Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

to to ….. živa istina 🙂 …. problem je samo ker jih je veliko v 3 in 4 košu lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne. Se pa eni staramo kot whiskey. Z leti smo bolj okusni. 🙂

Zenske pa… ni ga cez napet telescek 20-letnice. Degustirajte. Pa sporocite, ce se lazem. :)[/quote]

Točno tako… stare in še celo vzvišene, samovšečne babe pa kar naj uživajo v svoji vzvišenosti :)[/quote]

He, he EnTip, ko že provociraš za mnenja, mislim, da je pri nasprotnem spolu isto. Pravzaprav bi stvar zgledala tako, da bi raje zavile v kako slačilnico od rokometašev, pa pogled, ki se ustavi tam od popka dol, ko vidiš tisto čvrsto ritko pa tista stegna, no potem pa greš višje gor do rok.
Sicer pa v opcijo ne pridejo ravno 20 letniki tud malo starejši so čist OK!

Točno tako… stare in še celo vzvišene, samovšečne babe pa kar naj uživajo v svoji vzvišenosti :)[/quote]

He, he EnTip, ko že provociraš za mnenja, mislim, da je pri nasprotnem spolu isto. Pravzaprav bi stvar zgledala tako, da bi raje zavile v kako slačilnico od rokometašev, pa pogled, ki se ustavi tam od popka dol, ko vidiš tisto čvrsto ritko pa tista stegna, no potem pa greš višje gor do rok.
Sicer pa v opcijo ne pridejo ravno 20 letniki tud malo starejši so čist OK![/quote]

Te čist razumem… izklesan telešček je lepo pogledat naj bo telo žensko ali moško..
In odraslo telo je veliko lepše, 🙂

Sicer pa v opcijo ne pridejo ravno 20 letniki tud malo starejši so čist OK![/quote]

Iskrena!!! Ti si pa ena tiha voda 🙂

Ni in zdaj tudi nikoli ne bo, zato ker jih šteješ. :))[/quote]

hahaha … jb* ga, moj stil življenja in način prehranjevanja mi je prizanesel s tem … vseeno sem pa mislila, da se s tem na veliko obremenjujejo le ženske, zdaj pa vidim, od kje dobivajo te ideje …[/quote]
Torej se pridružuješ mojemu mnenju, da ni stvar samo v genetiki, ampak lahko ženska sama s svojim načinom življenja prispeva k nastanku ali ne-nastanku celulita ?

Joj Pika daleč sem jaz od tihe vode.

hahaha … jb* ga, moj stil življenja in način prehranjevanja mi je prizanesel s tem … vseeno sem pa mislila, da se s tem na veliko obremenjujejo le ženske, zdaj pa vidim, od kje dobivajo te ideje …[/quote]
Torej se pridružuješ mojemu mnenju, da ni stvar samo v genetiki, ampak lahko ženska sama s svojim načinom življenja prispeva k nastanku ali ne-nastanku celulita ?[/quote]

Če gledam po sebi, bi rekla, da lahko. Ampak vsi pač niso vegani, a ne?

Moja poanta, Robi, je bila v tem, da se mi zdi žalostno, da si se sploh vključil v temo o celulitu. Pa brez zamere 🙂

Joj Pika daleč sem jaz od tihe vode.[/quote]

Tiha voda bregove dere… al kako že? 🙂

Se tolažiš he, he, he 😉

Se tolažiš he, he, he ;-)[/quote]

🙂 ne tolažim tebe 🙂

Pusti jih, Iskrena … Tu gor se tudi zreli moški palijo le na 20-letnice. Me odpademo 🙂

Ne vem, če je čist tako. Tiste, ki ga imajo in se ne zganejo, jih morda sploh ne moti, če so ga sprejele na sebi. Če so ga sprejele, se ne bunijo kaj veliko oziroma se lahko še celo najmanj od vseh, saj so tiste, ki ga še nimajo, ponavadi mlade in se bojijo, da bi ga dobile. Zato se lahko zelo zbunijo, če ga kdo omeni. :))
Če ga niso sprejele, je zgodba povsem druga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, če je čist tako. Tiste, ki ga imajo in se ne zganejo, jih morda sploh ne moti, če so ga sprejele na sebi. Če so ga sprejele, se ne bunijo kaj veliko oziroma se lahko še celo najmanj od vseh, saj so tiste, ki ga še nimajo, ponavadi mlade in se bojijo, da bi ga dobile. Zato se lahko zelo zbunijo, če ga kdo omeni. :))
Če ga niso sprejele, je zgodba povsem druga.[/quote]
Nisem dvomil, da ne boš imel pripomb…
Če so konstruktivne so dobrodošle…. 🙂

🙂 ne tolažim tebe :)[/quote]

Tipček brez potrebe 😀

Nisem dvomil, da ne boš imel pripomb…
Če so konstruktivne so dobrodošle…. :)[/quote]
Samo, da te ne bi kdo narobe razumel. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

🙂 ne tolažim tebe :)[/quote]

Tipček brez potrebe :D[/quote]

Me veseli 🙂

definitivno konstruktivno!

definitivno konstruktivno![/quote]

Če si kaj razumela kaj je nabulozil… vsaka ti čast 🙂

definitivno konstruktivno![/quote]

Če si kaj razumela kaj je nabulozil… vsaka ti čast :)[/quote]
Povej katerega stavka nisi razumel. Za počasne lahko razožim po delih. 😉

Če si kaj razumela kaj je nabulozil… vsaka ti čast :)[/quote]
Povej katerega stavka nisi razumel. Za počasne lahko razožim po delih. ;)[/quote]

Raje si sam še enkrat preberi… pa boš uvidel kakšna protislovja si navedel…
Saj se mi dozdeva kaj si ŽELEL povedat 🙂

Tako kot se je Marko sprijaznil da ima 10cm lulčka….

ja pa iiiiiiiiiiiiiiiii kak luštno

LMAO!

pa btw, mlado je relativno…. ene tu še kar pri 4x letih mislijo da so mlade AHHAHAHAHAHAHA samotolažba zmaga…. morda delajo v domu ostarelih in jim tam rečejo mladenke…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Povej katerega stavka nisi razumel. Za počasne lahko razožim po delih. ;)[/quote]

Saj se mi dozdeva kaj si ŽELEL povedat :)[/quote]
Se boš pa že moral bolj potrudit. Če ti nekaj ni jasno, še ni nujno, da drugi pišejo protislovja.

točno vem, kaj je želel povedat … ker ne iščem v vsakem postu samo tistega, kar bom skritizirala, kot to počneš ti

Se boš pa že moral bolj potrudit. Če ti nekaj ni jasno, še ni nujno, da drugi pišejo protislovja.[/quote]

Res ni nujno, je pa zelo verjetno 🙂

Dilema 16-letnica ali 26-letnica je lažna in deplasirana. Obe se nahajata skoraj na isti stopnji. danes 26-letnice nekaj bluzijo faks in se čez vikende zapijajo po lokalih. To je realnost. Smejim se lolekom, ki svojo zrelost dokazujejo z izjavami, da preferirajo 26-letnico pred 16-letnico.

Prava dilema bi bila, kaj je bolje, 36-letnica ali 26-letnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close