Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..

V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..

Nihče še ni umrl od tega virtualnega nemira. 🙂

In kje ti vidiš moje kritiziranje ?
Če napišem, da to niso moje sanje, še to ni kritika.[/quote]
V njegovih temah, retard.

In kje ti vidiš moje kritiziranje ?
Če napišem, da to niso moje sanje, še to ni kritika.[/quote]
V njegovih temah, retard.[/quote]
Citiraj.

Ne bi, hvala. Za to bi moral tisoč tem preletet, dokler bi naletel na pravo.

Itak pa greš vsakemu, ki kaj dobrega pove o sebi, najedat s to tvojo samozavestjo, zrelostjo. Na primeru : Če bi bil zadovoljen sam s sabo, ne bi odpiral takih tem, tako pa išče pozornost..bla bla bla bla.

Točno tako. Tvoje žaljivke pa najdemo v vsakem drugem. Žaljivke, ne argumentirane kritike.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tvojih, vaših je tudi kar nekaj. Pa vse so argumentirane na en in isti način. Na primeru : Zapletel se je z žensko, ki mu ni vračala ljubezen, pri kateri je pogorel na celi črti, zdaj ga je pa strah ponovno se vezat, vse ženske vidi na enak način, ker jih primerja z bivšo bla bla bla

Argumentirane kritike, v bistvu pa nič drugega kot norčevanje iz uporabnikov.

Da o tistih vaših teorijah o vzgoji in pomanjkanju očetovske vloge niti ne začnem. Kot da za vsak problem obstaja samo ena možna razlaga / rešitev. Tok bogate izkušnje, tok velik znanja, predavate pa še vedno iz ene iste prosojnice.

Kdor tega ni doživel, ne bi znal nikoli tako kratko in jedrnato, ampak direkt v piko! povedat, majke mi! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

če kit lahko žre plankton boma jaz ja lahko ovce

Kdor tega ni doživel, ne bi znal nikoli tako kratko in jedrnato, ampak direkt v piko! povedat, majke mi! :)[/quote]
To mi vi že 3 leta pišete. Spiderju verjetno še dlje.

Kdor tega ni doživel, ne bi znal nikoli tako kratko in jedrnato, ampak direkt v piko! povedat, majke mi! :)[/quote]
To mi vi že 3 leta pišete. Spiderju verjetno še dlje.[/quote]
To ni nekaj s čemer bi se človek hvalil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kaj vam je? kaj se kregate? Komu je naj piše, komu je naj bere, komu je naj sodeluje. Logično je, da če sodeluješ, nekaj poveš tudi o real lifu, saj iz tega črpaš izkušnje in informacije.

Kaj niti v virtuali ne morete pustiti ljudem, da so to kar so! Potem pa res ni čudno, da gredo vse veze v maloro, če hočete vedno vse spremenit okrog sebe.

To mi vi že 3 leta pišete. Spiderju verjetno še dlje.[/quote]
To ni nekaj s čemer bi se človek hvalil. :))[/quote]
Glej, dejstvo je, da mi ti luzerček niti do gležnjev ne sežeš, vedno bom za najmanj dva koraka pred tabo. A ti povem zakaj ? Ker sem bolj pogumen od tebe. Jaz se upam tudi dobit s tabo in ti razstreščit tisto mazoljasto faco, ti boš pa še naprej v comfort zoni, kjer se počutiš varno in lahko naprej provociraš. Samo to se ti mora poznat potem tudi na ostalih področjih življenja, si pač strahopetec 😉

To ni nekaj s čemer bi se človek hvalil. :))[/quote]
Glej, dejstvo je, da mi ti luzerček niti do gležnjev ne sežeš, vedno bom za najmanj dva koraka pred tabo. A ti povem zakaj ? Ker sem bolj pogumen od tebe. Jaz se upam tudi dobit s tabo in ti razstreščit tisto mazoljasto faco, ti boš pa še naprej v comfort zoni, kjer se počutiš varno in lahko naprej provociraš. Samo to se ti mora poznat potem tudi na ostalih področjih življenja, si pač strahopetec ;)[/quote]
Glej, dokler korakaš proti prepadu, si komot spredaj. :))

Glej, dejstvo je, da mi ti luzerček niti do gležnjev ne sežeš, vedno bom za najmanj dva koraka pred tabo. A ti povem zakaj ? Ker sem bolj pogumen od tebe. Jaz se upam tudi dobit s tabo in ti razstreščit tisto mazoljasto faco, ti boš pa še naprej v comfort zoni, kjer se počutiš varno in lahko naprej provociraš. Samo to se ti mora poznat potem tudi na ostalih področjih življenja, si pač strahopetec ;)[/quote]
Glej, dokler korakaš proti prepadu, si komot spredaj. :))[/quote]

;-))))
Dobra :-)))

“Transformation is a process, and as life happens there are tons of ups and downs. It’s a journey of discovery – there are moments on mountaintops and moments in deep valleys of despair.”

Itak ne boš razumel… lol

jep .. se te tako bere, da te ob odtoku pajčevina žuli ☺[/quote]

Bere se že v redu….sem prepričana, da ostali z napisanim nimajo težav….[/quote]

V patih dnevih sem pogruntal kaksna si. Brez frendov, brez svojega zivljenja.
Pa ne nakladaj o svojih izkusnjah, ce bi bila tako aktivna v zivljenju, nebi mela casa za nic. Tako pa se partnerja nimas.
Torej, kaj je smisel tvojega dokazovanja tukaj gor?

In kaj je smisel tvojega dokazovanja v tem, kako bedno bi naj živeli drugi ?
Bolj ima drugi bedno življenje, manj je bedno tvoje ? Ali kako to gre ?

Glej, dejstvo je, da mi ti luzerček niti do gležnjev ne sežeš, vedno bom za najmanj dva koraka pred tabo. A ti povem zakaj ? Ker sem bolj pogumen od tebe. Jaz se upam tudi dobit s tabo in ti razstreščit tisto mazoljasto faco, ti boš pa še naprej v comfort zoni, kjer se počutiš varno in lahko naprej provociraš. Samo to se ti mora poznat potem tudi na ostalih področjih življenja, si pač strahopetec ;)[/quote][/quote]

No tu morata pa še Spider, EB L&P prizanti da je zelo izviren komentar. Bravo.

Bolj ima drugi bedno življenje, manj je bedno tvoje ? Ali kako to gre ?[/quote]

In oglasil se je devičnik Robi

Bolj ima drugi bedno življenje, manj je bedno tvoje ? Ali kako to gre ?[/quote]

In oglasil se je devičnik Robi[/quote]
Imaš ti kakega brata?

Se spomnim sošolcev v OŠ, ko so obljubljali, da bodo komu razbili faco. V SŠ pa tega ni bilo več. So fantje že prerasli to fazo.
V SŠ so se pa začeli devičniki hvaliti katero vse so podrli. Ko so pa izgubili nedolžnost pa so se tudi nehali hvaliiti o svojih seksualnih podvigih in ženskah. Zanimivo, da so se najbolj hvalili nedolžni fantki. Ti so največ vedeli o seksu in najbolj so se hvalili o podiranju žensk. Potem, ko so pa izgubili nedolžnost pa je hvalisanja bilo konec.
Saj je jasno kaj hočem povedat, a ne?

Jasno je.

Ja, ampak vi še vedno samo pišete. A se upa kdo od vas zreležev, ki me redno ocenjujete, kritizirate na forumu, spoznat še v živo ? 🙂 Od nekoga, ki je zrel, bi človek pričakoval, da ima vsaj kolikor toliko poguma lol

Jaz si upam srečati s tabo. Zmoreš to? Samo ti verjetno ne zmoreš niti km ven iz LJ a ne?
Z veseljem bi se srečala s tabo, da vidim kdo si v reali.

Anonimni vzdevki ne štejejo. Da se ti je treba še na forumu skrivat, je pa že naravnost patetično. Uporabniki, ki bi jih rad spoznal so : Robi, Marko, On_. In ne, pikniki ne štejejo, sam naj pride, če si upa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close