V kolikem času se lahko naučim…
Prosim vas za pomoč. Spodaj sem prebrala odgovor Barce v eni temi, ko pravi, da se lahko človek nauči knjiženja, vendar bolj kompleksnih opravil se pa ne more v nekaj tednih. Jaz pa sem zdaj nastopila novo delovno mesto in bi se morala naučiti delati obračun DDV. Nekaj se mi sanja, sodelavka mi noče nič povedati (čeprav me naj bi naučila, ker gre stran), jaz pa ne vem, kje se sploh lotit. Moram gledati samo prejete/izdane račune, ali še kaj drugega? Kako začeti? Prosim, pomagajte. Ali pa vsaj, kje bi se tega naučila. Hvala, hvala
Lep pozdrav,
niste v nič prijetni situaciji, a če bi bila jaz na vašem mestu, bi sodelavko povprašala, če ne bi šla do vodilnega. Potem se pa pogovorite ali te bo naučila- ali pa naj ti plačajo en seminar, da boš vsaj osnovno vedela. V kolikor misliš, da je delala prav si lahko pomagaš tako, da za nazaj pogledaš kako so poknjiženi računi 😉
Sreča je!
V majhnih stvareh,
toplih ljudeh,
v stisnjenih dlaneh.
Pozdravljena novinka!
Mene pa zanima kako si se sploh znašla v takšni situaciji? Sprašujem namreč zato, ker se je v enaki zadregi znašla moja kolegica, ki je na razgovoru za službo na veliko govorila, kako ima izkušnje v računovodstvu in zna obračunati plače, pa DDV, pa ne vem kaj še, v bistvu pa ni imela pojma! Ko je bilo pa to znanje dejansko treba pokazati je bila pa tema.
A šefa tvoje izkušnje v računovodstvu (ki jih je očitno zelo malo) niso nič zanimale ko se je odločal o zaposlitvi računovodkinje, ali je res mislil, da te bo pa bivša računovodkinja vse naučila v kakšnem tednu ali dveh, ker je to res nemogoče!
Problem je zlasti, ker nekateri vodilni vidijo v računovodstvu le nekakšno prelaganje papirjev in mislijo, da pa lahko to opravlja vsak tudi če nima znanj in izkušenj na tem področju oz. da se to nauči dobesedno čez noč. Mislim, da si zdaj sama izkusila da temu ni tako.
Vsekakor pa ti želim veliko sreče v tvoji novi in službi in resnično upam, da ti računovodkinja, ki podjetje zapušča, vsaj malo pomaga.
Ne se bat. Samega obračuna sploh ni težko naredit, če imaš vse fakture pri sebi. Najprej si uredi vse prejete in vse izdane. Potem pa je glavno, da poznaš osnovni princip in to je, da za obračunsko obdobje plačaš razliko od tistega DDV, ki ste za zaračunali na vseh izdanih fakturah, minus tisti DDV, ki je prikazan na prejetih fakturah za obdobje.
Sicer pa ti danes večina programov že avtomatsko naredi knjigo izdanih računov in knjigo prejetih računov tako, da samo preletiš izpise in preveriš, če je vse OK ter oddaš obrazec v eDavke. V eni od lanskih številk revije IKS, ki je izšla ali v začetku leta 2008 ali na koncu leta 2007 boš našla dokaj nazoren praktični prikaz kako se naredi obračun DDV-ja.
Se moram oglasit in komentirat z :-))))))))
Program že naredi obračun, vedeti pa moraš npr. ali svojo storitev/blago zaračunaš z ali brez DDV ali pa je mogoče celo izven sistema, pri prejetih računih ali gredo v DDV evidence, ali lahko odbiješ DDV ali ne, ali je potrebno kje delati samoobdavčitev, kako je z avansi… kaj je, ko se “zgodi” inventura in se ugotovijo manjki, kaj je s kalom, koliko je presežnega, za kake namene je bila lastna raba…
Poleg računov je še par (zelo pomembnih) drugih stvari, ki jih je nujno upoštevati pri obračunu DDV.
LP!
Barca, pozabili ste eno stvar. Namreč, gospa ne pripravlja seminarja na temo ZDDV za računovodje. Gospa mora narediti obračun DDV-ja v podjetju z utečenim poslovanjem. Veliko se lahko nauči od svoje predhodnice. Če slučajno ne bo vedela kako se poknjiži nek račun in v katere kolone gre kak znesek, potem bo pač poiskala podoben račun od istega dobavitelja v predhodnem obdobju in poknjižila na enak način. V glavnem 99% dokumentov bo zlahka uredila tako. Za preostalih 1% dokumentov in glede knjiženja manjkov, pa bo vprašala na forumu in ji lahko vi odgovorite 😉 Navsezadnje pa je rekla, da mora narediti obračun DDV-ja (predvidevam, da za december), kjer so vse fakture že itak izstavljene z ustreznimi klavzulami in ji je vsaj skrb glede tega ali se DDV zaračuna ali ne prihranjena.
Skratka, z dobro voljo ji bo ziher uspelo in je nima smisla strašit, kot da je to nek bau bau. Boljše bi bilo, če ji napišete seznam konkretnih zadev na katere mora biti pozorna, ker nekje je treba začeti.
Recimo, seznam najbolj pogostih primerov, ko se DDV ne odbije:
– reprezentanca (npr. poslovna kosila in darila, sigurno je tega v decembru cel kup),
– gorivo in stroški vzdrževanja za osebna vozila, prav tako ne morete odbijati DDV-ja pri nakupu,
– druga končna potrošnja in vsi davčno nepriznani računi
Še kaj? Nič mi ne pade na pamet.
In kdaj se naredi samoobdavčitev?
– pri uvozu blaga iz EU (pridobitev),
– pri “nabavi” večine storitev iz drugih držav (EU ali izven EU)
Skratka vedno, ko bi bilo treba plačati DDV ampak, ker ne gre preko carine ga morate obračunati sami v knjigi izdanih računov v obdobju nabave blaga/storitve.
Avansi:
– ko plačate avans zahtevate avansni račun, na podlagi tega si lahko že v istem obdobju odbijate DDV po vračunani stopnji. Kasneje po dobavi, ko prejemete račun pa si tega istega DDV-ja ne smete več odbijati.
– če vam stranka plača avans in je stranka zavezanec za DDV, potem jim izstavite avansni račun in takoj obračunate DDV (to v vsakem primeru). Kasneje po dobavi, pa vam tega DDV-ja ni potrebno ponovno obračunati.
No to bi bilo v grobem za osnove za začetek. Ostali na forumu pa me bodo verjetno dopolnili in popravili. Najboljše, da postavite konkretna vprašanja.
No, ravno december je tisti mesec, ko se delajo inventure in se pojavljajo manjki… pregledati, ali se lahko del vknjiži v okviru dovoljenega kala (od katerega ni DDV-ja, ostalo DDV ima. Manjki prav tako.
Preveriti inventuro OS, če so manjki, zakaj so – pri nekaterih je treba obračunati DDV, pri nekaterih ne.
Lastna raba – je bila za poslovne ali neposlovne namene?!
Reprezentanca – 66.b člen ZDDV-1 šteje samo hrano in pijačo ter nastanitev, koledarje NE. Koledarje…imaste v 7.členu, b.točka 2.odstavka – če so do 20 UER, lahko odbijate DDV, obračunate ga ne…
Samoobdavčitev – KDAJ jo delate pri blagu, ali delate v + in – , ali samo izhodni…, kako je s samoobdavčitvijo pri storitvah..
SKratka, ni tako enostavno in tole moje pisanje ni za seminar, ampak samo osnove.
LP!
Se absolutno strinjam z Vami Barca, da računovodsko delo le ni tako zelo enostavno in mi gre že prav po živcih tole podcenjevanje naših znanj in izkušenj.
Sama sem morala uvajati popolno novinko, ki bi naj knjižila samo izdane in prejete račune, pa je kljub neskončnim obrazložitvam glede oproščenega prometa, pa neodbitnega DDV pri reprezentanci in podbnih zadevah naredila neskončno napak, tako da sem imela več dela s popravljanjem kot če bi sama vse poknjižila.
Vidim, da se je tukaj še naprej razvijala debata, in sem prav vesela, ker sem našla še zdaj veliko koristnih napotkov. Torej, najprej naj pojasnim, da nisem nič lagala na razgovoru za službo:) zelo dobro vedo, moji delodajalci, koliko znam in iz česa imam izkušnje, kaj mi je pa popolnoma novo. Pa to sploh ni tako pomembno, zdaj sem pač tu in to je to.
Glede obračuna ddv se je izkazalo, da mi ga ne bo treba delati (česar prej nisem vedela, zato sem zagnala paniko). Moram pa knjižiti račune ter imam res včasih kakšno vprašanje, za katero bi bila zelo hvaležna, če bi mi kdo tu odgovoril. Majster, hvala za moralno podporo. Kot praviš, večino stvari poknjižim tako, da gledam predhodna knjiženja. Vendar sem včasih res v dilemi, včasih takega primera še ni bilo, včasih so okoliščine drugačne, itd.
Trenutno me mučijo avansi. Če smo plačali avans v januarju in računa še nismo prejeli, kaj je za storiti? zahtevati čimprej račun ali počakati in kako se potem to knjiži, ko račun pride. Prejeli pa smo avans od fizične osebe, tudi v januarju. Kdaj moramo izdati račun?
Hvala za pomoč in vsem za mnenja.
Tudi jaz sem nova in negotova. Lahko kdo tudi meni pomaga katere rubrike v DDV-O obrazcu in kako moram izpolniti? Računi so naslednji:
– izdani račun za svetovalne storitve 8.000 EUR
– izdani račun za svetovalke storitve 10.000 EUR
– prejeti račun za nakup LCD TV 499 EUR
– prejeti račun za vodo 50 EUR
Forum je zaprt za komentiranje.