Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

Nikar ne zahajaj v globine, mogoče ne prideš nazaj ven:)))[/quote]

Ragljica, smrk, kaj za božjo voljo sem ti hudega storila, da si tako nastrojena proti meni? :-)[/quote]

s konkurenco je treba opravit v štartu:)))

Drugač :)))) tele znake poznaš?

Ragljica, smrk, kaj za božjo voljo sem ti hudega storila, da si tako nastrojena proti meni? :-)[/quote]

Drugač :)))) tele znake poznaš?[/quote]

Seveda poznam, hecam se. Preveč zamorjenosti je tu gor 🙂

Drugače pa, štejem si v čast, da me imaš za konkurenco. Ampak bo pa cat fight 🙂 🙂

Drugač :)))) tele znake poznaš?[/quote]

Drugače pa, štejem si v čast, da me imaš za konkurenco. Ampak bo pa cat fight 🙂 :-)[/quote]

Ziher je ziher….mam pa kremplje nabrušene, torej me ne skrbi:)

Upam da pridete obe na žur 🙂

Drugače pa, štejem si v čast, da me imaš za konkurenco. Ampak bo pa cat fight 🙂 :-)[/quote]

Ziher je ziher….mam pa kremplje nabrušene, torej me ne skrbi:)[/quote]

Raglja, a bo fight v kopalkah in blatu? 🙂 Samo bova medve občinstvo izbirali, da se ne bi kar kak tiponja prislinil zadaj … Deal? 🙂

Ziher je ziher….mam pa kremplje nabrušene, torej me ne skrbi:)[/quote]

Raglja, a bo fight v kopalkah in blatu? 🙂 Samo bova medve občinstvo izbirali, da se ne bi kar kak tiponja prislinil zadaj … Deal? :-)[/quote]

Ne vem zakaj bi kopalke mazala???
Jaz mam prvo vrsto navijačev že izbrano:)))

v prvi vrsti šprica ane? 🙂

Torej brez blata? Kaj pa vsaj kako olje? saj veš, neki mora bit, al pa pena 🙂

ne mi rečt zdej, da si čistunka hihi

Hotla ti je povedat da je škoda kopalk za karkoli… goli bosta …. 🙂

ok Raglja, če maš ti jajca za to, pol jih mam jaz tut. Sprejmem izziv 🙂

Punči, jst mam jajčnjke:)))

hvala bogu 🙂
vsaj ena 🙂

Eh raglja, jajčniki ti tu ne bodo pomagali, bejba. za take stvari je treba met JAJCA (pa upam, da razumeš, da ne mislim tega dobesedno hehe).

Pa tebe moški večkrat razočarajo ? 🙂
Zgleda, da je celulit občutljiva tema, če sem zdaj zloben, ker sem napisal oziroma citiral neko mnenje. 🙂
Zakaj pa je tebi mar, če štejem vsako vdolbinico ? 🙂 Si moja žena ? :)))

Ni in zdaj tudi nikoli ne bo, zato ker jih šteješ. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zgleda, da je celulit občutljiva tema, če sem zdaj zloben, ker sem napisal oziroma citiral neko mnenje. 🙂
Zakaj pa je tebi mar, če štejem vsako vdolbinico ? 🙂 Si moja žena ? :)))[/quote]

Najbrž ima nekaj pomaranče.. pa jo skrbi če se bo to videlo, ko bosta z Ragljico v ringu 🙂

Zakaj pa je tebi mar, če štejem vsako vdolbinico ? 🙂 Si moja žena ? :)))[/quote]

mah Robi, lahko zavijaš in odvijaš, ampak vseeno sem imela drugačno mnenje o tebi 🙂

Ni in zdaj tudi nikoli ne bo, zato ker jih šteješ. :))[/quote]
Ampak to samo ona misli, da jih štejem. 🙂
Če verjame, da sem zloben, potem pač naj verjame. 🙂

Ženskam ni všeč ko se pogovarjamo o celulitu ali sploh čemerkoli kjer so one slabe… temu pravijo genetika… LOL

celulit je občutljiva tema zato ker je večina žensk tu gori 30 ali celo 35+ in ga imajo na zalogo ….. bi ga rade volje vložle pa vrgle v omare pa jim ne rata….

zato pa jih razočara ko kdo to omeni, ker so same razočarane nad tem kako malo naredijo da ga nebi imele 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni in zdaj tudi nikoli ne bo, zato ker jih šteješ. :))[/quote]

hahaha … jb* ga, moj stil življenja in način prehranjevanja mi je prizanesel s tem … vseeno sem pa mislila, da se s tem na veliko obremenjujejo le ženske, zdaj pa vidim, od kje dobivajo te ideje …

:))) men bo pomagala pamet, bejba

Ženskam ni všeč ko se pogovarjamo o celulitu ali sploh čemerkoli kjer so one slabe… temu pravijo genetika… LOL

celulit je občutljiva tema zato ker je večina žensk tu gori 30 ali celo 35+ in ga imajo na zalogo ….. bi ga rade volje vložle pa vrgle v omare pa jim ne rata….

zato pa jih razočara ko kdo to omeni, ker so same razočarane nad tem kako malo naredijo da ga nebi imele :)[/quote]

Matkić, ti si zame otrok, zato tvoja mnenja meni niso merodajna. Moji komentarji so bili namenjeni zrelim moškim, ki jim pa leta zgleda še niso dala toliko pameti, glede na to, koliko imajo pripomb na določene ženske zadeve.

zato pa jih razočara ko kdo to omeni, ker so same razočarane nad tem kako malo naredijo da ga nebi imele :)[/quote]

Ti se zarad mene komot pogovarjaš tud o celulitu, še o mojem, če imaš željo. Ziher ga imam, saj imaš tudi ti kako pomankljivost, če ne vidno, pa nekje skrito:)

:))) men bo pomagala pamet, bejba[/quote]

Ena pametna: v nulo se morava oborožit s celulitom ( pa tudi kak konkreten rešilni obroč oz. ljubezenske ročke ne bo škodil), kajti s tem bova odvrnili vse potencialne slinavce, ki bi hoteli priti gledat. Tako, da se bova res lahko skoncentrirali le na najin fajt 🙂

Babe, ženske, punce, in dame..
Celulit je in bo.
Ene ga nimajo NIČ pa tud nič ne naredijo proti
ene ga nimajo pa zato močno garajo
ene ga imajo kljub garanju proti
ene ga pa imajo pa se tud ne zganejo proti.

Ampak te zadnje najbolj živčarijo če ga kdo omeni..
Pri prvih treh skupinah me ne moti 🙂 oz me bi lahko samo pri tretji skupini.
Četrta skupina žensk pa…. ja kaj naj rečem bzzzzz off 🙂
in se smilite komu drugemu najbolje pa kr same sebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close