Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je point,

V čem je point,

Očka je bil premehak, a ne, ko so začeli hormoni delati s polno paro, bi te moral malo bremzati, ali si bila pridna po diskačih leta ’86? :)) Je pa hči menda bolj pridna, hvala bogu, da je po možu, da ti ne dela sivih las? :))))[/quote]

Spet tvoje analiziranje življenj drugih. Ko bi se brigal zase, bi imel več kot dovolj dela za dva lajfa.

Goldfish…ne zameri našemu Tiužu…ima karmični dolg:))

Ugotavljam, da te občevanje z mano pelje v višave – mnogo raje bi videla, da me pameten udari kakor bedak pohvali !

Ah saj mu ne:). Odpiram mu oči, ušesa in zapiram usta:)).

No saj haha,če je le kdorkoli pameten v tvoji bližini,ti jih je že tko nadeval :)) Samo nič ni pomagalo kaj ne?

jadno jadno:)))

Nič lep večer vsem želim,Kalipsa ti pa hitrooo enga rukni,si že cel dan ubošček napsihiran:))

Na tem svetu vse plača – tudi ta užitek tipkanja z mano te več stane, kakor si zmožna preračunati. Ljudje okoli mene pa te naj nič ne brigajo, na čveku sem prisotna le jaz, če nisi zmožna čvekati brez vpletanja oseb, ki tu ne obstajajo, nisi vredna mojega časa, še svojega pravzaprav ne.

Težka bo, nimamo nobenega alkohola pri hiši, niti ga ne konzumiram, ti se pa kar tolaži s temi zvarki , zdaj končno razumem, zakaj oz od česa si motena.

Težka bo, nimamo nobenega alkohola pri hiši, niti ga ne konzumiram, ti se pa kar tolaži s temi zvarki , zdaj končno razumem, zakaj oz od česa si motena.[/quote]

No zdej, k si vse pretepla in dala otroke spat, lahko kakšno pesmico nalimaš 🙂

Težka bo, nimamo nobenega alkohola pri hiši, niti ga ne konzumiram, ti se pa kar tolaži s temi zvarki , zdaj končno razumem, zakaj oz od česa si motena.[/quote]

No zdej, k si vse pretepla in dala otroke spat, lahko kakšno pesmico nalimaš :)[/quote]

Sem ravnokar, hahahaha, pa ravno takšna za uspavanje je….. xD

No zdej, k si vse pretepla in dala otroke spat, lahko kakšno pesmico nalimaš :)[/quote]

Sem ravnokar, hahahaha, pa ravno takšna za uspavanje je….. xD[/quote]

Dobr tajming… in pesmica. Taka mirna, da se ne trese cela hiša 🙂

Sem ženska in iščem prijatelja, če bo pa slučajno kemija obojestranska zakaj pa ne,[/quote]

pošlji ZS pa se tam kej pomeniva, a velja

U, ti mas, duhovna bitja so med nami grešniki. 😀 Ma to je tvoj karmični dolg, ki ga sedaj odplačuješ, in moja dolžnost je razglašanja resnice, jaz sem samo božje orodje, glasnik, po katerem deluje Najvišji. :))) 😀

Mišonka, Bog me pošilja še z drugim namenom, velel Je, da se morata pomiriti s Kalipso, drugače vaju pahne med hudičeve neveste in ne bosta gledali Božjega obličja, če se ne poboljšata. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Očka je bil premehak, a ne, ko so začeli hormoni delati s polno paro, bi te moral malo bremzati, ali si bila pridna po diskačih leta ’86? :)) Je pa hči menda bolj pridna, hvala bogu, da je po možu, da ti ne dela sivih las? :))))[/quote]

A ti tudi vodiš evidenco o forumaših, kdaj je kje kdo bil, pa s kom? :)[/quote]

Bikini, ti si pridna punca, ne bom ti ničesar naložil za pokoro. 😀
Ko bo malce bolj hladno, tak bikinke odpadejo in boš spet bogovšečna. :)))

A ti tudi vodiš evidenco o forumaših, kdaj je kje kdo bil, pa s kom? :)[/quote]

Ko bo malce bolj hladno, tak bikinke odpadejo in boš spet bogovšečna. :)))[/quote]

Ja hvala, ti pa si res milostljivi. 🙂
Bom jaz rajši za vsak slučaj ene tri očenaše pa dve zdravi mariji zmolila. Kaj veš kako dolgo se lahko zavleče to poletje.

Ko bo malce bolj hladno, tak bikinke odpadejo in boš spet bogovšečna. :)))[/quote]

Bom jaz rajši za vsak slučaj ene tri očenaše pa dve zdravi mariji zmolila. Kaj veš kako dolgo se lahko zavleče to poletje.[/quote]

Ti si skoraj kot moja mati, prava svetnica, že sama primerjava z njo je največji možen kompliment, ki ti ga lahko poklonim. Sama bikink pa ne bi gor spravila, mogoče, če bi se razpolovila. Predlagaš kaj? Mogoče s kurjo mastjo? 😀

Bom jaz rajši za vsak slučaj ene tri očenaše pa dve zdravi mariji zmolila. Kaj veš kako dolgo se lahko zavleče to poletje.[/quote]

Ti si skoraj kot moja mati, prava svetnica, že sama primerjava z njo je največji možen kompliment, ki ti ga lahko poklonim. Sama bikink pa ne bi gor spravila, mogoče, če bi se razpolovila. Predlagaš kaj? Mogoče s kurjo mastjo? :D[/quote]

Tiste s špagcem ob strani se dajo brez težav zavezat in prilagodit telesu. Tudi če so v (pre)majhni številki, važno, da pokrije vitalne dele.

Če je izrazito prsata pa si lahko namesto bikinija omisli tudi tankini.

Kaj je Kalipsula še kar lajaš haha..danes je zate nov dan…novo upanje k boljšemu počutju:)) haha

V čem je point tega babjega fajta tukaj?

Misonkka motš se.

Tej Kruletini pa res ni za pomaga več:))

Point je v tem , da zaserjejo temo. Kot vse druge, kjer se pojavijo. AMEN.

Point je v tem , da zaserjejo temo. Kot vse druge, kjer se pojavijo. AMEN.[/quote]

Kure pač!
Pa bi naj bila ženska vsaj v tem boljša od kure, da ne serje po dvorišču..
Razočaran, globoko razočaran nad vami, drage MONovke.
Za tisto, ki menja NICKe pogosteje od svojih gat, bi še razumel.. ampak ostala perjad, da se spustite na njen nivo??? haloooo

Point je v tem , da zaserjejo temo. Kot vse druge, kjer se pojavijo. AMEN.[/quote]

Imaš prav. Sem šla zdaj gledat na prvo stran za kaj se je sploh šlo v tej temi. 🙂

Torej lažno predstavljanje moških za ženske in obratno na portalih za zmenke.
Mene na teh portalih ni. Poznam pa kar dobro zadevo, ker je en frend od mojega bil med snovalci enega tovrstnega portala. Tako da tudi če bi bila samska, jaz na teh portalih definitivno ne bi iskala partnerja.

Sem pa drugače v vsem svojem spletnem predstavljanju ženska in tudi v reali ženska. Enkrat pred leti sem za foro nekaj nekje napisala kot moški, z nickom od mojega, pa sem bila takoj pohvaljena s strani žensk kot primer vzorčnega moškega, ki šteka ženske. To mi je dalo mislit, da verjetno sploh ni na tem svetu moškega, ki bi lahko v celoti štekal ženske. Pa saj včasih še same sebe ne razumemo. 🙂

To si verjetno samo sklepala po svojem, saj ne poznaš vseh. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To si verjetno samo sklepala po svojem, saj ne poznaš vseh. 🙂 ;)[/quote]

Eh ja, kot da si ti kaj drugačen? Mogoče pa ti sklepaš po svoji. Mogoče njo štekaš, mogoče si misliš, da jo, sploh ob dejstvu da nista skupaj celo večnost, ampak mene ziher ne bi nikoli. Torej… ne štekaš žensk v celoti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close