Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Ljubljani bi vsi viseli na Zoomu in nekaj pospeševali

V Ljubljani bi vsi viseli na Zoomu in nekaj pospeševali

Vse kar Ljubljana premore je visenje na Zoomu, team buildingi, fitness, pospeševanje, osebna rast, delavnice preko teamsov o masiranju lasišča, izobraževanja o duševni prehrani šamanov,..

Pridite kdaj k nam v vukojebbine, da boste videli kako se dela v težki industriji in na kmet’h. Ne izgubiti popolnoga stika z realnostjo 😉

<333333

Sorči, ampak raje sem v LJ, delam na izi, oblečen po zadnji modi, malo fitnesa, uživam v družbi ob ginu v različnih kombinacijah z zrihtanimi bejbikami kot pa da se nekje v vukojebini matram, pijem lokalno čobodro in se okolica zgraža nad mojimi oprijetimi kavbojkami. Sorči tega se pa res ne bi šel.

V Ljubljani je lepo, ija ija joo..Vi, spostovani Vukojebci se pa pozrite od fovsije…

Odgovor na objavo uporabnika
CityBoy, 16.10.2021 ob 08:55

Sorči, ampak raje sem v LJ, delam na izi, oblečen po zadnji modi, malo fitnesa, uživam v družbi ob ginu v različnih kombinacijah z zrihtanimi bejbikami kot pa da se nekje v vukojebini matram, pijem lokalno čobodro in se okolica zgraža nad mojimi oprijetimi kavbojkami. Sorči tega se pa res ne bi šel.

Pa na kmetih tudi ni bull boys ki iz tebe naredijo moškega :))))))

A si mislil, ko dobiš piko v rito.. namreč to radi počnete v mestu.. oprijete kavbojke mhmmmmmm

ljubljanski zoomerji, 16.10.2021 ob 08:45

Vse kar Ljubljana premore je visenje na Zoomu, team buildingi, fitness, pospeševanje, osebna rast, delavnice preko teamsov o masiranju lasišča, izobraževanja o duševni prehrani šamanov,..

Pridite kdaj k nam v vukojebbine, da boste videli kako se dela v težki industriji in na kmet’h. Ne izgubiti popolnoga stika z realnostjo 😉

<333333

Se počutiš več vrednega, ker opravljaš fizična dela? Se počutiš več vrednega, ker tvoj vsakdan zajema garanje na njivi, potem pa pitje v lokalni beznici?

Večina teh Slovenskih vasic je kot da bi padel nazaj v srednji vek. Samo da imate telfone, avte in internet. Ostalo je praktično enako.

Jaz se nebi pučutil nekaj več no.

Vasi se praznijo, kmetije propadajo, zemlja se zarašča, v Ljubljani pa cene stanovanj rastejo, ker podeželani bežijo v urbanost. Na kmetih ostajajo samo krvoskrunski pijančki s pretrdimi beticami, da bi zlezli iz srednjega veka. Še dobro, da prejemajo državne subvencije, drugače bi že davno vsi izumrli.

Ce se cel dan druzis s kurami in ovcami ne mores bitu ravno pameten in razgledan.  Nam v Ljubljani vec pomeni gledalisce, opera, razstave , muzeji, shoping centri,  druzenje…lokalcki, kosilo v restavraciji…

Eh… zopet se SLO seljačine delijo na mestne in vaške. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=sF0DV0MsYrQ

Ljubljana izgublja prave Ljubljančane, izpodrivajo jih ravno prišleki iz cele Slovenije. Cene stanovanj so temu primerne. Kdor iz vasi rine v Ljubljano, naj drago plača, ker je mnogo več obremenjen promet, kanalizacija itd. Potem mora tudi mestu pripadati toliko več sredstev, da se počisti za ljudmi, ki popoldne lepo zapustijo službe v lj in naredijo prometni infarkt, Ljubljano pa je za njimi treba očistiti. Veliko se piše o centralizaciji Ljubljane, a naj gredo sredstva v Kungoto, Črni kal? Ljubljana poka po šivih in zmotno je razmišljanje, da je v Ljubljani polno tujcev. Večinoma so iz Štajerske in Primorske, vse to dela v dobrih državnih službah, javna uprava itd.

manjka še konkstruktivna nezaupnica podeželju iz vrst Roka-1, zakaj se v mestu bolj splača živeti kot na vasi, namreč bosanski desperadodajki noben ne verjame, baje v mestih porivajo konzerve od fižola na tistih 3 kvadratih

ho ho he he, 16.10.2021 ob 10:08

A si mislil, ko dobiš piko v rito.. namreč to radi počnete v mestu.. oprijete kavbojke mhmmmmmm

Sorči tega pri meni ni. Vidiš takoj se nekdo vtakne v to kakšne kavbojke kdo nosi in potem že svoje seksualne fantazije izraža.

Raje naj te skrbijo incestna spočetja, parjenja znotraj družine pod vplivom velikega neprekinjenega konzumiranja lokalne čobodre, močnih zvarkov, šmarnce … Lahko to skrivate, ampak rezultatov potem ne morete skrivati, razpotegnjene oči ne morete skrivati. Zahojenosti in retardiranosti prav tako ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close