Najdi forum

V naši mali vasici…

Dragi PC magi…

Preko sedem morij in sedem gora in sedem gozdov in preko sedem stoletij, desetletij in let, je Telekom uspel v našo malo vasico pripeljat čudo tehnike ADSL.

Zdej imam pa eno prošnjo, za nasvet.
Berem…siol, pa amis, pa volja, pa sinfonika, pa kaj vem kdo še…to ponujajo. Mene me ne zanima, da mi svetujete KDO…mene samo zanima ali svetujete koga NE izbrat.
Pa ne mislim zarad cen ipd…ampak tako…ali je kdo da je mizerija, da ni podpore, da je klinc pretok, linija, ipd…ali je bolj s komu NE IT ?????

Pa še to…da ne bom zdej po doooolgem čakanju zapopadel kot pes na kost, me zanima ali držijo blabla govorice, da naj bi po novem letu siol ponudil VDSL, ki bo menda jači, brži i spretnjiji od tega na T2 ?

Namreč…T2 so mi pisali, da nau muzike, da sem predalč. 3-4 km od centrale. Zdej me pa zanima, če bo ta moja razdalja dovolj za tisti izboljšan VDSL, ker bi rad tudi TV gledal hkrati. V vukojebini namreč lovim sam 2 programa.
Pa zdej…da neb jest podpisal 20 decembra za 2 leti….januarja pa bum…ponudba za TV+VDSL zuni…

Sam tako…če kdo ve.

Hvala za vaše cenjene odgovore in lep pozdrav.

Saško.

Ni šans za TV, si predaleč.
TV se prenaša kot MPEG pasovne širine 4,5MB/s.
To pomeni, da vsak, ki je oddaljen recimo več kot 2 km nima kej pričakovat, pa VDSL gor pa VDSL dol.
Kaj pa bo SiOL ponujal ne vem, ampak zelo dvomim da VDSL.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close