V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..
…kako ste kul, pametni, zvesti, pripravni za resno zvezo, moralni, pošteni..?
Mislite, da koga, ki slučajno bere ta čvek, vaša virtualna samopodoba res zanima?
Vam v živo nihče ne evrjame, da ste pametni in zvesti in zato tukaj drug drugemu to dokazujete?
Če kar ugibam… da nisi kul, da si neumen, nezvest, nepripraven za resno zvezo, nemoralen in nepošten. 😉
Vprasaj EB-ja, zakaj kot mantro ponavlja svoje fizicne atribute, v eni temi je celo samovsecno napisal, da bi se poseksal, ker je tako fejst.
Pa Dater s svojimi neumornimi zgodbami o svojih lovskih podvigih z natacnimi opisi lokacij, oseb, obcutkov…
On, Marko, it, antilopa, Gokdfush, wd40, boom… od njih se nisem prebrala konkretnih informacij ne o sluzbah, partnerjih, ne podrobnosti o njihovem zasebnem lajfu, kaj pocnejo, kam hodijo…
Kdo pol zdravi svojo (ne)samozavest?
Nisi prebrala ker ne želiš prebrat….. Goldfish se hvali s svojo plačo in kako ima pomembne sestanke, antilopa neprestano ponavlja zadeve iz kolektiva le da jih malo bolj skrbno zapakira v vprašanja, it je ene parkrat ponovila da je samohranilka kot olajševalno okolico, On_ je nabijal o tem kako je brez vsega razen z vrečko ali dvema cunj odšel na svoje in uspel in ima danes bajto 2 froca ženo ter se slini po skeli ker bi ji rad sekal hlode ipd…..
Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno!
Nisi prebrala ker ne želiš prebrat….. Goldfish se hvali s svojo plačo in kako ima pomembne sestanke, antilopa neprestano ponavlja zadeve iz kolektiva le da jih malo bolj skrbno zapakira v vprašanja, it je ene parkrat ponovila da je samohranilka kot olajševalno okolico, On_ je nabijal o tem kako je brez vsega razen z vrečko ali dvema cunj odšel na svoje in uspel in ima danes bajto 2 froca ženo ter se slini po skeli ker bi ji rad sekal hlode ipd…..
Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno![/quote]
Kje sem kadarkoli omenila svojo plačo? Res pa je, da sem se zmrdovala nad tvojo:)). Kje sem govorila o pomembnih sestankih? Enkrat sem omenila, da je pri nas vse v angleščini, ko je bil en ful neki pameten in je bila to replika njemu. Vidiš, kar želiš videti. Itak pa od mene ne boš dobil nobene uporabne informacije iz reale.
O tebi pa vemo olala stvari.
Če kdo še ni ugotovil, ljudje se izražamo ves čas, vsi. Spiderja pa zdaj zanima, zakaj oziroma v čem je smisel tega.
Verjetno pa je tako, da dokler si živ, se izražaš (kot sonce sije), potem pa naj se več ne bi. Ko sonca več ne bo, tudi sijalo več ne bo. 🙂
Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno![/quote]
Kje sem kadarkoli omenila svojo plačo? Res pa je, da sem se zmrdovala nad tvojo:)). Kje sem govorila o pomembnih sestankih? Enkrat sem omenila, da je pri nas vse v angleščini, ko je bil en ful neki pameten in je bila to replika njemu. Vidiš, kar želiš videti. Itak pa od mene ne boš dobil nobene uporabne informacije iz reale.
O tebi pa vemo olala stvari.[/quote]
Ne se zdaj lagat, napisala si da imaš krepko več kot povprečno plačo, da si diplomirana po starem sistemu (s tem si se celo hvalila) ipd.
O tebi pa vemo olala stvari.[/quote]
Ne se zdaj lagat, napisala si da imaš krepko več kot povprečno plačo, da si diplomirana po starem sistemu (s tem si se celo hvalila) ipd.[/quote]
O moji plači ne boš nikjer zasledil. S tem, da sem diplomirala po starem sistemu sem enkrat omenila, ker se mi današnji bolonjski sistem zdi površen in prehiter. Ne moreš predelati vsega znanja. Ne razumem pa, zakaj bi se hvalila s svojo diplomo? Danes jo ima že skoraj vsak drugi. In kaj potem?
Forum je zaprt za komentiranje.