V Lidlu pes v nakupovalnem vozičku
Lastniki psov, vsaj nekateri, če ne kar že več kot polovica vas (po obnašanju sodeč), ste grozljivi egoisti, egocentriki, ki vas ne briga za okolico, vidite samo sebe in svojega psa in z njim gazite čez vsa pravila, manire obnašanja, čez vso osnovno kulturo in spoštljivost do sočloveka.
Pes sploh ne sodi v trgovino, še manj pa v nakupovalni voziček, kjer je ta ( neki podobno Mopsu) notri stal vse potacal in prelizal. In se huje trgovec in trgovka sta bila tiho. Ogabno…
In ne samo, da je ogabno, je tudi nevarno, pes je pes in nikoli ne veš kdaj ga kaj zmoti in iz vozička se zažene v koga. Drago bi vas morali po denarnici udariti za tako in podobno ravnanje… Najboljše, da še začnemo krave, kure,ptice itd. Vsi ostali po trgovinah vlačiti.
In potem še čudimo da otroci ne premorejo spoštovanja do sočloveka, saj ga tud odrasli nimajo.
Lej, tudi otroci ne soadajo v nakupalne, kamor spada zgolj špecerija. Vzgoja za malo starejše je pa v teh cadih ponekod tudi eskaliraka. Bi bilo že groteskno pol, če imajo dva na kupu. Bom zgolj rekla, pred svoj prag poglejte. Ko greste same v štacune. Kot da je zgolj vaša in se je raznim primadonam še umikatictreba, ko z vozički vse zasedajo, tudi zgolj f prehod. Kako naj se otrok pol od takih nauči še prometa cest med policam v štacunah. ?☺️☺️☺️
Ma prisežem, da sem jasnovidka al kaj… Ko sem pisala post za temo sem na koncu že napisala p s. : pa prosim predno se kdo na otroke vžge in začne pse z otroki primerjati, tudi za otroke sem mnenja, da ne smejo sedet s čevlji v vozičku, imajo tiste svoje ki so ala na avto nastimni… Imela sem že napisano to,pa sem izbrisala, da ne bo post predolg… In evo voila prvo tele svetovno vžge na to…očitno sem jasnovidna, da sem predvidela to
Kaj ti ni jasno teb: kot prvo psu je sploh prepovedan vstop v trgovino. Prepovedan razumeš, kaj pomeni prepovedano? pes lula in serje povsod brez opozorila, žival ima drugačne viruse in bakterije, nekateri so lahko tudi nevarni za človeka, to v živilski obrat ne sodi… Če ti hočeš naj ti polize potacal vso hrano doma, ostalim pa tega nimaš pravice početi. In konec koncev ne sodi v gužvo, kjer se mu lahko v sekundi obrne v glavi in koga savsne.
In še enkrat tudi otrok nima kaj sedeti s čevlji v nakupovalnem vozičku,pes pa se toliko manj.
Hja, psi so zdaj nadomestki otrok… vlačijo jih povsod, zadnjič doživela, da se je pes šel peljat z otroškim vrtiljakom, ker “on se tako rad vozi”, seveda ga je lastnica najprej slikala, pes pa cel zmeden, panično gledal naokoli, ni vedel, kaj se dogaja… nekaj nas je bilo, ki smo se oglasili, da to pa res ni primerno, da se pes vozi na otroškem vrtiljaku, ampak odgovor odgovornega je bil “gospa je plačala, ne morem ji prepovedat, ker uradno nikjer ni prepovedi, da pes ne sme gor”…
Kmalu bomo očitno rabili za lastnike psov navodila in prepovedi za vsako bedarijo, tako kot na navodilih za mikrovalovko piše, da ne smeš dat žive živali noter ???
resno?, 23.12.2024 ob 14:51
Lastniki psov, vsaj nekateri, če ne kar že več kot polovica vas (po obnašanju sodeč), ste grozljivi egoisti, egocentriki, ki vas ne briga za okolico, vidite samo sebe in svojega psa in z njim gazite čez vsa pravila, manire obnašanja, čez vso osnovno kulturo in spoštljivost do sočloveka.
Pes sploh ne sodi v trgovino, še manj pa v nakupovalni voziček, kjer je ta ( neki podobno Mopsu) notri stal vse potacal in prelizal. In se huje trgovec in trgovka sta bila tiho. Ogabno…
In ne samo, da je ogabno, je tudi nevarno, pes je pes in nikoli ne veš kdaj ga kaj zmoti in iz vozička se zažene v koga. Drago bi vas morali po denarnici udariti za tako in podobno ravnanje… Najboljše, da še začnemo krave, kure,ptice itd. Vsi ostali po trgovinah vlačiti.
In potem še čudimo da otroci ne premorejo spoštovanja do sočloveka, saj ga tud odrasli nimajo.
Zrelo za inšpekcijo.
Bogpomagaj, 23.12.2024 ob 15:49
Hja, psi so zdaj nadomestki otrok… vlačijo jih povsod, zadnjič doživela, da se je pes šel peljat z otroškim vrtiljakom, ker “on se tako rad vozi”, seveda ga je lastnica najprej slikala, pes pa cel zmeden, panično gledal naokoli, ni vedel, kaj se dogaja… nekaj nas je bilo, ki smo se oglasili, da to pa res ni primerno, da se pes vozi na otroškem vrtiljaku, ampak odgovor odgovornega je bil “gospa je plačala, ne morem ji prepovedat, ker uradno nikjer ni prepovedi, da pes ne sme gor”…
Kmalu bomo očitno rabili za lastnike psov navodila in prepovedi za vsako bedarijo, tako kot na navodilih za mikrovalovko piše, da ne smeš dat žive živali noter ???
Noro… Kot praviš svet je zblaznel s temi psi..
Zadnjič gledam eno na Ig, ki ima svojo firmo in pazi zdaj psi so tam v firmi in ne sam njen, vsi tam pse pripeljejo in imajo že cel kup psov na sihtu in potem prijavi, da se je ubogi polulal, ker se je nekaj ustrašil in potem je prišel še oni drugi pes iz množice vseh psov od zaposlenih v firmi in se je še on podelal…
Kam smo prišli resno… In še huj absurd je: otroke dajejo v vrtec, pse pa na šiht vozijo … In to ne majhen pes ampak rotvajler
Sej pravim najboljš, da se ostali začnejo konje, pa krave, pa svinje, ptice, noje, kače itd… Vsega in svašta živali po trgovinah, službah voziti…
Svet oz. Pretežna večina pasjeljubcev je zblaznela, so se redki posamezniki lastniki psov, ki so se normalni, ampak žal so vse bolj manjšina.
Se popolnoma strinjam z @resno?
Cucki v nakupovalnem vozicku ne bi smeli biti, RAZEN, ce so v svoji vreci, ki jim je podloga za rit in tace (videno v tujini). Isto menim za frocovje, razen, ce sedijo na prucki nakupovalnega vozicka.
Ampak, lej @resno?, danes tudi jest v bliznji Lidl po solato in oreske.
Pred mano ena “gospa” in prisegam, da je Z ROKO, BREZ ROKAVICE, preslatala vsaj 5 glav zimskega radica in ravno toliko rdecega radica.
Se mi je v mojem softweru odvrtel film kaj je ta “gospa” pocela s svojimi prsti PREDEN je prisla v Lidl.?
Za vecerjo imam orescke, BREZ solate, plus brsticni ohrovt, ki je bil pakiran.
Se strinjam tudi solata je vsa zelenjava, sadje brez rokavic je no go, jaz imam vedno rokavice…in tudi kakšno gospo sem že prijazno prosila, če si lahko da rokavice gor potem zavijajo z očmi in so se navadno nesramni… Ljudje so reees nemarni, res se nemarno obnašajo nekateri, nekateri imam občutek celo namerno kot da provocirajo in to odrasli…
In da ne bo izgledalo, da samo tukaj pišem… Čudno mi je bilo, da nista noben od dveh zaposlenih, ki sta bila direktno vozičku s psom in ga videla, nič rekla, … Zato sem poklicala podjetje in najprej vprašala, če imajo dovoljene pse, na kar slišim prijazno razlago, da je za pse namenjeno mesto zunaj pod streho, da počakajo in potem sem povedala kaj se je zgodilo in kje in da nihče od zaposlenih prisotnih niti ni opozoril kupca, čeprav bi moral. Tako da podjetje je obveščeno.
Tukaj pa naj bo v razmislek vsem podobnim lastnikom psov, da se začno spoštljivo obnašat do okolice.
Pa kot pravim ni samo higiena, pes ni bil pod nadzorom, ko je lastnik plačeval na blagajni ga ni imel pod nadzorom v vozičku, in v vsakem trenutku bi lahko iz vozička v koga skočil…
Bah, na zahodu so psi povsod po trgovinah. Italija, Avstrija, povsod jih imaš. Balkan pač ne dovoli psov v štacune. Sicer ne vem, če je to napisano jasno pred vhodom v šoping centre, nisem niti gledala niti zasledila.
Mene osebno nekaj blata na čevljih otroka ali tacah psa ne moti, pač pa veliko bolj prehlajeni otroci, ki s šmrkljem vse posvinjajo in se slinijo po nakupovalnem vozičku. Od malo blata na čevljih ni še nihče zbolel, od virusov, ki jih trosite vsepovsod, ko kašljajo če in smrkajoče pamže prevažate po šoping centrih, pa marsikdo.
Kot prvo psi v trgovinah niso prepovedani. Je pa stvar higiene da jih lastniki v živilske trgovine ne vodimo. Izjema so seveda psi slepih in slabovidnih.
In ja se strinjam da psi in otroci v nakupovalno košaro ne sodijo. Ni pa treba pretiravat z zapisom da bo mops nekoga napadel iz košare. Sami sebe smesite s takim zapisom.
Kar nekaj služb dovoli pse, samo se pričakuje da je pes socializiran in navajen na higieno. Če je tako, jaz ne vidim problema. Tega pa da psi lulajo in kakajo po pisarnah pa tudi jaz ne podpiram.
Se strinjam da smo pse počlovečili in sem na žalost spada tudi permisivna vzgoja oz. nevzgoja. Čedalje več je nevzgojenih psov. Pa lastnikov ki drekov ne pobirajo, povodec jim je pa itak za okras.
V domu starejših so imeli stanovalci slavnostno večerjo. Stanovalci v svoji skupini, prostor kar natrpan. In pridejo na obisk eni svojci z velikim psom.
Uh.
Če je svojec sam v sobi, pojdi tja s psom. Če sta 2, vprašaj osebje ali pa svojca odpelji ven. Stanovalci so tudi dementni in z drugimi, tudi psihiatričnimi diagnozami. So tej svojci prepričani, da se bodo vsi stanovalci obnašali prijazno do psa???
…a imajo v Polju spet letne izpuste. Personal rabi imet oddih vsaj za praznike očitno…?
Psihotičarka grda spet blazni in hejta nad psmi. ??? ne more preživet travme iz otroštva da se kljub zrezku okoli vratu navešenemu niti pes ni hotel z njo igrat.
In ps. Lahko klofaš pod 100imi nicki. Ip te izda ? . Dvojno dozo seroquela vzemi ! In ne gnoji. Raje gledamo otročad in cuckeraj v štacuni kot psihiče beremo tule. Bo spet poplava postov, kurjak ne bo osamljen ?
Neprijavljena, 23.12.2024 ob 17:50
Kot prvo psi v trgovinah niso prepovedani. Je pa stvar higiene da jih lastniki v živilske trgovine ne vodimo. Izjema so seveda psi slepih in slabovidnih.
In ja se strinjam da psi in otroci v nakupovalno košaro ne sodijo. Ni pa treba pretiravat z zapisom da bo mops nekoga napadel iz košare. Sami sebe smesite s takim zapisom.
Kar nekaj služb dovoli pse, samo se pričakuje da je pes socializiran in navajen na higieno. Če je tako, jaz ne vidim problema. Tega pa da psi lulajo in kakajo po pisarnah pa tudi jaz ne podpiram.
Se strinjam da smo pse počlovečili in sem na žalost spada tudi permisivna vzgoja oz. nevzgoja. Čedalje več je nevzgojenih psov. Pa lastnikov ki drekov ne pobirajo, povodec jim je pa itak za okras.
Prav nič se ne smesim, veš mene je kot otroka napadel tisti pes “srnica” pasme uradne ne poznam… Znorel je naenkrat in se zagnal v mojo nogo… K sreči sem imela tisto dvojno trenerko s podlogo, da je raztrgal samo zgornji del, podloge in noge pa ne. Tako da si ne mislite, da mali psi niso popadljivi in da ne morejo ugrizniti.
Gula shizofrena, 23.12.2024 ob 18:54
…a imajo v Polju spet letne izpuste. Personal rabi imet oddih vsaj za praznike očitno…?
Psihotičarka grda spet blazni in hejta nad psmi. ??? ne more preživet travme iz otroštva da se kljub zrezku okoli vratu navešenemu niti pes ni hotel z njo igrat.
In ps. Lahko klofaš pod 100imi nicki. Ip te izda ? . Dvojno dozo seroquela vzemi ! In ne gnoji. Raje gledamo otročad in cuckeraj v štacuni kot psihiče beremo tule. Bo spet poplava postov, kurjak ne bo osamljen ?
Oprosti @gula, tvoj zapis je tisti, ki kliče strokovnjake na pomoč, ker očitno te mučijo halucinacije
Resno?, 23.12.2024 ob 19:16
Oprosti @gula, tvoj zapis je tisti, ki kliče strokovnjake na pomoč, ker očitno te mučijo halucinacije
Koga farbaš
Psihotiki tukaj so/ ste eni in isti le nicke spreminjajo/ te rdeča nit ostaja.
Izbruhnejo/ te na plano za novoletne praznike, prvomajske in seveda letne dopouste : tema: psi, frocovje,penzionisti,socialci.
Lajna !
Forum je zaprt za komentiranje.