Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V duhu novega leta…,

V duhu novega leta…,

Spe sem izvisel! ☻☻☻[/quote]

Paco, glede na to, da razpolagaš z določenimi tajnimi podatki upam, da se tvoja čustva do mene ipak malce razlikujejo od čustev tega starega Ojdipovskega kozla zgoraj, ki mu nikakor ne morem dopovedati, da bi mu bila lahko (skoraj) hči.[/quote]Margot pa ne, da je kaj imel NM tudi s tvojo mamo? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spe sem izvisel! ☻☻☻[/quote]

Paco, glede na to, da razpolagaš z določenimi tajnimi podatki upam, da se tvoja čustva do mene ipak malce razlikujejo od čustev tega starega Ojdipovskega kozla zgoraj, ki mu nikakor ne morem dopovedati, da bi mu bila lahko (skoraj) hči.[/quote]
Odhajam! Grem si rezat žile!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco, glede na to, da razpolagaš z določenimi tajnimi podatki upam, da se tvoja čustva do mene ipak malce razlikujejo od čustev tega starega Ojdipovskega kozla zgoraj, ki mu nikakor ne morem dopovedati, da bi mu bila lahko (skoraj) hči.[/quote]Margot pa ne, da je kaj imel NM tudi s tvojo mamo? :P[/quote]

omg pwned 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Paco, glede na to, da razpolagaš z določenimi tajnimi podatki upam, da se tvoja čustva do mene ipak malce razlikujejo od čustev tega starega Ojdipovskega kozla zgoraj, ki mu nikakor ne morem dopovedati, da bi mu bila lahko (skoraj) hči.[/quote]
Odhajam! Grem si rezat žile!!![/quote]

Tudi žiletke niso več………………….. .
Podplat je koža skoz in skoz postala d.o.o.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco, glede na to, da razpolagaš z določenimi tajnimi podatki upam, da se tvoja čustva do mene ipak malce razlikujejo od čustev tega starega Ojdipovskega kozla zgoraj, ki mu nikakor ne morem dopovedati, da bi mu bila lahko (skoraj) hči.[/quote]Margot pa ne, da je kaj imel NM tudi s tvojo mamo? :P[/quote]

Lej, za vsak slučaj ga bom odslej klicala oči. Klinc, nikol ne veš…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot pa ne, da je kaj imel NM tudi s tvojo mamo? :P[/quote]

Lej, za vsak slučaj ga bom odslej klicala oči. Klinc, nikol ne veš…[/quote]
za vsakič, ko me tako kličeš mi nakaži 1 BitCoin ☺ … cena biti hči slavnega očeta je pač … večja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close