V kolikih položajih seksate in v katerih
Antilopa poročiš damo tvoje vrste. Damo, mater, ne pa ljubice.
Ljubice znajo dobro lagat vsaj ta moja zna.
Pa da jo pošten moški moje vrste poroči madona saj je zmožna še njega varat.
Za vse ljubice hehe:
Kako prvic? Hmm…
Po moje je dobro, da je zenska tolk razrajcana, da sama zagrabi “zadevo” v “svoje roke”, ko bi rada “sprejela”. Pa je lahko spodaj, zgoraj ali v kaksni drugi poziciji. Vsaj jaz rad na ta nacin prvic mal stestiram “teren”.
Ce pa se to ze ne zgodi, ne ponudi tovrstne iniciative, pa tudi nic hudega. Ko se tebi zdi, da je pravi cas, zacnes kakorkoli je v tistem trenutku najbolj pripravno.
Po moje bi kar mal smesno izpadlo, ce bi tip zenski reku, opa, zdej pa zares. Postavi se v “pozor” (v xy pozicijo), ker jaz mislim “zacet”, lol.
Od zadaj, tako ali drugace, se nisem z devico. Po moje so take pozicije za bolj ambiciozne, ce ne ze serijske, de-virgin-izer-je. Za nas, ki se s tem bolj redko srecamo, za prvic najbrz bolj ustreza kaj, kjer so vrata cim bolj na stezaj odprta, pa ce je spodaj ali zgoraj.
Ce je tip izkusen, je po moje bolje kak misionarc, da po svojem obcutku “napredujes”. Ce pa sta oba naizkusena je pa tako vseeno. Po moje pa je najslabsa varianta devica, ki si domislja, da ve bolje od izkusenega tipa, lol.
Zadnjic mi je vodic po enem zaporu razlozil pozo v kateri so nekoc nekje (v dezeli na koncu sveta) pregledovali vagine, da ni not kaj skritega. So imeli kar domisljijo, lol.
Joj, zakaj se mi tole bere tako, kot da je na koledarju napisano, kdaj pa koliko?
Čuden dan, res…
Joj, zakaj se mi tole bere tako, kot da je na koledarju napisano, kdaj pa koliko?
Čuden dan, res…[/quote]…..keeeer? Aha, nekaj ti piše na koledarju? 😉
Zakaj mu pa ne rečeš da bi preskočila ta dan? ….. 😉 :)))
Čuden dan, res…[/quote]…..keeeer? Aha, nekaj ti piše na koledarju? 😉
Zakaj mu pa ne rečeš da bi preskočila ta dan? ….. 😉 :)))[/quote]
Ni bila fora v mojem koledarju, pač pa je bil koledar (ali vsaj ideja o njem) posledica čudnega dneva. Dogajale so se čudne stvari, dobivala sem čudne asociacije… Ne garantiram, da je danes kaj bolje… 🙂
…..keeeer? Aha, nekaj ti piše na koledarju? 😉
Zakaj mu pa ne rečeš da bi preskočila ta dan? ….. 😉 :)))[/quote]
Ni bila fora v mojem koledarju, pač pa je bil koledar (ali vsaj ideja o njem) posledica čudnega dneva. Dogajale so se čudne stvari, dobivala sem čudne asociacije… Ne garantiram, da je danes kaj bolje… :)[/quote]
Morda si bila malo zakajena? 🙂
Ni bila fora v mojem koledarju, pač pa je bil koledar (ali vsaj ideja o njem) posledica čudnega dneva. Dogajale so se čudne stvari, dobivala sem čudne asociacije… Ne garantiram, da je danes kaj bolje… :)[/quote]
Morda si bila malo zakajena? :)[/quote]
Od avtomobilskih izpuhov in smoga, ja, glede na to, da sem bila celo popoldne v mestu… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.