Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V hotel z majhnimi otroki

V hotel z majhnimi otroki

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje bivanja v hotelu z majhnimi otroki. Mi bi šli za 3-4 dni v kakšne toplice (septembra), pa morda kar v kakšen hotel, da se vsaj za par dni rešim kuhinje…Ta mali sta stari 1,5 in 3,5. Najbolj me muči to, da gresta spat že okrog 8.00, kaj naj pa midva potem oz. kam naj se umakneva?

Hvala

Barbara

Haj!
Mi smo bili prvič v hotelu, ko je bila Maša stara 3 leta. In bilo je super. Maša je takrat še zjutraj in zvečer jedla čokolino, tako, da so mi v hotelu pripravili mleko, jaz pa v sobi flaško. Spali smo popoldan, tako, da smo se zvečer šli sprehajat, raziskoat hotel ali okolico in šli spat malo bolj pozno. Sicer bo pa verjetno tudi njima všeč, če juji bosta peljala kakšen večer poslušat živo glasbo in jima ne bo treba tako zgodaj v posteljo.
Skratka čim manj komplicirajte, če rabite pomoč, za njo v hotelu tudi rečite in rade volje vam bodo pomagali.
Lep dopust!
Metka

Hvala za spodbudo. Tudi z našo starejšo (tudi Maša) verjetno ne bi bilo problemov, bolj sem v dvomih zaradi tamale.

Lp
Barbara

Tudi mi smo hoteli letos na morju prakticirati malo ponočevanja z otroci, pa se ni obneslo. Drugi dan je tamala doživela napad ipike na terasi, tako da smo potem imeli predstavo za vse navzoče. Pa je bila ura le nekaj čez osem zvečer. Potem smo pač to ukinili in eden od naju z možm je ostal doma s tamalo (2 leti), drugi pa je šel s tavečjo (7 let) v mesto ali na sprehod. Smo pa imeli apartma, tako da smo se lahko umaknili v drug prostor ali na balkon.
Problem pa je bil tudi, ko smo jo dali spat, saj v tuji sobi in postelji ni hotela zaspati. Od rojstva spi v svoji sobici v svoji postelji iz katere še ne more zlesti in do morja ni bilo problemov. Ko smo se vrnili, pa imamo vsak večer 15 minut kričanja predno zaspi.
Seveda so otroci različni; s starejšo v hotelu tudi nikoli nismo imeli problemov, tamala pa je pač poglavje zase.
Vsekakor vam želim lep dopust. Za dopust, ko imaš enkrat otroke, pa velja: če je lepo otrokom – potem se imajo tudi starši lepo.

Lep pozdrav, Luigi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close