Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Italiji panika

V Italiji panika

Italija je ukrepe uvedla po 100 okuženih. Slovenija naj jih uvede ob 0 okuženih? Vi ste čisto zmešani. In ja, cel kup Slovencev trenutno v Italiji smuča, jih poznam tudi jaz. In ko bodo prišli nazaj in trosili bolezen, bo kriva država??? Virusa se zajezit ne da, ker se prelahko širi. Mu zapreš pot na eni strani, udari ven na drugi.

Še vir:
https://www.ansa.it/sito/notizie/politica/2020/02/23/coronavirus-decreto-contagi-morti-isolamento-gite-scolastiche-lombardia-veneto_feab8f1d-bb23-4e52-915a-1834898fa82a.html

Tile iz Japonske so še najmanjši problem, ker so pod kontrolo. Problematični so tisti, ki še niti ne vedo, da so okuženi in širijo viruse po vaških veselicah in nakupovalnih centrih.

Tile iz Japonske so še najmanjši problem, ker so pod kontrolo. Problematični so tisti, ki še niti ne vedo, da so okuženi in širijo viruse po vaških veselicah in nakupovalnih centrih.
[/quote]

Iz Japonske pod kontrolo? V domači karanteni. Imajo policaja pred hišo, da jih ne spusti ven in nikogar noter? ;))

Iz Japonske pod kontrolo? V domači karanteni. Imajo policaja pred hišo, da jih ne spusti ven in nikogar noter? ;))
[/quote]
sem slišala, do so uno, ki so jo včeraj sredi noči pripeljali na mb letališče že srečali v trgovskem centru.

Veste kako sem pomirjena, da se bo sodelavka končno vrnila z dopusta v Aziji. Res se je veselim 🙁

sem slišala, do so uno, ki so jo včeraj sredi noči pripeljali na mb letališče že srečali v trgovskem centru.
[/quote]

Ni presenečenje. Če je res, bi bilo to treba prijavit in to takoj!

Benetke imajo tudi eno izmde večjih letališč v tem predelu Evrope – imenuje se Aeroportno Marco Polo…. Z njega se izvaja tudi veliko čezoceanskih poletov…. Mnogo turistov, tako Kitajskih kot drugih pride na to letališče in z njega odleti. Tudi veliko Slovencev hodi s tega letališča naokoli po svetu.

[/quote]

Prosim prijavite!!

[/quote]

prijavijo naj jo -če mora bit v karanteni, mora bit -čeprav ne kaže znakov, je lahko kužna! Prijavijo naj jo, tako kot so v Trstu prijavili Kitajko, ki je bila na Kitajskem za novo leto in dela v lokalni kitajski trgovini in bi morala bit v karanteni…..

So ravnokar pri poročilih na TVSLO1 z reportažo iz Trsta to povedali. Italijani so vzeli resno, pri nas pa dokler eden “uradno ne crkne”, ne bo nič. Celo tisti v karanteni se lahko sprehajajo očitno med ljudmi.

Bolnik, ki je v Milanu na intenzivni negi je pozitiven na corono.
Ponoči so ga prepeljali iz bonišnice iz Cremae, kjer je bil na aparatih zaradi težav z dihanjem, ko so ga v bolnišnico sprejeli tam je bil test negativen.
https://www.ansa.it/sito/notizie/topnews/2020/02/23/coronavirus-un-positivo-in-rianimazione_cf63ae71-9560-42d9-8951-417776a2705d.html

Stisni jih še zadnjic ker korona prihaja po njih.

ma to je kuga 21. stoletja in je hujše to kot vojna – vojne so bile pa vedno redukcija prebivalstva – pri vojni te vsaj zadane in si v trenutku crknjen, tukaj pa ne veš, ali boš, ali ne boš – ali imaš naravno tako dobro genetiko, da boš po oboletju selekcioniran in preživel, ali ne. Čista agonija.

Temu se reče odpis prebivalstva. Eni pač nimajo kaj delat med nami in tiste bo vzelo.

Dej o(h)jebi s takimi. A tebe tvoja mati ni imela rada/nima rada-se te je odrekla, da lahko take pišeš?

Dej o(h)jebi s takimi. A tebe tvoja mati ni imela rada/nima rada-se te je odrekla, da lahko take pišeš?
[/quote]

Odrekel se me je tudi psihiater, kar oba, mi ni pomoči. Imam diagnozo in ne znam si pomagat. Korona prihaja, sprijazni se. Tako lepe barve je pod horoskopom, komaj čakam trenutek, da si padeva v objem. Da jo vidim po tv sprejemniku, slišim po radiu, kako lepo, za vse ima dovolj ljubezni.

Groza, še potovati ne bom mogla zaradi tega.

pises da je bil pozitiven in kasneje negativen?

onadva iz janonske sta okužila potnike med letom, ali veste koliko je to ur in potnikov

pises da je bil pozitiven in kasneje negativen?
[/quote]

V bolnišnici, kjer so ga sprejeli najprej Crema, zaradi težav z dihanjem so ga testirali in je bil test negativen, ko so ga v kritičnem stanu premestili v Milano, so ga testirali se enkrat in takrat je bil pozitiven.

V bolnišnici, kjer so ga sprejeli najprej Crema, zaradi težav z dihanjem so ga testirali in je bil test negativen, ko so ga v kritičnem stanu premestili v Milano, so ga testirali se enkrat in takrat je bil pozitiven.
[/quote]

Lahko se je okužil med transportom. Nič ni izvzeto.

Lahko se je okužil med transportom. Nič ni izvzeto.
[/quote]
Kar je še slabše – od osebja je nekdo prenašalec, še netestiran…

no se to,da si pozitiven ko si v kritičnem stanju.

[/quote]

pri nas nič ne testirajo

Italija je četrta na svetu po številu okuženih za Kitajsko, Severno Korejo in Japonsko. In to je naša sosednja država. Če to ni razlog za ukrepanje, pa res ne vem, no.

S križarke so že trije mrtvi in število okuženih je narastlo na 800. V zadnjih dneh, ko so naši s te ladje že v Sloveniji …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close