj je druga stran totalno nasilje. V Istri se je dvignil hrvaški nacionalizem, na vsakem koraku čutiš sovraštvo. In to niso domačini, to so ti, ki so se v Istro privlekli iz Slavonije, Baranje, Vuhovarja, s Kosova.,
Šiptarji v Istri lezejo v rit Hrvatom in kogar Hrvati sovražijo, ga Šiptarji še 3 x bolj.
Rezi*, 26.07.2025 ob 15:57
Še vedno menim, dacje dogodek povezan z nečim znotraj. Ne pa zgolj zrak zunaj. To naj raziščejo. Tista tam pri nas mu je tud zgolj zaradi zraka zunaj orerezala vrat znotraj. Pa komaj nekaj dni je živela ori njemu. Zrak in dihanje sigurni nista botrocala teh gajžlju. Je bilo nekaj not.
Si tudi ti Hrvat?
Nič ni bilo not, z nikomer se ni pogovarjal, z nikomer sprl, nikomur nič rekel.
Ti so ga pa hoteli ubiti!! Kar poglej, kako ga tolčejo v zatilje.
Dej no. Torej je stal not kot deska, priključek, ki je namenjen nečemu. Stal je v kotu in sploh je bil tam kot lutka, pač lutka za pomoč z nateriali, če se komu kaj zgodi? Nekaj se je tam notri zgodilo ali v izmenjavi komunikacije. Morda je osvajal, kar ne bi smel. Vseeno, rezultat lahko vidimo tudi tu. Ko je beseda odveč. Nisem Hrvat. Sem pa razumna iseba, ki ne pade zgolj na provokacije in medijsko, kot zdravo za gotovo.
Rezi*, 26.07.2025 ob 16:15
Dej no. Torej je stal not kot deska, priključek, ki je namenjen nečemu. Stal je v kotu in sploh je bil tam kot lutka, pač lutka za pomoč z nateriali, če se komu kaj zgodi? Nekaj se je tam notri zgodilo ali v izmenjavi komunikacije. Morda je osvajal, kar ne bi smel. Vseeno, rezultat lahko vidimo tudi tu. Ko je beseda odveč. Nisem Hrvat. Sem pa razumna iseba, ki ne pade zgolj na provokacije in medijsko, kot zdravo za gotovo.
Poglej si še enkrat video, poglej ga 5 x. Tam je bil na koncertu s punco in je šel ven na zrak!
Ni se pogovarjal z nikomer, priče so vse to potrdile.
Forum je zaprt za komentiranje.