Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Lidlu pes v nakupovalnem vozičku

V Lidlu pes v nakupovalnem vozičku

Odgovor na objavo uporabnika
?, 23.12.2024 ob 19:33

Resno?, 23.12.2024 ob 19:16

Gula shizofrena, 23.12.2024 ob 18:54

…a imajo v Polju spet  letne izpuste.   Personal rabi imet oddih vsaj za praznike očitno…?

Psihotičarka grda spet blazni in hejta nad psmi. ??? ne more preživet travme iz otroštva  da se kljub zrezku okoli vratu navešenemu niti pes ni hotel z njo igrat.

In ps.  Lahko klofaš pod 100imi nicki.  Ip  te izda ?  .   Dvojno dozo seroquela vzemi ! In ne gnoji.    Raje  gledamo otročad in cuckeraj v štacuni kot  psihiče beremo tule.  Bo spet poplava postov, kurjak ne bo osamljen ?

Oprosti @gula, tvoj zapis je tisti, ki kliče strokovnjake na pomoč, ker očitno te mučijo halucinacije

Koga farbaš

Psihotiki tukaj so/ ste  eni in isti le nicke spreminjajo/ te  rdeča nit ostaja.

Izbruhnejo/ te  na plano za novoletne praznike, prvomajske in seveda  letne dopouste   :  tema:  psi, frocovje,penzionisti,socialci.

Lajna !

Tvoji zapisi zgovorno govorijo o tebi, ne o nikomer drugem

Resno?, 23.12.2024 ob 19:35

Tvoji zapisi zgovorno govorijo o tebi, ne o nikomer drugem

Ne moreš se zakamuflirat!   Zdej pa hitro še eno temo o pasjih drekih, ali pa vriščečih mulcih v trgovinah odpri . ?

Pri čemu ne bom osamljen?  A pri temu, da sem bil do zdaj eden redkih, ki sem opazil, da to ubogo popolnoma zafustrirano bitje pod 1000 vzdevki si piše monologe in napada druge ljudi? Zdaj pa si se pojavil še ti, ki si dovolj inteligenten, da si spregledal.

za GULA SHIZOFRENA

Koki?, 23.12.2024 ob 19:52

Pri čemu ne bom osamljen?  A pri temu, da sem bil do zdaj eden redkih, ki sem opazil, da to ubogo popolnoma zafustrirano bitje pod 1000 vzdevki si piše monologe in napada druge ljudi? Zdaj pa si se pojavil še ti, ki si dovolj inteligenten, da si spregledal.

Al pa ko greš iz restavracije in ugotoviš da imaš vse hlače od pasjih dlak 🙁 pred mano je za mizo sedel pes :S a resno??? Ni druge razlage. Prej sem imela čiste hlače (črne), ko sem šla ven pa ugotovim da imam na riti in ob strani polno nekih svetlih dlak. Pasjeljubci bodo rekli da ne, ampak ja, pred mano je na stolu ziher sedel pes.

Hofer isti šit. Sem opozorila prodajalko, pa pravi saj lahko grejo v trgovino…

??? Res tisto rit po vozičku…bljak, pol pa zlagajo notri kruh, sladoled, sadje solato…

Res noro.

Zelo imam rada pse in mačke ampak to je pa, noro.

Tudi v gostilnah jih vidiš…ko ješ vidiš da de dlake sprehajajo po zraku ko se cohajo…

Trgovci pa tudi…kje je inšpekcija za hrano?

Anonimno 42295, 23.12.2024 ob 19:59

Hofer isti šit. Sem opozorila prodajalko, pa pravi saj lahko grejo v trgovino…

??? Res tisto rit po vozičku…bljak, pol pa zlagajo notri kruh, sladoled, sadje solato…

Res noro.

Zelo imam rada pse in mačke ampak to je pa, noro.

Tudi v gostilnah jih vidiš…ko ješ vidiš da de dlake sprehajajo po zraku ko se cohajo…

Trgovci pa tudi…kje je inšpekcija za hrano?

Ne, po zakonu so prepovedani v živilskih trgovinah!

TI si psiho v domači oskrbi, in tale greznica od mona ti je tvoj osebni playground na dnevni bazi.  Ja nam greš vsem na kurac ampak si inventar ,tako nekako kot podgana v drvarnici.

Tiste trikrat letno pa tahospitalizirane ven iz ustanov nabrcajo  ,takrat se pa tudi tvoja kurjadriska izgubi v poplavi psihonorenja.    Tale forum rata neberljiv .  In potem se sami med seboj zabavate in obtožujete kdo je večji psiho .   Dog-hejterka  je ena izmed.  Čefurka wanna be highclass druga,  tretja  je paštafižol gnojilka , pa  dašenka,odkje folku , in  pa  Darmuna z kakšno svežo teorijo zarote…multinikarca  se ve  itd   .

Motijo jih otroci, ne motijo, jih psi, oni naj bi bili normalni, mi pa nenormalni? Pametnemu popolnoma dovolj!

Imam psa in gre z menoj povsod.Tako kot je pes zvesto, nedolžno, prijazno bitje, ni noben človek. Moj pes je zelo majhen( 2,5kg) in zelo čist. ko grem v trgovino, je v posebni torbici pri meni. Nikoli še ni ničesar ponesnažil, uničil ali kogar koli ugrizni. Je samo drobceno nežno bitje, ki mi pomeni ogromno. da tukaj bluzite, kaj pes lahko ali ne- vprašajte se, kakšni svinjarji ste ljudje? Smeti povsod, pohcano povsod po ulicah( moški), hudoba, zavist in zahrbtnost na vsakem koraku, nasilje povsod. Človek je najhujše zlo tega planeta. Ko pa vidim frocovje, kako se podi, razgraja, uničuje po trgovinah in mamice pa očki nič ne rečejo, ker njihov otroček je kao zlat, lahko samo rečem: marš! Da ne govorim o starih nadutih dedih in babah, ki se z debelimi ritmi rinejo po trgovinah in šlatajo vse po spisku, pa potem vračajo nazaj na police, lahko spet rečem: marš! Ogabno. Raje živim z 100 psmi kot pa z 1 človekom!

Potem pa prideš službeno k enim v stanovanje. Gospa ima v naročju psa in začne nagovarjati psa..ja pozdravi gospo  pozdravi….in psa tišči vame….nisem prišla zaradi psa in me small talk s psom sploh ne zanima!!!

Joj, jaz sem pa videla psa, ki je prižgal petardo. GROZNO!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close