Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika V KATERI TRGOVINI IMAJO DOBRE TORTE?

V KATERI TRGOVINI IMAJO DOBRE TORTE?

Letos bom torto kar lepo kupila. Ne vem pa, kakšne torte imajo že narejene v trgovinah. Videla sem jih že v Mercatorju pa v Tušu, ker pa nisem še nobene probala, vas prosim za mnenje – Kje in kakšno torto naj kupim otrokom – to se pravi za ene 3× v usta. Tamal si želi sadno – jagodno.
Če kdo ve v kateri trgovini, bi lepo prosila naj mi sporoči. Hvala

v leclercu majo mejhne in dobre.

Mi smo včasih kupili v Šparu zmrznjeno – imajo (če še) take velike, full dobre, ena je bila sadna, druga švarcvaldska, potem pa so imeli tudi eno tako miceno čokoladno, tudi zelo dobro.

Jaz ti znam samo povedati da v tušu NE! Govorim pa za tiste že pripravljene v hladilnikih.

lepo te prosim, zakaj lih v teh usranih velikih štacunah, pojdi lepo v kako dobro slaščičarno, za katero veš, da bo vse svežo in dobre sestavuine, vsaj 1x na leto pa le reskiraj mal več dnarja in kupi otroku dobro, ne polno kemije torto!

V vseh teh štacuanh je torta polna kemije in putra in čao, je to sploh torta, hvala lepa za tako torto!

Sladoledne so zelo dobre!

Naredi jo sama in bo še najboljša in če se potrudiš še malo z okrasitvijo bo sploh ok.

Jagodna je dobra v Hoferju (zmrznjena – odmrzne se v par urah).

Jaz sem v soboto jedla eno iz Merkatorja, sicer so jo vsi hvalil (ne vem a zato da ne bi užalili gostitelja al zakaj) ampak meni je bila zanič. Samo jaz sem ful tečna za čokoladne torte in mi kr neki ni ok, mora bit res dobra da jo jem.

mi smo sprobal zmrznjene iz Lidla in Hoferja
imajo različne okuse, vse dobre

Če rabimo na hitro kako torto, kupimo v Leclercu gozdiček ali pa višnjevo. Če imaš malo volje in čassa pa je zelo dobra in enostavna za naredit nutelina torta na kulinarika.com

Leclercov črni gozdiček je čisto OK torta.

Zakaj pa se nekdo ne odloči za peko torte ali pa za nakup v slaščičarni pa je čisto njegova/njena osebma stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close